Kapitel 12

Jag känner hur någon lägger sin hand på min axel och börjar rycka i mig för att jag ska vakna – så jag tar upp min ena hand för att slå till den personen men istället trillar jag själv ner på golvet. Ja grymtar till argt och öppnar ögonen och ser Jaxon stå lutad över mig.

 

”Vad är det Jaxon?” frågar jag och suckar
”Jag tänkte att du kanske ville gå och lägga dig i din säng istället. Soffan kan inte vara så himla bekväm” säger Jaxon med ett leende
”Vad är klockan?”
”No idea”
”Jaja… Är Nolan här någonstans?”
”Ja, han är på sitt rum”

 

Jag nickar och reser mig upp från golvet och sträcker på mig och känner hur det knakar i ryggen och jag stönar till. Jag hör hur Jaxon skrattar till bakom mig så jag vänder mig om och stirrar argt på honom.

 

”Vad är nu så roligt?” frågar jag surt
”Inget. Sorry” säger han bara med ett flin

 

Jag skakar bara på huvudet innan jag går förbi Jaxon och vidare mot Nolans rum. Jag tänker inte på att jag kanske ska knacka så jag öppnar bara dörren.

 

”Hanna!” skriker Nolan
”Förlåt! Det var inte meningen!” utbrister jag och backar ut från rummet med ena handen över ögonen
”Bara stäng dörren Hanna!”

 

Jag stänger dörren med en smäll och gnuggar hårt i mina ögon – det där var nog det hemskaste jag har sett i hela mitt liv. Min storebror hade sex – hur fan ska jag någonsin få ut den hemska bilden ur mitt huvud? Jag vänder mig mot trappan och börjar springa upp för den istället – jag måste säga till Justin att dem måste börja respektera att det även bor tjejer i deras hus och inte bara dem längre. Jag menar – hur skulle han reagera om Jazmyn sprang in på hans rum medan han hade sex med någon slampa?
Jag kommer fram till Justins sovrum och knackar på dörren – jag tänker inte göra samma misstag som jag gjorde nere hos Nolan. När Justin inte öppnar så börjar jag banka på dörren och snart rycks den upp och jag ser att Justin står med bara en handduk runt sin midja och jag blundar fort.

 

”Förlåt… Jag kommer tillbaka senare” säger jag och börjar backa undan men eftersom jag blundar så ser jag inte vart jag går så går jag rakt in i en vägg. ”Aj!” utbrister jag högt
”Hanna – är du okej?” frågar Justin oroligt bakom mig
”Ja – jag mår bra. Snälla säg att du har på dig något mer än en handduk”
”Allvarligt Hanna?” frågar Justin med ett skratt

 

Jag skakar bara på huvudet och håller ena handen framför ögonen medan jag puttar bort Justin och jag känner hans tonade kropp under min hand och jag rycker bort handen lika fort igen innan jag börjar gå mot min skrubb. Jag puttar upp min dörr och smäller igen den bakom mig när jag är inne i min skrubb. Jag slänger mig på min säng och skriker rakt ner i min kudde – detta är den värsta dagen i mitt liv. Först träffar jag min mamma, sen hamnar jag på golvet medan Jaxon skrattar åt mig, sen går jag in på Nolan som har sex och till sist ser jag Justin utan tröja.
Okej, såklart har jag sett killar utan tröja innan och jag har även sett Justin utan tröja innan men det blev bara för mycket idag med allt annat. Jag vänder mig i sängen så att jag ligger på ryggen istället och kollar rakt upp i taket.

 

”Hanna!” hör jag snart Nolan ropa
”Vad?” ropar jag tillbaka
”Kom ner till köket – vi måste prata!”

 

Jag stönar och drar kudden över huvudet en sista gång innan jag slänger iväg den mot ena väggen innan jag reser mig upp och går bort till dörren och smiter ut genom den innan jag går ner för trappan och bort till köket för att möta Nolan. Jag håller ena handen för ögonen för att jag är inte säker på att något annat händer i köket.

 

”Du kan ta ner din hand Hanna” säger Nolan och suckar

 

Jag tar sakta ner min hand och ser att Nolan har alla kläder på sig och sitter bredvid Alfredo och jag sätter mig ner på stolen framför dem.

 

”Okej – så vad ville du?” frågar jag uttråkat och lutar mig tillbaka i stolen
”Först och främst – knacka innan du går in på mitt rum nästa gång” säger Nolan
”Oh – prata inte om det. Jag vill inte höra det!” utbrister jag
”Det jag eller rättare sagt jag eller vi vill prata om är att jag har berättat för killarna om att vår mamma är här och vi har bestämt oss för att du inte kommer få lämna huset utom någon av oss är med dig”
”WHAT?! Nej! Ni kan inte göra så mot mig!”
”Hanna – det är för att vi vill skydda dig” säger Alfredo
”Nej! Glöm det! Det lär inte hända! Jag vill inte ha någon jävla vakt runt mig!” utbrister jag argt

 

Jag reser mig upp argt och samtidigt så åker stolen bak som jag har suttit på så den smäller ner i golvet och sen lämnar jag argt köket och går in till vardagsrummet. Där ser jag Jazmyn och Jaxon sitta i soffan och titta på något på MTV. Jag suckar och går fram till dem och sätter mig ner bredvid Jaxon.

 

”Hej tjejen” säger Jaxon och ler
”Hej” säger jag och ler tillbaka
”Vad hände i köket?” frågar Jazmyn
”Min bror och hans kompisar – vilket inkluderar din bror är dumma i huvudet” säger jag
”Då har jag fått all information jag behöver. Vill du gå ut och shoppa idag? Vi kan ha en tjej dag” säger Jazmyn med ett leende
”Absolut. Kan du prata med din bror om det?” frågar jag och ler mot henne
”Ja det gör jag”

 

Jazmyn ställer sig upp och lämnar vardagsrummet och jag drar upp mina ben framför mig innan jag lutar mitt huvud mot Jaxons axel. Innan jag ens hinner reagera har Jaxon lagt sin arm över min axel så att jag kommer närmare honom. Jag biter mig lätt i underläppen men säger inget, utan istället kryper jag själv närmare honom så att han kan lägga sin arm närmare om mig.
Snart hör jag någon harkla sig bakom oss och jag tittar upp från där jag ligger lutad mot Jaxon och ser då Justin stå och stirra på oss. Jag drar ett djupt andetag och sätter mig sen rakt upp från Jaxons famn och kollar på Justin.

 

”Vad det något du ville?” frågar jag och lutar mitt huvud lite på sned
”Jag vill prata med dig – nu” säger Justin

 

Jag suckar och kollar snabbt på Jaxon och ler mot honom innan jag reser mig upp från soffan och går bort till Justin som tar tag i min handled och drar mig ut från vardagsrummet. Jag försöker dra mig loss från hans grepp – men det är alldeles för hårt och jag kommer inte loss.

 

”Justin – släpp mig!” utbrister jag till slut

 

Justin stannar och kollar sen ner mot min handled som han fortfarande håller i och sen släpper han taget om min handled. När jag kollar ner på min handled ser jag att jag har fått märken efter där Justin höll fast i mig.

 

”Fan dig Justin! Varför kunde du inte bara snällt be mig gå ut från vardagsrummet istället för att dra mig ut som om jag vore ett djur?!” fräser jag åt honom
”Va fan tror du att du gjorde med min lillebror?” frågar han mot mig minst lika argt
”Jag gjorde ingenting med Jaxon! Jag lutade mig mot hans axel och det var han som drog mig närmare honom! Om du vill skälla ut mig för något som Jaxon gjorde så är du dummare än vad jag trodde!”
”Det var inte det jag skulle skälla ut dig för – jag ville prata med dig om en annan grej”
”Vad?!”
”Jag fick höra från Jazzy att du och hon ville gå ut och ha en tjej dag”
”Ja… Det stämmer”
”Jag tycker inte det är en bra idé att bara du och hon går ut”
”Så vad tänker du göra åt det?”
”Jag tänkte följa med er”
”Hur fan är det en tjej dag om en kille följer med?”
”Jag bryr mig inte – ni eller rättare sagt du går inte ut själv. Inte efter att du träffade din mamma”
”Va fan skulle min mamma kunna göra mot mig? Kidnappa mig?!”
”Ja varför inte?”
”För helvete Justin – jag och Jazzy kan klara oss bra själva”
”Det lär inte hända – ni får inte gå själva”
”Men kan vi inte ta med oss Fredo istället?”
”Är det något fel på mig?”
”Justin…”
”Men allvarligt talat? Är det något fel på mig eftersom ni vill ha med mig?”
”Du lär bara förstöra allt. En tjej dag ska det bara vara tjejer på. Jag kan ringa Samantha och Tina och be dem följa med"
”Nej. Jag följer med er”
”Fine. Följ med då, men du ska gå bakom oss – minst 10 meter”
”Thanks babe” säger Justin och flinar mot mig

 

Innan jag ens hinner reagera har Justin dragit mig närmare honom och kysst mig. Jag drar mig snabbt loss från honom och drar upp ena handen för att smälla till honom men stoppar sen mig själv och tar ner handen igen när jag kommer på vadet vi har slagit vad om.

 

”Var det inte bra nog för dig babe?” frågar Justin med ett flin
”Far åt helvetet” säger jag bara och går förbi honom
”Vart tror du att du ska?”
”Upp och göra vid mig för att gå ut med Jazzy och tyvärr dig”
”Skynda dig då”

 

Jag stirrar argt på honom innan jag börjar gå upp för trappan – rätt långsamt bara för att reta Justin, men tillslut kommer upp och jag går mot min skrubb. När jag kommer in till min skrubb drar jag av mig mina kläder och drar fram ett par korta jeansshorts som jag drar på mig innan jag även drar fram ett svart linne som jag även drar på mig. Jag funderar på om jag ska ha på mig min skinnjacka eller om jag ska strunta i det. Tillslut bestämmer jag mig för att strunta i det och slänger tillbaka jackan på sängen och börjar istället rota bland mina skor för att se vilka jag ska ha på mig. Tillslut får jag fram ett par svarta ballerinaskor som jag drar på mig innan jag börjar gå ut från rummet. Det är då jag kommer på att jag säkerligen ser ut som skit i ansiktet – efter att ha sovit på soffan. Jag drar upp min sminkpåse och sen smiter jag ut från mitt rum och in till badrummet för att se att jag verkligen ser ut som skit i ansiktet.
Jag sätter igång kranen och splashar sen vattnet i ansiktet och skrubbar hårt för att få bort allt smink från ansiktet. När jag ser att jag är helt ren i ansiktet torkar jag av ansiktet innan jag börjar plocka upp en massa saker från min sminkväska. Först tar jag på mig min conceler innan jag tar på mig puder. När pudret är på och jag är nöjd med hur det ser ut så tar jag upp min eyeliner och drar på det och sen tar jag även på mig ögonskugga och sen drar jag några drag med min mascara. Jag blinkar några gånger så att jag ser att mascaran och ögonskuggan ligger som den ska. Sen drar jag även upp mitt röda läppstift och tar det på mina läppar och jag smackar med mina läppar så att det ser bra ut. När jag är nöjd så ler jag mot mig själv och kollar även så att jag inte har något läppstift på tänderna innan jag packar ner mitt smink igen och sen lämnar jag badrummet.
När jag kommer ut från badrummet så kollar jag inte riktigt vart jag går så ännu en gång känner jag att jag går in i någon. Jag suckar högt och tittar upp och ser att det är Alfredo.

 

”Hey” säger Alfredo med ett leende
”Hej Fredo” säger jag och ler mot honom
”Jag hörde att du och Jazzy skulle ut på en tjej dag med Justin”
”Ja – Juju är som en tjej så vi funderade på om vi skulle hitta några klänningar till honom”
”Haha, det vore något!”
”Haha, ja visst vore det” säger jag med ett leende
”Om du får Justin att testa någon klänning – se till att ta bild då” säger Alfredo och flinar
”Det ska jag verkligen göra”
”Men vi ses senare – och gör inget dumt”
”Jag lovar att vi inte ska göra något dumt”

 

 

Alfredo ler mot mig en sista gång innan han lämnar mig och går ner för trappan igen. Jag kollar efter honom innan jag går tillbaka till min skrubb och drar fram min axelväska och stoppar ner min plånbok efter att jag har kollat så att ligger där i hänger jag väskan på min högra axel innan jag drar till mig min iPhone och även mina solglasögon som jag sätter på mitt huvud och sen lägger jag ner mobilen i fickan. När jag är säker på att jag har allt med mig så lämnar jag min skrubb och går ner för trappan för att se om Jazzy är klar. När jag kommer ner för trappan ser jag att hon står och väntar på mig vid slutet av trappan.

 

”Hej Jazzy” säger jag med ett leende
”Hej” säger Jazzy och ler mot mig
”Är ni tjejer redo?” frågar Justin och kommer mot oss
”Ja” säger Jazzy och suckar

 

Jag kollar också mot Justin och nickar med en tung suck. Justin flinar mot oss båda innan han går mot dörren. Jag och Jazzy följer efter honom men säger inget. Jag kan se att Jazzy är lika irriterad som jag för att Justin följer med oss – men vi har ju inget annat val. Jävla Nolan som var tvungen att berätta för alla killarna att min mamma hade hittat mig. Justin vet ju om det mesta som har hänt i mitt liv – men Nolan tror fortfarande inte på mig angående våldtäkterna, han känner bara till misshandeln.
Våldtäkterna hände ju bara när jag var ensam hemma med pappa – men jag är ändå säker på att mamma känner till det, men hon ville aldrig prata om det, vilket alltid gjorde mig så himla frustrerande. Varför kunde inte min mamma reagera mer på när jag berättade för henne om våldtäkterna? Varför sa hon bara att jag hade drömt det? Varför sa hon att min pappa älskade mig överallt annat på jorden och aldrig skulle skada mig?

 

”Hanna?” hör jag snart en röst säga
Jag rycker till och kollar upp mot Justin. ”Va?” frågar jag
”In i bilen”

 

Jag kollar mot bilen och ser att Jazzy redan sitter i baksätet så jag sätter mig bredvid henne och drar på mig bältet. Jag kollar sen ner i mitt knä och kollar inte upp fören jag hör hur Justin drar på med gasen och kör iväg. Jag drar upp mobilen från mina jeans och låser upp den innan jag går in på mina medelande. Jag letar upp Sebastians nummer och funderar på om jag ska smsa honom och fråga om jag kan få komma över senare.

 

”Vem smsar du?” frågar Jazzy mig och kollar mot min mobil
”En kompis” säger jag och flinar lite lätt mot henne
”En kille?”
”Kanske det”
”Hanna!” säger Jazzy med ett flin
”Jag kan berätta mer sen”

 

Jag kollar fram mot Justin och Jazmyn fattar vad jag menar så hon låtsats dra en nyckel framför munnen för att visa att hon kommer vara tyst. Jag nickar och ler mot henne och vänder sen fram blicken mot Justin igen och ser att han stirrar argt på mig genom spegeln. Jag skickar ett leende mot honom och ger honom även en slängkyss vilket får han att flina lite. Jag lutar mig tillbaka i sätet igen och lägger ner mobilen i fickan utan att ha skickat iväg ett sms till Sebastian. Jag undrar bara lite hur Justin skulle reagera om jag bestämde mig för att åka till Sebastian igen. Inte för att jag borde bry mig om vad Justin tänker – det är inte som att han är min pojkvän. Jag skaffar inte pojkvänner och jag hade även sagt till mig själv att jag aldrig skulle kyssa en kille – men det har jag ju gjort nu.

 

”Vi är framme Hanna” säger Jazmyn och petar lite på mig

 

Jag rycker till igen och jag knäpper av mig bältet innan jag tar mig ut ur bilen med min väska. Jag ställer mig bredvid Jazzy medan Justin låser bilen och när allt det är klart tar Jazzy tag i min arm och drar med mig in till gallerian. Jag följer med henne in och tänker inte ens på om Justin följer med oss in.

 

”Så vart ska vi gå först?” frågar jag Jazzy
”Victorias Secret!” säger Jazzy högt och skrattar

 

Jag skrattar högt åt henne och följer bara med henne mot Victorias Secret och när vi väl kommer in till affären drar Jazzy med mig bort till underkläderna. Jag följer med henne – men säger inget om det utan går bara med henne med ett leende på läpparna. När vi kommer bort till underkläderna släpper Jazzy taget om mig och börjar rota bland bh:arna. Jag står och tittar på henne – men säger inget om det. Jag är inte på humör för att köpa snygga underkläder eftersom jag bara gjorde det för några dagar sen när jag var ute med Alfredo.

 

”Hanna – vad tycker du om denna?” frågar Jazzy och håller upp en svart genomskinlig bh
”Snygg” säger jag med ett leende

 

Jazzy ler tillbaka mot mig och sen börjar hon plocka på sig fler underkläder och tittar varje gång upp på mig när hon tar en ny och lyder vad jag tycker om det genom att jag skakar eller nickar på huvudet. Jag känner att Justin står bakom mig men han säger inget och det är jag tacksam för. Han ska inte behöva bestämma vad hans syster ska ha på sig även om vissa underkläder kanske var lite väl slampiga.

 

”Ska du inte ha några Hanna?” frågar Jazzy och kollar på mig
”Nej – jag har några hemma” säger jag med ett litet skratt

 

Jazzy skrattar lite hon också innan hon börjar gå mot kassan. Jag börjar följa efter henne när någon tar tag i mig och vänder mig om. Jag tänker på om jag ska skrika men då ser jag att det är bara Justin. Jag hade redan glömt bort att han stod bakom mig.

 

”Vad?” frågar jag
”Sen när köpte du såna underkläder?” frågar Justin med ett flin
”Det skulle du allt vilja veta va?”
”Vart det när du var med Alfredo?”
”Kanske det – du behöver inte bry dig om det”
”Ge mig en kyss så glömmer vi det”

 

Jag flinar och tar sen min ena hand runt hans nacke och för ner hans ansikte mot mig och kysser han hårt. Justin tar tag om min midja och drar mig närmare honom. Jag tar upp båda mina händer i hans hår och drar mina fingrar över hans skalp och hör hur han stönar in i min mun och då släpper jag honom.

 

”Nöjd?” frågar jag med ett flin
”Knappast” säger Justin
”Det är allt du får idag – du får vara nöjd med det”

 

Jag går bort från Justin och går istället fram till Jazzy där hon nu står utanför affären och väntar på oss båda. Jag kommer fram till henne och krokar min arm med hennes och vi går vidare med Justin bakom oss.

 

”Vart ska vi gå nu?” frågar jag
”Jag vet inte – jag tycker att vi bara ska gå in i en massa affärer utan att bry oss om något” säger Jazzy med ett leende
”Perfekt”

 

Vi går vidare till en massa affärer och springer in och ut och efter ungefär 2 timmar bär vi på ungefär 10 påsar var. Vi har nu börjat gå mot Starbucks för att kunna köpa oss en varm dricka och något att äta. När vi kommer in på Starbucks börjar jag och Jazzy gå fram till kassan men blir stoppade av Justin.

 

”Sätt er ner – så går jag och köper till er” säger Justin
”Okej… Då vill jag ha en stor chai-latte och en chokladmuffins” säger jag
”Detsamma” säger Jazzy

 

Justin nickar och sen går han iväg från oss och vidare mot kassan medan jag och Jazzy sätter oss ner vid ett bord och ställer ner alla kassarna bredvid oss.

 

”Varför är din bror så snäll helt plötsligt?” frågar jag Jazzy
”Jag vet inte… Det är något som inte stämmer…” säger Jazzy
”Vad tror du att han skulle vilja ha ut av det?”
”Jag vet inte – men om vi byter ämne… Vad händer mellan dig och min bror?”
”Vad menar du?”
”Kyssandes och allt det!”
”Det är ett dumt vad vi har slagit vad om…”
”Vadå?”
”Den som blir kär i den andra först – vinner. Så om jag vinner så behöver jag aldrig mer se Justin och om han vinner så har vi sex”
”Okej… Varför slog ni vad?”
”Jag minns faktiskt inte… Det lät bra för tillfället – men nu är jag inte så säker. Jag kysser aldrig killar och jag har redan kysst Justin flera gånger”
”Vems idé var det?”
”Hans. Vi hade ju nästan sex en gång – när jag skulle komma och jobba som strippa här, men det blev inget av det och sen dess har han bara varit efter mig”
”Men om du vinner så sticker du från Justins ställe och behöver aldrig mer se honom?”
”Det stämmer – men det betyder inte att jag aldrig mer kommer ha kontakt med er – speciellt dig och Jaxon”

 

Jazmyn nickar bara och säger inget mer för just då kommer Justin tillbaka till oss med en bricka med våra drickor på och även våra muffins. Det står även en tredje kopp på brickan och jag antar att den är till Justin själv. När han har ställt ner brickan ger han oss våra drickor och våra muffins innan han tar sin egen dricka och flyttat undan brickan sätter han sig ner bredvid mig och lägger sin arm bakom mitt armstöd. Jag säger inget om det utan tittar på bara på Jazzy som höjer på ögonbrynen men hon säger heller ingenting om det.

 

”Så vart vill damerna gå efter att ni har fikat klart?” frågar Justin och kollar på oss båda
”Vad tycker du Jazzy? Ska vi dra med honom runt i fler affärer eller ska vi åka hem?” frågar jag och kollar mot Jazzy
”Jag tycker vi åker hem – jag orkar nog inte bära på fler kassar nu” säger Jazzy med ett leende
”Okej – då blir det hem” säger Justin

 

Justin lyfter upp sin arm och lägger den över mina axlar så att jag blir tvungen att luta mig tillbaka och krossar mina ben över varandra och sen håller jag i min varma kopp med chai-latte som jag sakta dricker ur. Jag har inte ens rört vid min muffins som Justin drar till sig och börjar äta lite av.

 

”Hey!” utbrister jag och kollar på honom
”Du äter ju inte av den” säger Justin och kollar på mig
”Spelar ingen roll – ge mig den” säger jag och sträcker fram mig och drar till mig den
”Jag kan mata dig” säger Justin och flinar

 

Jag svarar honom inte utan tar bara min muffins ifrån honom och börjar äta av den utan att titta på Justin. Jag känner hur Justin stirrar på mig men jag säger inget om det utan äter bara upp hälften av min muffins innan jag skickar tillbaka den till Justin.

 

”Så – nu kan du få äta den” säger jag
”Är du säker på att jag inte ska mata dig med resten?” frågar han med ett flin
”Fuck off”

 

Jag vänder fram blicken mot Jazzy och hon ler lite smått och jag säger inget – men känner för att sticka fram tungan mot henne men jag håller tillbaka det. Justin tar upp muffinsen och för den mot min mun men jag flyttar bara undan huvudet och vägrar att titta på Justin.

 

”Kom igen babe – smaka” säger Justin
”Jag har ätit halva muffinsen redan” säger jag
”En liten bit bara”
”Nej! Jag vill inte ha mer av den jävla muffisen!”

 

Jag puttar undan Justins hand och reser mig upp och tar tag i mina kassar innan jag går ut från Starbucks. Jag känner hur Justin och Jazzy stirrar efter mig men jag vägrar att titta bak på dem utan går bara raka vägen ut. När jag kommer ut från Starbucks börjar jag gå raka vägen till Justins bil där jag tänker att jag ska vänta på dem. Men innan jag ens hinner komma fram till Justins bil för en vit skåpbil framför mig och jag hinner inte ens reagera fören jag har blivit indragen i bilen. Jag tappar kassarna utanför och även min mobil tappar jag när dem drar in mig.

 

”Va fan?!” utbrister jag

 

Mer hinner jag inte säga fören jag får en våt trasa över min mun och fast jag försöker stå emot den känslan jag får i kroppen när trasan kommer över munnen men tillslut svimmar jag.

 


 

Här slutar kapitel 12 – jag vet det är en cliffhanger men jag hoppas ni gillar det :) Kan ni tänka er vem det är som har tagit Hanna? Ge mig era funderingar och gissningar det blir så himla mycket roligare då – om ni säger vad ni tycker :DFAN VA SPÄNNANDE JÄTTE BRASvar: Tack så mycket :)
3mma

2013-06-06 | 10:02:25

SUPER BRA : )

Svar: Tack så mycket :)
3mma

2013-06-06 | 14:12:45

mer, grym

Svar: Tack så mycket :)
3mma

2013-06-06 | 23:16:49

ASWOME KAPITEL JÄTTE BRA!!!!!!!!
men vet du ungefär när nästa kommer ??

Svar: Tack :)Nej tyvärr så vet jag inte det - men jag jobbar för fullt på det!
3mma

2013-06-07 | 11:38:19

AS BRA !!!
DU ÄR SÅ BÄST!!!
KAN INTE VÄNTA TILLS NÄSTA

Svar: Tack så mycket :)
3mma

2013-06-08 | 14:51:24

meeeeer!

2013-06-08 | 23:58:29

BRAAAA
Ja bara undrar vem spelar Hanna ????

Svar: Tack :) Det är Taylor Momsen som spelar Hanna :)
3mma

2013-06-11 | 17:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback