Kapitel 8

Justins perspektiv

 

När jag hade kommit ut från Nolans rum så började jag leta efter Hanna men jag behövde inte leta länge fören jag hittade henne i köket tillsammans med Alfredo. Jag såg hur Hanna satt i Alfredos knä och grät och han strök henne sakta över ryggen. Jag vet inte vad jag kände i min kropp, men det var ingen bra känsla.

 

”Justin” hörde jag Alfredo säga

 

Jag kollar på honom och sen på Hanna som också har kollat upp på mig. ”Strunta i Nolan – han vet inte vad han snackar om” säger jag
”Kanske vet han det – kanske allt är bara en stor dröm…” säger Hanna och vrider sig runt helt och hållet i Alfredos knä så att hon tittar på mig
”Fuck Hanna. Inte ens du kan vara så dum att du drömmer ihop allting”

 

Hanna säger inget men vrider tillbaka sitt huvud ner på Alfredos axel och jag hör hur hon börjar gråta igen vilket får Alfredo att sucka och skaka på huvudet mot mig. Jag rycker bara på axlarna – hon borde veta att hon inte kommer få något stöd från mig. Jag har aldrig varit bra på att ge något sorts stöd och jag tänker inte börja med det nu.

 

”Jag såg saker när jag var liten som ingen annan såg…” säger Hanna och jag rycker till och kollar på henne
”Alla såg väl saker som ingen annan såg?” frågar jag
Hanna vrider huvudet mot mig. ”Såg du någonsin människor som hade varit döda i flera år?”
Jag kollar på henne. ”Va?”
”Döda människor. Som du vet har varit döda i flera år…”
”Du är inte klok någonstans Hanna”
”Justin!” säger Alfredo
”Nej, det är okej Fredo. Han har rätt” säger Hanna
”Det har han inte Hanna… Vill du ha något att äta?”
”Nej, jag måste ut. Tack för allt Fredo” säger Hanna och sen går hon av hans knä
Jag ställer mig framför henne. ”Vadå ut?” frågar jag
”Du hörde mig. Jag ska ut och räkna inte med att jag kommer hem till kvällsmaten pappa” säger Hanna och puttar på mig
Jag tar tag i hennes handleder. ”Du ska ingenstans. Du ska stanna här och jag bryr mig inte om hur mycket du gråter och skriker – du kommer inte ut”
”Du bestämmer inte över mig!” skriker Hanna mot mig och försöker dra sig loss
”Så länge du är i mitt hus – så bestämmer jag över dig”
”Men jag vill inte vara i ditt hus!”
”Har du någon annanstans att ta vägen då?”
”Ja!” skriker hon mot mig

 

Jag skakar bara på huvudet innan jag släpper taget om hennes handleder och kollar efter henne när hon lämnar köket och snart hör jag ytterdörren smällas igen.

 

”Ska du bara låta henne gå?” frågar Alfredo
Jag vänder mig och kollar på Alfredo. ”Ja, hon kommer ändå komma krypandes tillbaka någon gång i natt” svarar jag
”Hur kan du vara så säker på det?”
”Jag bara är det. Ska vi slå vad?”
”2000$?”
”Okej. Om hon kommer tillbaka i natt så får jag 2000$ av dig – men om hon inte kommer tillbaka så får du det” säger jag

 

Alfredo nickar och sen reser han sig upp från stolen och lämnar köket och jag tittar efter honom men säger inget om det utan lutar bara mitt huvud mot väggen.

 

Hannas perspektiv

 

När jag kommer ut från Justins hus inser jag att bara ett halvt kvarter bor Sebastian så jag bestämmer mig för att gå till honom – jag vet ju att han inte kommer slänga ut mig i alla fall. Jag går med snabba steg fram till Sebastians lägenhet och när jag kommer fram knackar jag försiktigt på Sebastians dörr och ler lite när jag ser att han öppnar utan någon tröja på.

 

”Hey snyggning” säger jag
”Hanna! Dig har man inte sett på ett tag” säger Sebastian med ett flin
”Lite saker hände – men jag är tillbaka nu”
”Kom in. Vill du ha något att dricka?”
”Vodka?”
”Ren eller blandad”
”Vilket har du mest av?” frågar jag med ett flin
Sebastian kollar bak på mig. ”Vad tror du?” frågar han med ett flin
”Då tar vi ren”

 

Sebastian nickar bara och vi går båda in till hans kök och där ser jag Mark sitta vid bordet och jag drar in ett djupt andetag men går sen med Sebastian bort till kylskåpet och undviker Marks blick.

 

”Så vart har du varit?” frågar Sebastian
”Jag stack till New York ett tag – men du kommer aldrig tro vem det var som kom och hämtade mig?” säger jag
”Säg inte Bieber”
”Hur visste du?”
”Han har varit här så gott som varje dag sen den dagen du försvann och försökt tvinga mig att säga vart du var – men jag kunde inte säga något eftersom jag inte visste vart du var”
”Han är en idiot. Låt han inte köra över dig bara” säger jag

 

Sebastian nickar bara och tar sen fram vodkaflaskan och jag sträcker ut min hand för att få tag på den, vilket gör att Sebastian drar den undan räckhåll för mig och gör så att jag putar med underläppen.

 

”Vi går in på mitt rum” säger Sebastian

 

Jag ler bara lite när han tar tag i min hand och drar mig ut från köket och sen vidare mot hans sovrum. Jag tittar inte tillbaka på Mark – fast jag känner hur han stirrar mig i nacken men jag ignorerar det. Sebastian drar mig in på sitt sovrum och smäller igen dörren bakom oss och sen böjer han ner sitt huvud mot mitt och börjar kyssa mig längst halsen. Jag gnyr till och tar mina händer i hans hår och börjar dra mina fingrar över hans skalp.
Sebastian lägger sina armar om min midja och puttar ner mig på sängen och jag flinar mot honom när han tittar upp mig och han flinar tillbaka. Han börjar kyssa mig längst halsen igen och sen börjar han dra upp mitt linne och jag lyfter upp mina armar så att han kan dra av det och sen slänger han det åt sidan och börjar knäppa upp min bh för att även den ska komma av. När Sebastian får av mig bh:n slänger han även den åt sidan innan han fortsätter att kyssa mig ner mot mina bröst och han tar snart ena bröstet in i munnen och börjar suga på bröstvårtan – vilket får mig att stöna högt.
Jag känner hur Sebastian flinar mot mitt bröst och sen när han byter till det andra bröstet fortsätter jag att stöna. Mina bröst har blivit mer känsliga och speciellt med Sebastian är jag väldigt känslig – han gör något speciellt med dem.

 

”Sebastian, snälla fortsätt längre ner” gnäller jag fram
”Lugn gumman, snart” säger Sebastian och fortsätter att kyssa mig på brösten

 

Jag gnäller och försöker putta han ner längre men Sebastian tar bara tag i mina händer och håller fast dem med sin ena hand medan han fortsätter att kyssa mitt högra bröst och smeker mitt vänstra bröst med sin hand. Jag gnyr och försöker dra loss mina händer från hans hand, men han håller fast i dem och ler mot mitt vänstra bröst nu.
Efter några minuter började Sebastian kyssa ner sig för min mage och han hade även släppt mina händer när han kom ner till min jeanskant och började knäppa upp knappen. Jag lyfter upp mina höfter så att Sebastian kan dra ner dem och även mina trosor. När han hade fått av det slängde han det åt samma håll som mitt linne & bh.

 

”Är du redo?” frågade Sebastian
”Alltid för dig” säger jag med ett leende

 

Sebastian ler tillbaka mot mig och kryper längre ner på min kropp snart känner jag hur hans läppar rör vid mig och han börjar kyssa mig sakta innan han tar tag i min klitoris och börjar suga på den sakta och samtidigt för han in två fingrar i mig vilket får mig att stöna högt. Jag fortsätter att stöna medan Sebastian för sina fingrar in och ut och när jag känner hur han suger ännu hårdare på min klitoris stönar jag högre och lyfter upp hela min kropp i en brygga och jag kommer medan jag stönar högt och slänger huvudet fram och tillbaka.

 

”Ja! Sebastian!” stönar jag högt

 

När jag sjunker ner på sängen igen så släpper jag ut ett njutningsfullt gnällande – och jag tittar ner på Sebastian och ser hans flin när han för sina två fingrar som har varit i mig mot hans läppar och han suger sakta av dem och ger ifrån sig ett ljud av njutning.

 

”Är du redo för nästa omgång?” frågar han med ett flin
”Absolut” säger jag med ett leende
”Res dig upp och ställ dig på alla fyra”

 

Jag reser mig upp och vänder mig om så att jag står på alla fyra och jag märker hur Sebastian ställer sig bakom mig och tar sin manlighet i handen och för den sin i mig och han tar tag om mina höfter för att hålla mig still när han stöter sig in till botten. Jag stönar högt och känner sen hur han flyttar sin ena hand och lägger den mot min nacke och håller fortfarande fast i min höft medan han börjar stöta hårdare och hårdare.

 

 

Efter en timme hade vi knullat i alla möjliga positioner och jag ligger ner på Sebastians säng och drar ett par djupa andetag och jag har täcket över mig och blundar försiktigt. Jag vet att Sebastian sover bredvid mig och jag har inte ens tänkt på vad klockan är och i alla fall Justin tänker på att jag inte har kommit hem eller inte. Jag vrider mitt huvud mot Sebastian och ser att han sover djupt så jag reser mig upp från sängen. Jag går bort till mina kläder och börjar leta upp mobilen och när jag får upp den ser jag att klockan är halv 3 på morgonen. Jag ser också att jag har några missade samtal från Alfredo men jag trycker bara bort dem – jag bryr mig inte vad han har att säga till mig. Jag har haft en underbar kväll tillsammans med Sebastian och jag visste att nu när han väl sover – så lär han inte vakna på några timmar så det var dags att hitta på något nytt.
Jag drar på mig mina underkläder och sen tar jag även på mig mina jeans och linnet och börjar gå ut från sovrummet tyst för att Sebastian inte ska vakna. När jag kommer ut till vardagsrummet ser jag Mark sova i soffan och jag vet inte om jag ska väcka honom för att se om han vill hitta på något eller om jag ska försöka hitta något att bli hög på i lägenheten. Jag bestämmer mig för att gå fram till Mark och snart rör jag vid hans axel försiktigt När han inte vaknar det sätter jag mig framför honom på golvet och börjar blåsa på hans ansikte, men jag är inte beredd på att hans hand ska komma ut och slå till mig så hårt så att jag faller ner på golvet.

 

”Fuck Mark!” utbrister jag

 

Mark öppnar ögonen sakta och när han ser mig hoppar han till och går av soffan och flyttar sig närmare mig men jag backar undan från honom och håller min ena hand mot min kind.

 

”Shit! Förlåt Hanna, jag visste inte att det var du!” säger Mark
”Fuck!” säger jag bara igen
”Hey, låt mig se”

 

Jag rycker till när Mark rör vid min hand och för bort den från min kind och sen rör han sakta vid min kind men jag rycker till igen så han släpper taget om både min hand och tar bort sin andra hand från min kind och kollar bara på mig. Jag biter mig i underläppen innan jag reser mig upp från golvet Jag tittar inte på Mark fler gånger utan börjar istället bara gå mot ytterdörren. När jag står i hallen och börjar dra på mig mina högklackade skor känner jag hur Mark tar tag i min handled och vänder mig mot honom.

 

”Vad?” frågar jag
”Förlåt… Snälla stanna” säger Mark

 

Jag rycker bara loss min hand från Marks grepp och drar på mig mina högklackade skor innan jag går ut från lägenheten. Jag vet inte riktigt om jag ska gå hem till Justin igen – för jag känner på mig att jag säkerligen har ett stort blåmärke på min kind nu och Justin kommer säkert vilja veta vem det var som gav mig det – men det är ju inte så att jag kommer berätta det för honom. Jag bestämmer mig ändå för att gå tillbaka till Justin så att jag kan få se mitt sovrum och gå och lägga mig. Jag går sakta men säkert tillbaka till Justins hus och när jag ser det framför mig drar jag ett par djupa andetag – jag vet inte varför, men jag känner mig rädd att Justin kommer börja skrika på mig för att jag har varit borta så himla länge. Men jag drar ett sista djupt andetag innan jag öppnar dörren och börjar gå in genom dörren – men jag hoppar till när jag ser att Justin står i hallen och kollar på mig när jag har stängt dörren bakom mig.

 

”Justin…” säger jag tyst
”Hade du inte någon annanstans att vara?” frågar han med ett flin
”Kan du visa mig till mitt sovrum?” frågar jag bara och svarar inte på hans andra fråga
”Nej”
”Vadå nej?”
”Jag sa åt dig att du skulle stanna kvar här – men eftersom du inte gjorde det så bestämmer jag att du ska få sova i samma sovrum som mig i natt”
”Va?! Aldrig i livet! Jag sover hellre i samma sovrum som Nolan – än med dig!”
”Börja inte bråka nu Hanna. Jag kan lätt knyta fast dig i sängen så kommer du ingen vart”
”Visa mig mitt sovrum först” säger jag bara

 

Justin flinar och sen börjar han gå och jag går efter utan att ha tagit av mig mina högklackade. Jag bryr mig inte om Justin blir arg för att han får märken på golvet – han borde vara van vid det efter alla tjejer han har dragit hem. Jag följer efter Justin när vi börjar gå upp för trappan och jag ser att vi går till samma våning som han bor på. Jag kollar runt, men ser ingen annat sovrum.

 

”Justin, vart är mitt sovrum?” frågar jag

 

Justin svarar inte mig men går till en dörr som jag inte har sett innan och han öppnar den och börjar gå in till sovrummet och jag följer in på rummet efter honom och ser att det är ett sovrum – men det ser inte ut som ett sovrum, utan det ser mest ut som en skrubb.

 

”Justin, detta är inget sovrum – detta är en skrubb” säger jag och kollar på honom
”Du vänjer vid det” säger Justin bara
”Justin – allvarligt?”
”Ge det några dagar så är du van vid det – eller så kan du ju sova inne hos mig”
Jag vänder mig mot honom och ser att han flinar. ”Jag nöjer mig hellre med skrubben”
”Din förlust”

 

Jag skakar bara på huvudet och tänker inte ens svara på det. Jag tittar runt i skrubben igen och ser att sängen som står där är möjligtvis det enda som man kan få plats med i rummet. Jag suckar och sätter mig ner på sängen och krossar benen och tittar ner på golvet. Jag känner hur Justin stirrar på mig och jag kan bara fantisera om att hans äckliga flin är tillbaka på läpparna.

 

Justins perspektiv

 

Jag fortsätter att titta på Hanna som sitter på sängen och jag fortsätter bara att flina – jag visste att hon inte skulle bli glad för rummet, men jag har inte sagt till henne att detta rum är inte hennes riktiga rum. Jag tänker bara låtsats som att det är hennes sovrum tills hon lär sig hur hon ska uppföra sig. Jag kan inte ha henne här om hon inte kan uppföra sig.

 

”Så, ska vi gå till mitt sovrum?” frågar jag

 

Hanna kollar bara upp på mig innan hon nickar och reser sig upp från sängen igen och jag börjar gå ut från skrubben och Hanna följer efter mig – det hör jag på hennes högklackade skor. Jag bryr mig inte riktigt om att hon går in med sina högklackade skor – jag har som sagt haft en hel del tjejer i mitt hus som har gått in med sina högklackade skor. Jag går in till mitt sovrum och kollar på Hanna när hon går in och sätter sig på min säng. Jag stänger dörren bakom henne och sen går jag bort till min garderob och drar fram en t-shirt och när jag vänder mig om och kollar på Hanna ser jag att hon ännu en gång gråter. Jag drar ett djupt andetag – gör denna tjejen aldrig något annat än gråter?

 

”Va fan gråter du nu för?” frågar jag
Hanna kollar upp på mig. ”Förlåt…” säger hon och börjar torka bort sina tårar
”Ta på dig denna och gå sen och lägg dig” säger jag och kastar min tröja till henne

 

Hanna tar emot tröjan och reser sig upp från sängen, men hon går inte till badrummet som jag trodde att hon skulle göra utan istället tar hon av sig sitt linne och knäpper upp sin bh innan hon drar på sig min tröja. Den räcker henne en bra bit ner på låren och jag fortsätter att titta på henne när hon drar av sig sina högklackade skor och sen när hon även drar ner sina jeans och lägger dem på golvet tillsammans med sin bh & linne. Jag fortsätter att titta på henne när hon drar undan täcket och lägger sig under det och drar det sen över sig. Jag vänder bort blicken från henne och drar sen av mig min t-shirt och mina mjukisbyxor så att jag bara är i mina kalsonger innan jag också lägger mig ner i sängen. Jag vänder mig om så att jag ligger och kollar på hennes nacke och jag hör hur hon andas lugnt och jag inser då att hon har somnat. Jag ler lite för mig själv och sen blundar även jag och somnar.

 

*Nästa dag*

 

Jag vaknar nästa morgon av att jag känner hur någon ligger på mig – men jag öppnar inte ögonen. Det känns rätt skönt att någon ligger lutad mot mig, fast nu när jag tänker efter så kan jag inte riktigt placera vem det är. Bjöd jag in någon till min säng igår? Jag kan inte placera det men jag bestämmer mig för att strunta i det och blundar igen och känner hur jag somnar igen.

 

Alfredos perspektiv

 

Jag har vaknat av att jag fick ett samtal från Nolan som var ute på gatorna och när jag tillslut kopplade vad han hade sagt så var det upp fort som fan från sängen och dra på mig kläderna innan jag springer upp för trapporna till Justins sovrum. Jag öppnar dörren och går in för att ta tag i Justin när jag ser vem han ligger i sängen med. Fan… Jag går runt till andra sidan och tar tag i Hanna försiktigt – men hon vaknar inte så jag går runt till andra sidan och tar tag i Justin och han rycker till och vaknar direkt och han kollar upp på mig.

 

”Gå upp. Nolan har hittat dem” säger jag bara

 

Justin nickar och börjar resa sig upp när han kollar ner och ser att Hanna ligger på honom och han kollar upp på mig.

 

”Vad?” frågar jag
”Få henne av mig” säger Justin
”Hur fick du henne ens att stanna i ditt rum?”
”Bara få henne av mig”

 

Jag går runt sängen igen och tar försiktigt tag i Hanna och flyttar ner henne på hennes sida av sängen och jag la täcket bättre om henne innan jag smekte henne över håret och kysste henne på pannan innan jag kollade på Justin som rycker på axlarna innan han lämnar sovrummet och jag går snabbt efter honom.

 

”Hur fan hittade Nolan dem?” frågar Justin argt
”Fråga inte mig – jag visste inte ens om att du hade berättat sanningen för honom” sa jag
”Det har jag inte. Det är det som gör mig förbannad och förvånad över att han hittade dem”
”Men är det inte bra samtidigt om han hittade dem?”
”Nej! Jag sa att en dag skulle jag hitta dem – men vi har fan ingen plats för dem om dem följer med hit!”
”Hanna kan ju bo tillssammans med dig. Det såg ju väldigt mysigt ut i sängen”
”Håll käften Fredo. Vart är Nolan nu?”
”Starbucks”
”Är dem med honom?”
”Japp. Men jag tror inte att Nolan har sagt något om dig”

 

Justin svarade inte mig men vi kom fram till min bil och så fort jag hade låst upp den så slängde Justin in sig i passagerarsätet och jag satte mig i förarsätet. Så fort jag hade fått i nycklarna och bilen körde iväg så började Justin nästan bita sig på naglarna. Jag kan förstå att han är nervös om han inte har sett dem på länge – speciellt eftersom dem båda är yngre än honom. Men vad jag inte fattar är hur dem har tagit sig till Los Angeles och vad dem än gjorde här.
Jag vänder blicken mot Justin men säger inget utan väntar bara på att Justin ska säga något men när han inte gör det så vänder jag blicken mot vägen igen och kör vidare och efter bara några minuter anländer vi till Starbucks. Jag parkerar bilen på baksidan så att dem inte ska märka något och när bilen är parkerad hoppar Justin ur bilen och jag skyndar mig efter honom när bilen är låst.

 

”Justin, vänta lite” säger jag
Justin stannar och kollar på mig. ”Vad?” frågar han argt
”Vad ska du säga till dem när du ser dem?”
”Jag vet inte. Jag trodde inte att någon skulle hitta dem så här fort!”
”Men du måste ha något att säga till dem. Annars kommer dem bara fly iväg igen och du kommer att förlora dem ännu en gång”
”Jag vet Fredo! Jag fucking vet. Men jag vet inte vad jag ska säga”
”Ska jag gå och prata med dem först?”
”Nej, jag måste prata med dem”

 

Jag nickar bara och Justin går vidare och jag följer efter dem. Vi kollar båda runt utanför parkeringen men vi ser ingen Nolan så vi går in på Starbucks istället – för att se om vi kan se dem. Jag ser Nolan sitta vid ett bord längst in till kanten och han kollar upp och ser mig samtidigt och sen nickar han bara. Jag lägger min hand på Justins axel och börjar föra han mot bordet där Nolan sitter med dem.
Jag kommer fram till bordet före Justin och jag sätter mig ner bredvid Nolan och kollar på dem båda och vet direkt att det är dem så jag vänder upp huvudet för att nicka till Justin – men inser då att han har gått. Jag vänder blicken mot Nolan och han rycker på axlarna och jag suckar och lutar mig tillbaka i stolen jag sitter i.

 

Justins perspektiv

 

När jag förstod att det verkligen var Dem som satt med Nolan så hade jag fått panik och jag kunde inte stanna kvar och möta dem. Jag hade sprungit hela vägen tillbaka till huset och jag hade smällt igen dörren bakom mig så hårt jag bara hade kunnat – alla borde ändå vara uppe nu. Jag tar två steg upp i för trappan i taget och kommer in på mitt rum – men jag stannar till när jag ser att Hanna fortfarande ligger i sängen. Hon har lagt sig på min sida och hon håller min kudde nära sig och jag ser att hon har tårar som har torkat in längst kinderna. Jag suckar och går fram till henne.

 

”Hanna?” frågar jag och lägger min hand på hennes ansikte

 

Hanna rycker till och öppnar ögonen och när hon ser att det är jag så lugnar hon ner sig och hon kollar runt för att förmodligen lokalisera vart hon är och när hon inser att det är min säng hon ligger i hoppar hon ur sängen direkt.

 

”Okej, lugn Hanna. Lugn” säger jag bara
”Varför låg jag i din säng?” frågar hon
”För att du inte ville sova i ditt sovrum igår”
”Oh…”
”Klä på dig nu. Klockan är 12 och vi har saker att göra”
”Jag kanske gillar att gå runt i din t-shirt”
”Klä på dig Hanna!”

 

Hanna suckar och går bort till sina kläder. Hon börjar dra av sig min t-shirt och drar sen på sig sin bh och knäpper den innan hon drar på sig sitt linne igen. Hon vänder sig mot mig och jag kan inte hjälpa att jag kollar ordentligt på henne kropp. Hennes ben är helt fucking underbara och jag skulle göra allt för att känna dem runt mig medan jag fuckar henne hårt.

 

”Ska jag ha jeans eller shorts på mig Justin?” frågar Hanna
Jag rycker till och för mitt huvud upp till hennes ansikte. ”Bestäm själv” säger jag bara

 

Hanna säger inget men går ut från mitt sovrum och jag kollar efter henne och kollar in hennes rumpa när hon går ut. Den vickar snyggt när hon går och jag biter ihop mina läppar för att inte stöna. Fan vad skulle jag göra för att kunna lägga mina händer där och trycka hårt medan jag har henne ovanför mig? När jag tänker efter så skulle jag kunna göra vad som helst för att kunna ha henne över mig och sen även under mig. Jag lämnar mitt rum och sen tittar jag på Hanna när hon kommer ut från sitt ”sovrum” och hon har på sig ett par korta short och jag får ännu en gång bita ihop för att inte stöna. Hon är så förbannat snygg – men det ända jag kommer använda henne till är för att ha sex och inget annat.

 

”Vad?” frågar hon
”Inget” säger jag

 

Jag börjar gå ner för trappan och hör hur Hanna följer efter mig men jag säger inget om det och när jag kommer ner för trappan stannar jag till och jag märker knappt att Hanna går rakt in i mig.

 

”Justin!” utbrister Hanna
”Stanna där” säger jag

 

Jag går ner dem sista stegen för trappan och jag fortsätter sen ut i vardagsrummet där jag hade sett Alfredo och Nolan och jag stannade till i dörröppningen när jag såg att Dem satt med killarna.

 

”Justin…” säger den ena personen

 


 

Bara för att retas lite (vilket egentligen är elakt) så avslutar jag kapitlet här. Vilka tror ni Dem är? Ge mig gärna era förslag och idéer på vad ni tycker ska hända längre fram i berättelsen. Jag tänker på allt ni skriver och det kanske kommer med någon gång. Men tack för all support jag har fått av er än så länge och fortsätt att läsa :DDina kapitel blir bara bättre och bättre hela tiden!! Älskar de, snälla skriv kapitel 9 fort kan inte vänta<333 Älskar seriöst scenerna när justin typ tvingar hanna till att stanna och håller fast henne i armen sånna är scener är seriöst så gulliga

Svar: Tack så jättemycket :) Jag blir så otroligt glad när jag får såna här gulliga kommentarer :) Jag skriver just nu på kapitel 9 och har vi tur så kommer det ut idag - men som sagt jag kommer inte lova något. Tack :)
3mma

2013-04-02 | 15:02:01

Åh hoppas hoppas<33333333

2013-04-02 | 18:38:36

Vem är killarna?
Skit bra iaf! <3

Svar: Menar du Sebastian & Mark? Eller någon annan?Tack så jättemycket :) <3
3mma

2013-04-04 | 14:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback