Personbeskriving - Hanna Jacobsson

Hanna Jacobsson

 

Hanna är en 17årig tjej som bor i Los Angeles med ett gäng tjejkompisar i en stor lägenhet. Hanna kom till Los Angeles när hon var 14, efter att hon hade rymt hemifrån. Hanna hade hoppats att när hon anlände till Los Angeles skulle hon få ett jobb som en skådespelerska bara för att kunna tjäna pengar – men det visade sig vara svårare än hon trodde. Så Hanna pratade med sina nya vänner och dem visade henne till en helt annan värld som ligger djupt långt i avgrunden. Hanna började jobba som strippa redan som 14åring och visst hon var rädd i början, men när hon märkte hur mycket hon tjänade så blev hon väldigt nöjd med det.
Men nu har Hanna sjunkit ännu djupare i det hon håller på med. Drogerna har hon åkt för långt ner i och hon har egentligen inte råd med det och därför har Hanna även börjat jobba som ”prostituerad” bara för att få ihop pengarna till drogerna, spriten och sina vanliga cigaretter.
Kommer hennes liv ändras när hon träffar bad boy Justin Bieber som försöker lägga av med alla saker eller kommer Hanna bara dra med honom ner igen?


Övrig information angående novellen: Justin är inte känd här och om ni tycker att det liknar någon annan
så ja, det kanske den gör. Men alla som skriver noveller eller till och med vanliga böcker får inspiration från andra.
Hoppas ni vill läsa denna novell :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback