JUST NU!

Just nu är Justin Bieber på MTV på MTV World Stage Live in Malaysia :D

Kapitel 7

Justins Perspektiv


Jag sitter hemma i mitt rum och stirrar på telefonen och funderar på om jag ska försöka kontakta Hanna igen för att försöka få hem henne. När hon hade ringt mig tidigare så började vi bara bråka och jag hatar det. Jag vet inte hur hon mår i New York – men efter en lång diskussion med Samantha över telefonen efter att jag hade snackat med Hanna så bestämde vi att det ända jag kunde göra var att åka till New York och hämta hem Hanna igen. Jag sitter i bilen och har kört i ex antal timmar bara för att kunna komma fram till New York i en rimlig tid. Jag vet inte vart jag ska börja leta när jag väl kommer till New York och jag hoppas bara att jag hittar henne innan det är för sent.

 

Hannas perspektiv

 

Jag har vandrat runt i New York under hela natten och jag har inte fått något gjort. Jag har rökt alla mina cigaretter och bara försökt komma fram till vad jag ska göra. En del av mig vill bara åka hem igen – men en annan del säger fortfarande till mig att jag inte har något hem och jag kommer aldrig ha något. Lägenheten där jag bodde med Samantha & Tina kändes som ett hem, men det försvann när jag flydde. Jag har äntligen börjat erkänna för mig själv att jag har flytt. Jag flyr hela tiden, det är det enda jag har gjort sen allt hände i huset som jag inte ens kallar för mitt hem längre. Jag har försökt tränga ut det så himla länge, med allt möjligt. Och det enda som kan ta bort det rätt ofta är drogerna – så det är det jag letar efter just nu. Någon som är villig att sälja droger till mig. Jag behöver något, bara något för att jag inte ska behöva känna denna smärta längre. Jag ser snart en kille i en hörna av ett gatuhörn och jag går fram till honom.

 

”Hej…” säger jag
Killen vänder upp blicken och tittar på mig. ”Vad?”
”Har du något du kan erbjuda mig?”
”Beror på vad kan erbjuda mig”
”2000 och min kropp?”

 

Killen tittar upp och ner över hela min kropp och sen nickar han och tar tag i min arm och börjar dra bort mig från gränden där han stod. Jag fortsätter att gå efter honom men säger inget – men jag tycker verkligen inte om vart vi går. Det är för mörkt och gatulamporna kommer inte in till gränden och det gör mig ännu mer rädd. Men jag vet att så fort jag får in drogerna i kroppen så vet jag att allt det kommer släppas. Jag märker snart att vi står utanför en dörr och killen knackar högt på dörren tre gånger i raden och när dörren öppnas drar han med mig in.

 

”Är du från New York?” frågar killen mig och tittar på mig
”Nej… Los Angeles” svarar jag
”Okej. Detta som händer får aldrig komma ut, det förstår du, eller hur?”
”Ja, jag är inte dum i huvudet. Detta är inte min första gång”
”Okej. Vad vill du ha, heroin? Eller något annat”
”Vad som helst. Så länge jag är vid medvetandet vad jag gör med dig så går vad som helst bra”
”Okej, det låter toppen”

Killen har släppt taget om min arm och går in i ett annat rum. Jag står kvar där vi kom in, för jag vet inte om jag ska följa efter honom eller om han kommer ut till mig. Jag tittar runt där jag kom in, jag kan inte placera vart jag är för det är en mörk hall och hela huset verkar vara tömd på ljus. Jag ser några ljusblickar längre in i huset och jag förmodar att dem har tänt några värmeljus. Jag ser snart killen komma ut till mig igen och han vinkar at jag ska gå med honom. Jag går mot rummet där han står och han tar tag i min arm och drar med mig längre in. Jag säger inget men det gör ont i armen när han håller i mig så himla hårt. Vi kommer snart in i ett annat rum och där ser jag att det är värmeljus tända precis som jag hade trott.
Killen drar mig in i ett hörn där två unga personer sitter – två tjejer för att vara mer exakt. Jag kollar på dem och ser att dem är helt borta och jag hoppas att även jag kommer vara helt borta efter att jag har fått i mig något.

 

”Sätt dig” säger killen
”Kan jag få veta ditt namn i alla fall?” frågar jag
”Johannes”

 

Jag nickar bara och sätter mig sen ner hos dem andra två tjejerna och drar mina ben tätt intill mig. Det är en konstig känsla – för jag märkte inte det fören jag satte mig ner att jag & dem två andra tjejerna var dem ända tjejerna i hela rummet och resten var endast killar. Och det andra som jag också tyckte var konstigt var att dem tvingade oss tjejer att vara i ena delen av rummet medan dem hade resten av rummet för sig själva. Precis när jag tänker säga något så känner jag hur min mobil börjar ringa, jag har den på vibration och jag började hala upp den för att se vem det var som ringde mig när Johannes kom fram till mig och drog bort mobilen från mig.

 

”Inga mobiler” säger han
”Ge mig den” säger jag och börjar resa mig upp

 

Johannes tar tag i min axel och håller mig nere på golvet medan en annan kille kommer fram och tar min mobil från Johannes hand.

 

”Ska jag svara Johannes?” frågar han
”Ja gör det. Se vem som letar efter denna lilla flickan” säger Johannes med ett flin
”Mitt namn är Hanna och inte lilla flickan!” säger jag argt till Johannes
Johannes flinar bara och kollar sen på killen igen. ”Svara nu”
Den andra killen trycker på svara knappen. ”Hallå?”

 

Jag försökte lyssna på vem det var som hade ringt för jag hade inte hunnit se numret på vem det var som ringde mig och det gjorde mig frustrerad. Snart hör jag Justins röst i andra ändan av telefonen och jag drar ett par djupa andetag, va fan?! Varför ringde han mig – jag hade bett honom att inte ta kontakt med mig igen. Jag tittar på Johannes och den andra killen som bara flinar mot vad Justin säger – jag hör inte vad han säger men det verkar göra båda killarna glada.
Jag lutar mig mot väggen där jag sitter och blundar lite – jag är trött och jag vill ha droger i mig så att jag kan bli pigg igen. Jag känner däremot snart hur någon drar mig i håret och jag öppnar ögonen och tittar på Johannes.

 

”Prata med din älskade pojkvän” säger han och ger mig telefonen
Jag tittar på honom men tar sen mobilen. ”Justin?” frågar jag
”Vart fan är du?!” frågade han mig argt
”Varför fortsätter du att ringa mig?” frågade jag emot
”Bara säg vart du är. Jag kommer och hämtar dig”
”Är du i New York?!”
”Ja. Du ska med mig hem igen”

 

Jag svarar inte honom utan lägger bara på och kollar upp på Johannes igen. ”Ska jag få något eller inte?”
”Absolut gumman” säger han bara och drar upp mig från golvet

 

Jag lägger ner mobilen igen och går sen med Johannes medan han drar mig vidare till ett annat rum. När vi kommer in till rummet ser jag att det är ett sovrum och jag tittar bara på Johannes men jag säger inget – jag ska ha drogen först innan jag gör något med honom. Han trycker ner mig på sängen och jag fortsätter bara att titta på honom.

 

”Vad väntar du på?” frågar Johannes
”Jag ska få heroin först innan jag gör något” säger jag

 

Johannes säger inget men går bort till vad jag tror är en byrå och där tar han fram en spruta som han fyller med heroin och sen går han fram till mig igen. Jag sträcker ut min högra arm och Johannes tar tag i den, men sen lägger han ner sprutan och släpper min arm igen. Han går bort ännu en gång till byrån och tar fram ett rep och han kommer tillbaka till mig. Jag sträcker fram min arm igen för att jag vet att han kommer sätta repet runt min arm för att få fram mina ådror så att han kan träffa rätt. Jag vänder bort blicken när han sätter nålen mot en av mina ådror och jag biter mig hårt i underläppen när han trycker ner den hårt och sen trycker han in heroinet i min arm. Jag släpper läppen när han tar bort sprutan igen och sen tittar jag på honom när han drar upp repet och slänger båda sakerna på golvet. Jag blundar för att låta mig själv slappna av och jag känner hur heroinet släpps loss i kroppen. Jag öppnar ögonen efter 5 minuter och ser hur Johannes flinar mot mig och jag ler tillbaka mot honom.

 

”Så, dra av dig kläderna” säger Johannes

 

Jag reser mig upp från sängen och börjar dra av mig mina kläder och slänger dem i hörnan av rummet innan jag sätter mig på sängen igen och jag kollar på honom och flinar innan jag tar tag i hans jeans och drar honom närmare mig och jag börjar knäppa upp hans knapp och dra ner hans gylf samtidigt. När hans jeans faller ner börjar jag ivrigt dra i hans kalsonger för att även dem ska av. När även kalsongerna har åkt ner backar Johannes undan från mig och drar av sig kläderna på underkroppen helt och hållet och sen går han fram till mig igen.

 

”Lägg dig ner på sängen” säger jag

 

Johannes flinar bara men gör som jag säger och lägger sig ner på ryggen och jag kryper över honom och tar hans manlighet i munnen och börjar suga sakta. Johannes verkar inte gilla att jag är sakta Han lyfter upp mitt huvud men inte hela vägen och sen trycker han ner mitt huvud igen så att hela hans manlighet åker in. Jag är inte van vid det så jag försöker dra mig loss men Johannes slår mig bara i huvudet och höjer och sänker sina höfter för att jag ska fortsätta att suga.

 

 

”Oh ja” stönar Johannes

 

Jag fortsätter att suga av honom och jag märker på hur han stönar att han börjar närma sig och det får mig att höja på mitt huvud och sen sjunka ner själv igen över hans manlighet för att suga hårdare och snart känner jag hur han kommer i min hals och jag sväljer allt. Johannes stönar högt och lutar sig tillbaka i sängen. Jag drar mig bort och flinar mot honom så Johannes sätter sig upp i sängen och drar av sig sin tröja innan han lutar sig över mig och får mig att lägga mig på sängen. Jag tittar upp på honom och biter mig lätt i underläppen och hoppas att det ser sexigt ut.

 

”Du är så jävla sexig” säger Johannes och börjar kyssa mig över halsen och sen ner till mina bröst.
”Jag behöver få komma…” säger jag tyst till honom
”Rör dig själv då. Jag vill se dig komma av dig själv”

 

Jag drar ett par djupa andetag innan jag för ner min ena hand och rör vid min klitoris själv och gnyr till. Jag har inte haft sex på en hel dag och jag brukar ha det varje dag. Jag för mina fingrar längre ner och stönar högt till och jag blundar för jag känner hur Johannes tittar på mig och jag vill inte att han ska titta på mig.

 

”Titta på mig” säger Johannes och rör vid min kind

 

Jag öppnar ögonen och tittar på honom och han flinar mot mig innan tar tag i sin manlighet och för in den i mig medan jag fortsätter att smeka mig själv och han börjar föra sig långsamt i mig fram och tillbaka och sen bockar han ner sitt huvud och börjar kyssa mitt ena bröst och även bröstvårtan som han biter lätt i men det gör absolut inte ont.

 

 

”Ahh… Snälla hårdare” ber jag medan jag fortsätter att smeka mig själv

 

Johannes flinar bara mot mig innan han börjar föra sig fram och tillbaka snabbare och hårdare och jag stönar högre och känner hur jag börjar närma mig klimax och jag tror att Johannes börjar inse det också för han för sig själv fram och tillbaka ännu hårdare och jag skriker ut min njutning när jag känner att jag kommer. Jag hör & ser på Johannes att han är nära också, men jag inser inte att jag inte berättat för honom att han inte får komma i mig.

 

”Jag kommer snart” stönar han högt mot min hals
”Dra dig ur” stönar jag tyst

 

Johannes svarar inte men jag hör hur han stönar högre när han närmar sig sitt klimax men han drar sig ur och sprutar över mig & jag stönar högt. När Johannes har sprutat klart över mig lägger han sig ner bredvid mig i sängen och jag drar några djupa andetag och släpper sen ut dem lättat. Det var skönt att få ha sex igen och jag känner mig bara lättad över att jag är så pass hög att jag inte tänker på något annat än sex.

 

”Så, ut” säger Johannes och kollar på mig
”Va…?” frågar jag och vänder blicken mot honom
”Jag är klar med dig. Du kan dra nu”

 

Jag tittar på honom för en sekund innan jag reser mig upp från sängen och börjar klä på mig fast jag känner hur hans sperma är kvar på magen. Jag tittar en sista gång på honom, och då ser jag att Johannes har somnat. Jag flinar då lite för mig själv och går bort till byrån och ser att han har en massa heroin så jag tar påsarna och lägger ner innanför min bh och sen drar jag på mig mina skor och smiter ut från rummet och i det andra rummet ser jag att även dem andra har däckat så jag smiter ut från det också och sen ut i gränden igen.
Jag börjar leta efter en väg som leder mig ut på gatan igen och eftersom jag fortfarande är påverkat av heroinet så vet jag inte riktigt hur jag klarar av att komma ut på gatan igen men tillslut gör jag det och då sjunker jag ner vid en vägg och lutar huvudet mot den.

 

 

Jag vet inte hur länge jag sitter lutad mot väggen men jag reagerar när en bil stannar till framför mig och jag öppnar ögonen och kollar mot den, men jag känner inte igen den och varför skulle jag göra det? Jag fortsätter att sitta lutad mot väggen när jag inser att personen som har stannat bilen har rullat ner ena rutan och kollat mot mig.

 

 

”Hanna?!” frågar personen

 

Jag tittar upp mer noggrant och ser att det är Justin och jag suckar men säger inget utan sitter kvar lutad mot väggen och blundar igen. Jag vill inte se honom här, han förstår inte varför jag är här och han lär verkligen inte förstå varför jag tar droger. Jag märker inte att Justin har hoppat ur bilen och gått fram till mig fören jag känner hur han tar tag i min arm och börjar dra upp mig.

 

”Släpp mig!” säger jag och försöker slå honom
”För helvete Hanna” säger Justin och håller tag i den handen som försöker slå han
”Va fan gör du här?!” skriker jag mot honom och öppnar mina ögon så att jag ser vart vi går
”Jag tar med dig hem”
”Jag har inget hem! Bara låt mig vara!”
”Hanna, titta på mig – rakt i ögonen”

 

Jag tittar honom rakt in i ögonen, jag tänker inte på att han kan se i mina ögon att jag är hög – jag är fortfarande för borta för att inse det.

 

”Är du hög Hanna?!” frågar Justin argt
”Nej!” säger jag argt och kollar bort från honom
”Nu ska du med mig hem och jag kommer inte låta dig ur min syn fler gånger!”
”Du har ingen rätt Justin! Fuck you!” säger jag argt och drar mig loss från honom

 

Jag snubblar till och Justin tar tag i min arm för att jag inte ska trilla men jag fortsätter med att försöka dra mig loss från honom, men innan jag ens hinner reagera har han slängt mig över hans axel och jag hinner inte reagera på fören vi sitter i hans bil igen. Jag slänger mig mot dörren för att öppna den men Justin slänger sin arm runt min midja och drar mig tillbaka innan han låser dörren.
Nu börjar jag få panik, detta för tillbaka hemska upplevelser för mig – med min pappa & jag i hans bil. Jag känner hur en panikattack kommer krypande och jag börjar slå och försöka riva Justin för att han ska släppa mig.

 

”Hanna! Hanna sluta!” säger Justin och håller i mina händer
”Släpp mig!” skriker jag

 

Jag känner hur Justin släpper taget om mina handleder och jag böjer mitt huvud ner mot mina knän för att kunna andas igen och då bryter jag ihop och börjar gråta och jag känner hur Justin sitter och tittar på mig – men han säger inget vilket jag är väldigt tacksam för. Hur fan ska jag kunna berätta för Justin vad jag inte ens har kunnat berätta för Nolan? Jag vill inte berätta det för honom och jag vet att om jag gör det så kommer det gå direkt till Nolan… Jag drar snart upp huvudet igen och kollar på Justin – men han kollar inte på mig så jag vänder bort mitt huvud igen och kollar ut genom fönstret.

 

”Va fan tänkte du med när du flydde?” frågar Justin
”Det har inte du med att göra. Du hade ingen rätt att komma hit och leta upp mig!” säger jag tillbaka men tittar inte på honom
”För helvete Hanna. Fattar du hur orolig Samantha & Tina är?”
”Jag bryr mig inte!”
”Nolan då? Din bror?!”
Jag vänder blicken mot Justin. ”Han övergav mig. Han såg inte vad som hände i huset han bodde i så han har ingen rätt att kalla sig för min bror”
”Vad hände mellan er? Någon av er måste berätta det”

 

Jag vände bort blicken från honom och drog ett par djupa andetag innan jag drog upp mobilen och letade upp en viss grej innan jag sträckte fram mobilen till Justin. När Justin ser vad det är på mobilen drar han ett par djupa andetag och sen kollar han på mig.

 

 

”Vad…?” frågade Justin
”Det är en av anledningarna till att jag flydde hemifrån…” säger jag
”Din…?”
”Min pappa misshandlade mig och det började när jag var 8år. Polisen kunde inte göra någonting – för dem hade inga bevis. Jag var en unge som lika gärna kunde ha bett någon sminka sår på mig! Min mamma sa inget om det – fast hon visste att det pågick och Nolan visste inget”
”Så då flydde du när du var 14?”
”Vad skulle jag annars göra? Stanna kvar och låta min pappa tillslut förstöra mig ännu mer?”
”Du förstör ändå ditt liv nu när du har jobbat som strippa och erbjuder folk sex för pengar!”
”Du vet inte vad du pratar om… Jag vill bara ha ett bra liv och det hade jag när jag anlände till Los Angeles så var det ett bra liv”
”Men vad hände sen då?”
”Jag vill inte prata om det – ge mig min mobil”

 

Justin svarar inte utan ger mig bara min mobil och jag vänder huvudet mot fönstret igen och vet inte riktigt vad jag ska säga mer utan lutar mitt huvud mot fönstret och jag reagerar inte på att Justin startar bilen och börjar köra. Jag tänker inte säga emot att han kör tillbaka till Los Angeles igen men jag har fortfarande inget hem i Los Angeles och det finns ingen chans att jag tänker be om att få flytta in hos Samantha & Tina igen.

 

”Jag har en sak att ge dig” säger Justin
Jag lyfter upp mitt huvud och kollar mot honom. ”Vad?”
”Här” säger Justin och sträcker fram en nyckel till mig
Jag tar emot nyckeln. ”Vad är detta?”
”En nyckel till mitt hus där ett rum står tomt till dig”
”Kan du rulla ner fönstret så att jag kan röka?”

 

Justin suckar när jag inte svarar angående nyckeln men han rullar ner rutan och jag tar upp mitt cigarett paket och min tändare och tänder en cigarett som jag börjar dra djupa drag från. Jag tittar ner på nyckeln jag har i min hand men jag säger inget om det utan fortsätter bara att röka. Jag är inte lika hög längre, men jag har fortfarande lite heroin kvar i kroppen det känner jag och det känns skönt – för det gjorde att det inte var lika jobbigt att berätta om min pappa för Justin som jag trodde att det skulle vara. Jag fortsätter att röka av min cigarett och när jag har kommit ner till filtret slänger jag ut den genom fönstret, men jag ber inte Justin rulla upp fönstret igen – det känns skönt med den friska luften.

 

”Så vart bor dina föräldrar nu?” frågar Justin helt plötsligt
Jag vänder blicken snabbt mot honom. ”Varför?” frågar jag argt
”Vill du aldrig mer se dina föräldrar?”
”Om du vill veta något om dem fråga Nolan! Han ger dig säkert all information! Han var ju den bästa ungen i hela universum. Mammas ängel och pappas geni!”
”För helvete Hanna!”
”Stanna bilen!” säger jag och börjar dra i handtaget
”Sluta Hanna! Jag är på motorvägen – jag kan inte bara stanna bilen!”
”Jag vill ut! Justin, släpp ut mig!”

 

Justin svarar inte men kör vidare och jag fortsätter att dra i handtaget och Justin släpper ena taget om ratten och tar tag i båda mina händer för att dra loss dem från handtaget och han kör in till ena sidan som är tom på motorvägen.

 

”Hanna, för helvete. Kan du bara uppföra dig för en liten sekund?!” frågar Justin argt
”Släpp ut mig!” skriker jag mot honom
”Jag kommer spänna fast dig i denna bilen och till och med slänga dig i bagageluckan om det behövs!”
”Du skulle inte våga…” säger jag och drar mig närmare fönstret
”Hanna, bara sitt lugnt i bilen tills vi är framme vid mitt hus i LA”

 

Jag svarar honom inte utan drar bara mina ben upp framför mig och böjer ner mitt huvud i mina ben så att han inte ska kunna se mitt ansikte. Justin säger inget mer utan jag märker bara att han kör ut bilen igen och fortsätter att köra mot Los Angeles.

 

Justins perspektiv

 

*Två timmar senare*

 

Jag har äntligen kommit tillbaka till LA med Hanna och jag tror aldrig jag har varit så glad för att ha kommit hem och det känns rätt bra att Hanna bredvid mig också. Jag är glad att jag hittade henne, men jag var inte säker på att det hon berättade för mig var helt hundra procent sant, men jag tänkte ta upp det med Nolan sen.
Mest på grund av att Hanna var hög när hon berättade det för mig och jag tål inte människor som tar droger. Många tror att eftersom jag inte är den snällaste killen i världen så håller jag på med droger – men jag har sett det förstöra för många människor så jag håller mig till att röka vanliga cigaretter och dricka. Jag vänder blicken mot Hanna när jag har stannat bilen framför huset och ser att hon har somnat. Jag låser upp dörren och går runt och öppnar försiktigt passagerardörren innan jag börjar lyfta upp henne i min famn. Hanna ger ifrån sig något ljud men när jag kollar ner på henne ser jag att hon fortfarande sover så jag börjar bara gå med henne mot dörren. När jag kommer fram till dörren försöker jag öppna den men jag märker att den är låst vilket gör mig förvånad, för dörren är aldrig låst så jag bankar försiktigt på dörren för inte väcka Hanna. Dörren öppnas och jag ser att Alfredo kollar ut på mig där jag står och sen ser han att jag har Hanna i famnen så han öppnar den helt så att jag kommer in.

 

”Hennes väskor ligger i bilen, kan du hämta dem?” frågar jag honom

 

Alfredo nickar bara och går ut genom dörren och jag fortsätter in till huset och börjar gå upp för trappan mot mitt sovrum för att lägga henne där så att hon kan få sova vidare. Hon kan få se sitt eget sovrum sen när hon vaknar. Jag lägger ner henne i sängen och drar täcket över henne innan jag lämnar sovrummet. Jag går ner för trappan igen efter att jag har stängt dörren och jag sjunker ner i soffan när jag kommer ner till vardagsrummet och jag lutar huvudet bakåt och blundar.

 

”Justin!” hör jag Alfredo ropa
”Ja?” ropar jag tillbaka
”Kom hit!”

 

Jag reser mig upp från soffan och går ut till hallen där jag hörde Alfredo ropa efter mig och jag lutar mig mot väggen och kollar på Alfredo och väntar på att han ska säga vad han vill. Alfredo säger inget men håller upp några påsar med vitt puder i. Jag går snabbt fram till Alfredo och tar dem ifrån henne och jag kollar mot trappan som går upp till mitt sovrum och jag drar ett par djupa andetag för att inte springa upp och slå ihjäl Hanna.

 

”Låg detta i bilen?” frågar jag och kollar på Alfredo
”Ja, i passagerarsätet” säger Alfredo
”Hade hon inte sovit nu så skulle jag ha slått ihjäl henne”
”Du är säker på att det är Hannas? Jag menar, kan det inte vara någon annans?”
”Nej, det är Hannas. Hon var hög när jag hittade henne i New York och det skulle inte förvåna mig om hon hade köpt med sig ännu mer”
”Justin, hon kanske inte förstod vad hon gjorde”
”Oh hon förstod. Det är helt klart hon förstod!”
”För helvete Justin – hon är 17år. Hon kan inte förstå allt!”

 

Jag svarar honom inte men tar påsarna och går argt upp till mitt sovrum igen för att skälla ut Hanna. När jag kommer upp till sovrummet och smäller upp dörren ser jag Hanna sitta upp i sängen och hon håller en av mina kuddar nära sig och hon gråter helt hysteriskt. Jag drar ett par djupa andetag – tårarna kommer inte få mig att bli snäll mot henne.
Hanna kollar upp på mig när hon förmodligen hör mig ta några djupa andetag och hon puttar undan min kudde och kryper av sängen och ställer sig sen på golvet och stirrar argt på mig.

 

”Vad gör jag här?!” frågar hon argt
”Jag tog dig inte – på grund av att du var hög och för att du inte kunde stanna kvar i New York!” säger jag argt
”Du hade ingen rätt!” skriker hon
”Kommer du ihåg vad du sa till mig i bilen?”
”Jag minns ingenting. Vem vet vad du har gjort mot mig…”
”Du minns alltså inte att du berättade för mig om din pappa?”
”Va…?” frågar Hanna chockat
”Hanna, det är okej”
”Nej, det är det inte… Oh my god… Du kommer berätta för Nolan. Om våldtäkterna och allt…”
”Va? Vilka våldtäkter? Du sa inget om att du hade blivit våldtagen”

 

Jag ser bara hur Hanna stirrar på mig och sen ser jag i hennes ögon att hon planerar att springa så när hon tar dem första stegen mot dörren sträcker jag ut båda mina händer och tar tag om hennes midja för att stoppa henne. Vad jag inte är beredd på är att hon ska bli våldsam och börja skrika och försöka riva mig. Jag tar tag i båda hennes händer med min ena hand och lägger min andra hand framför hennes mun men jag är inte beredd på att hon ska bita mig så jag grymtar till och lyfter upp ena handen och nästan smäller till henne över ansiktet. Jag både ser och hur hon stelnar till i hela kroppen när hon inser att jag håller på att smälla till henne.

 

”Släpp mig…” säger hon tyst
”Inte fören du svarar på en fråga jag har till dig” säger jag och kollar på henne
”Vad…?”
”Alfredo hittade dessa i min bil” säger jag och visar henne påsarna. ”Vart kommer dem ifrån?”
Hanna drar några djupa andetag. ”Jag snodde dem igår” svarar hon
”Och det tyckte du var den bästa idén du hade?”
”Du vet ingenting Justin. Du har en familj här – även om det inte är din riktiga familj så finns dem vid din sida hela tiden”
”Du har också familj här”
”Vem då? Och säg inte Nolan”
”Jag tänkte mest på Samantha & Tina. Dem bryr sig jättemycket om dig och vill bara ditt bästa – men du förstör det själv!”
”Släpp mig!” säger hon argt

 

Jag släpper taget om henne och hon puttar mig hårt på bröstet så att jag backar undan och sen kollar jag bara efter henne när hon lämnar rummet – men jag säger inget utan slänger bara iväg påsarna med drogerna på golvet. Efter ungefär två minuter lämnar jag också mitt rum och går för att hitta Nolan. Jag går fram till hans rum och när jag tar upp handen för att knacka på rummet så hör jag hur han skriker på någon som skriker tillbaka. Jag öppnar dörren och ser att det är Nolan som skriker och sen ser jag Hanna som skriker tillbaka på honom.

 

”Hey!” ropar jag högt vilket får dem att reagera
”Gå ut Justin – detta har inte med dig att göra!” fräser Nolan mot mig
”Va fan bråkar ni om?”
”Hanna snackar en massa skit om vår familj och anklagar vår pappa för en massa skit!”
”Det är sanningen Nolan! Men du har alltid varit för blind för att se sanningen!” skriker Hanna mot Nolan
”Försvinn Hanna, du har ingen rätt att snacka skit om våra föräldrar och du har ingen rätt att vara här!” säger Nolan mot henne
”Hon ska faktiskt bo här nu Nolan” säger jag lugnt och lägger armarna i kross över kroppen
”WHAT?!” skriker Nolan och stirrar argt på mig
”Hon har ingen annanstans att ta vägen och var det inte du som ville se din lillasyster säker?”
”Hon är inte min syster längre” säger Nolan och sen kollar han på Hanna. ”Jag hoppas att du dör”

 

Hanna stirrar bara på Nolan innan hon springer ut från rummet och jag kollar efter henne innan jag vänder mig mot Nolan som har satt sig ner på sin säng och jag skakar bara på huvudet innan jag lämnar hans sovrum med en suck.

 

Här avslutar jag detta kapitel. Förlåt för att det har tagit så lång tid – men jag hade ingen inspiration men jag hoppas att ni är nöjda med kapitlet. Jag är faktiskt nöjt med detta kapitlet, kanske inte hela men det mesta av det i alla fall.Jag vet ingeting om droger så det som står om heroin – jag vet inte om det stämmer, men jag hoppas ni tycker om det ändå.
Kramar <3


"Oh my god"

Nu har inspiration äntligen börjat komma tillbaka och jag skriver för fullt på kapitlet men jag tänkte att ni ville nog veta att förhoppningsvis kommer ett nytt kapitel upp snart :D
 
Tack för att ni står kvar min sida :D

"This life sucks..."

Jag skriver just nu på nästa kapitel - min inspiration börjar komma tillbaka lite grann och jag vet ungefär hur detta kapitel ska funka. Ni kan få en liten sneakpeak genom bilderna jag visar här.
 

 
 
Se om ni kan lista ut vad som händer :) Älskar er alla som är här inne och kollar och läser vad jag har skrivit :) Jag är er evigt tacksam <3

Jahapp

Jag har absolut ingen inspiration till novellen nu - men jag försöker få tillbak den! Jag läser andra Bieber noveller och lyssnar även på Biebers låtar och även andra låtar för att försöka få tillbaka inspiraitonen!
 
Och så vill jag också säg att jag är så himla avundsjuka på alla er som har fått biljetter till konserten nu i april! Jag önskar verkligen att jag också kunde gå, men ingen biljett och inga pengar för att åka till Stockholm bara för att stå utanför Globen och hoppas på att få en grattis biljett.
 
Men jag ska försöka fortsätta skriva på nästa kapitel nu!
 
Love you all <3

Kapitelnamn

Vill ni att det ska stå något mer än bara t.ex. kapitel 5 och så? Skulle ni vilja ha någon replik från kapitlet som ni läser eller bara något random? Jag har sett att vissa novellbloggar har just repliker från kapitlet, andra har lite "random" eller vad man ska kalla det och ja - jag undrar bara om ni skulle vilja ha det på min?
Svara gärna - det är ju framför allt för er jag skriver!
Love you babes <3

Jag är så tacksam till Justin Bieber <3

En dag så hoppas jag att jag får träffa Justin på riktigt. Mest för att säga tack till honom för att varje gång jag har funderat på självmord så har jag satt på hans låtar och hans röst gör att jag känner mig värdig att leva ändå. Hans röst och hans låter får mig att förstå att alla har rätt till att leva - och att jag kanske inte är så ensam som jag tror.
Hans låt "Be Alright" får mig att må bra och jag känner då att även om han inte känner mig och jag inte känner han så kanske han förstår mig på någon nivå.
Men liksom, även en psyksikt sjuk tjej behöver uppmärksamhet och det känns som att jag får det av hans låtar och jag kommer alltid vara tacksam till Justin Bieber för det <3
 
 
Tack Justin Bieber <3

Kapitel 6

Jag sitter och väntar på att få gå på planet mot New York. Jag har stängt av mobilen – men på någon nivå hoppas jag ändå att någon ska komma och stoppa mig. Jag vill egentligen inte lämna Los Angeles – det var bara en sak som jag sa. Just nu låter det väldigt dumt – men jag ville bara komma hemifrån. Jag känner att jag endast behövde någon som kom för att säga åt mig att stanna. Ja jag vet att både Samantha & Tina hade sagt åt mig att inte åka – men jag kan inte bara lyssna på dem och jag vet att jag inte har någon riktig relation med en kille – men hade jag haft det så hade jag hoppats att den personen hade kommit för att stoppa mig.

 

”Alla som ska med planet till New York kan gå till gate 5 nu. Gate 5 nu. Planet avgår om 15 minuter. Jag säger det igen. Planet går om 15 minuter”

 

Jag reser mig upp och kollar en sista gång runt men jag ser ingen som jag känner så jag börjar gå mot gate 5. På en nivå hade jag nog hoppats att Justin skulle vara där, men det var bara en dum dröm. Jag menar – jag har inte ens en riktig relation med honom. När jag står vid gaten bakom några människor vrider jag hela tiden på huvudet för att kolla om någon har kommit, men ingen.

 

Justins Perspektiv

 

*Två timmar innan Hanna tar flyget*

 

Jag vaknar av att någon bankar högt och irriterat på dörren. Jag grymtar och vänder mig i sängen och drar kudden över huvudet. Vem det nu än är kan väl vänta några timmar till med att väcka mig. Jag drar min iPhone till mig och ser att klockan är 8 på morgonen och jag grymtar till ännu en gång och drar kudden tätare över huvudet.

 

”Fuck! Justin gå upp!” hör jag Alfredo ropa utanför dörren
”Hon är 8, fuck off Fredo!” ropar jag tillbaka
”Hannas rumskompisar är här och behöver prata med dig NU!”
”Fuck…” säger jag tyst för mig själv. ”Ja, jag kommer! Låt mig bara duscha först!” ropar jag ut till honom
”Bara dra på dig kläderna och kom ner!”

 

Jag svarar inte honom men går upp från sängen i alla fall. Festen var helt galen igår och slutade vid 5 tiden i morse och jag hade behövt några mer timmars sömn, men sen när bryr sig Alfredo om det? Jag drar på mig ett par jeans och en tröja innan jag öppnar dörren och börjar gå ut. Alfredo står inte kvar vid dörren så jag inser att han har gått ner till vardagsrummet där nere för jag hör röster komma där nere ifrån.
Jag går sakta ner och drar händerna genom håret för att få det att ligga rätt till och jag tar ner mina händer när jag kommer in till vardagsrummet. Jag ser Tina – som jag hade haft sex med sitta i soffan och hon har rödgråtna ögon och Samantha – som jag pratade med är uppe och går fram och tillbaka över golvet.

 

”Okej, vad var så viktigt?” frågar jag
Samantha vänder sig mot mig. ”Det är ditt fel…” säger hon argt
”Vad? Vad är mitt fel?”
”Men egentligen så är det inte bara ditt liv. Utan det är Alfredos och Nolans fel” säger hon och kollar på Fredo & Nolan
”Samantha, vad händer?” frågar jag
”Hanna. Hon har flytt. Hon åker till New York idag. Om två timmar tar hon flyget”
”Vänta… Va?” säger Nolan och kollar på henne
”Vem av er skickade pengar till Hanna igår?”
”Inte jag” säger jag och dem andra skakar också på sina huvud
”Någon skickade 9000$ till henne igår och hon använder dem nu när hon ska till New York”
”Vad vill ni att vi ska göra?” frågar jag och kollar på henne
”Åk efter henne och stoppa henne. Hon vill egentligen åka, det enda Hanna vill ha i livet är kärlek och efter vad som hände när hon flydde hemifrån så behöver hon det…” säger Tina tyst från där hon sitter
”Så vadå, jag eller rättare sagt vi ska släppa allt bara för Hanna?” frågar jag och kollar på båda tjejerna
Du ska åka och stoppa henne. Hon vet inte om det än, men vi kan se att hon börjar få djupa känslor för dig. Det gör att hon blir lätt arg på dig och du skulle ha sett henne efter att du och Tina hade haft sex och hur hon var när jag berättade att jag hade pratat med dig… Hanna vill inte jobba som strippa eller sälja sin kropp för sex. Hon vill vara med en person som älskar henne för den hon är… Och jag tror att djupt inne så känner du exakt samma sak Justin…” säger Samantha

 

Jag svarar inte henne utan börjar bara tänka på vad hon hade sagt. Varför var hon arg för att jag hade haft sex med Tina. Tina hade själv sagt att hon hade gått med på det – men hon hade ju inte sett speciellt glad ut när hon kom ut till köket och sett mig & Tina hångla. Och hon hade ju ringt Alfredo för att få hem mig – när jag hade kommit till henne. Kan det visa sig att hon verkligen har känslor för mig? Ska jag åka till flygplatsen och försöka få hem henne och kanske erbjuda henne en plats i mitt hem eller ska jag bara låta henne åka? Jag blir så förvirrad av alla tankar och det gör så att jag vänder mig mot väggen bakom mig och smäller till med knytnäven mot den hårt så att det gör ont i hela handen, men jag känner det knappt för det enda jag tänker på är Hanna och hur hon måste känna nu.

 

”Justin…?” frågar Samantha försiktigt
”När flyger hon?” frågar jag
”Uhm… Jag tror planet lyfte vid 10… Hon är där reda nu”
”Åk hem med er”
”Justin…” börjat Tina säga
”Åk hem!” säger jag argt till dem

 

Tina reser sig upp från soffan och går fram till Samantha och dem går båda ut från vardagsrummet när jag vänder mig mot Chaz & Ryan.

 

”Gå med dem & se till att dem kommer hem” säger jag

 

Chaz tänker börja säga något men jag skakar bara på huvudet och dem går båda ut efter tjejerna och jag vänder mig mot Alfredo och sträcker ut handen för att få nyckeln till bilen. Och när dem ligger i min hand stormar jag ut till hallen och drar på min jacka och sätter ner fötterna i ett par supras innan jag springer ut till bilen för att köra mot flygplatsen.
När jag väl sätter mig i bilen så börjar jag tänka – va fan håller jag på med? Sen när börjar jag lyssna på tjejer? Sen när börjar jag känna ett intresse för en tjej jag knappt känner? Jag märker inte hur jag börjar köra fören ett ljus lyser mig mitt i ögonen och jag rycker till och ser att det är bilen framför mig som har bromsat så jag bromsar också. Jag kollar runt vart jag är för att försöka komma på vart jag ska köra och sen kommer jag på vart jag är.

 

 

Fan, jag vet inte vad jag kommer göra om jag kommer försent – men ännu en gång varför bryr jag mig egentligen? Jag har aldrig riktigt brytt mig men ändå så trycker jag hårdare på gasen i bilen för att komma till flygplatsen snabbare. När jag väl kör in på flygplatsen har det så gott som gått en timme och jag hoppas att jag hinner att stoppa Hanna innan hon åker iväg. Jag låser bilen och springer för att betala en biljett till bilen så att den inte försvinner medan jag letar efter Hanna. När biljetten är betalad och inlagd i bilen börjar jag snabbt springa in på flygplatsen. Jag vet inte riktigt vart jag ska leta men jag börjar springa mot den stora tavlan där det står vart alla flyg är och vilken gate man ska gå i om man ska iväg. Jag ser att New York står på gate 5 så jag börjar springa dit och medan jag gör det försöker jag hålla ögonen öppna för att försöka se Hanna.
Jag närmare mig gaten och ser inte Hanna och jag ser hur dem håller på att stänga dörrarna för gaten.

 

”Vänta!” ropar jag och kommer fram precis innan dem stänger dörren
”Sir, har du en biljett?” frågar kvinnan
”Nej, men jag behöver prata med en tjej som precis gick på planet”
”Tyvärr. Har du ingen biljett så kan du inte komma på planet. Jag måste be dig att gå nu”
”Fuck, kom igen!” säger jag och drar upp en bunt med sedlar och visar den för kvinnan
”Du måste gå nu sir. Annars ropar jag på vakterna”

 

Jag grymtar till argt och högt innan jag stoppar ner pengarna i fickan igen och går bort från gaten. Fan också… Hur ska jag förklara det för Samantha & Tina att jag kom försent? Hur ska jag förklara det för resten av gänget?

 

 

Hannas perspektiv

 

Jag sitter på planet och har dragit på mig ett par solglasögon fast det inte alls är ljust i planet utan mest för att ingen ska märka att jag gråter – jag vill inte att någon ska se det, för det kommer se jävligt dumt ut. Jag hade på en nivå hoppats att Justin skulle ha kommit och stoppat mig från att åka – men det var bara en dum tanke. Varför skulle han ens göra det? Jag menar – det fanns ingen som kunde tvinga honom att komma och han visste ju inte ens om att jag skulle flytta idag.
Jag lutar mig mot fönstret och drar ett par djupa andetag. Jag blundar snart och väntar bara på att flyget ska landa så att jag kan börja leta efter ett nytt jobb & ett nytt ställe att bo på.

 

*2 timmar senare*

Jag har äntligen kommit fram till New York och när jag går av planet så skiner solen mig rakt in i ögonen och jag drar på mig solglasögonen igen för att slippa få solen i ögonen. När jag väl har fått tag i mina väskor så drar jag upp min mobil från min innerficka i jackan & sätter igång den för att se om någon har ringt mig eller smsat mig. Så fort den är igång så trillar det in en massa samtal och sms. Mest från Samantha & Tina – men även några från okänt nummer. Jag bestämde mig för att ringa Samantha – bara för att säga att jag var framme nu.

 

”Hanna?!” skriker Samantha mig i örat
”Ja, Sam. Jag är framme nu” säger jag
”Fan, då missa han dig!”
”Va? Vem missade mig?”
”Justin! Justin kom till flygplatsen för att hämta tillbaka dig…”
”Berättade du för Justin att jag åkte till New York?!” frågar jag argt
”Nej, jag berättade att du flydde! Och han åkte till flygplatsen för att stoppa dig, men då hade du tydligen redan åkt iväg!”
”Fan dig Sam! Jag sa ju åt dig att inte berätta för någon! Va fan ska jag göra om han kommer till New York och försöker tvinga hem mig?!” skriker jag åt henne
”Du ska komma hem med honom! New York är inte vart du ska vara. Du ska vara här i LA!” skriker hon tillbaka
”Låt mig bara vara Samantha. Kontakta aldrig mig mer – jag vill aldrig mer höra från dig eller från Tina…” säger jag och sen lägger jag på

 

Jag går vidare ut från flygplatsen och sträcker upp en hand för att stoppa en taxi och när den stannar så vet jag inte vad jag ska säga när chauffören frågar mig vart jag ska och jag drar ett par djupa andetag.

 

”Närmaste strippklubb” säger jag bara

 

Chauffören tittar bara bak på mig men svarar inte utan bara börjar köra. Jag lutar mig tillbaka i bilen och stirrar ut genom det ena fönstret – va fan ska jag göra om jag inte får jobb i New York? Jag kan inte bara åka hem igen. Jag har inget hem längre… Chauffören stannar snart framför en strippklubb och jag betalar honom den exakta summan innan jag går ur bilen och drar med mig mina väskor. Jag går fram till den vanliga dörren och smiter igenom och ler lite när jag hör hur män vrålar efter tjejerna på scenen. Jag går fram till baren och tittar på barmannen.

 

”Vart är er chef?” frågar jag försiktigt
”I bakrummet. Varför vill du prata med honom?” frågar han och kollar på mig
”Jag vill prata med honom om ett jobb…”
”Är du inte lite för ung?”
”Nej! Kan jag få prata med din chef eller inte?”
”Okej” säger barmannen

 

Jag kollar efter honom och lutar mig sen bara mot bardisken och kollar på tjejerna som dansar på scenen. Jag känner mig säker här inne – strippklubbor är speciella för mig. Jag tillhör dem. Jag märker snart att barmannen kommer tillbaka och jag tittar på mannen som går bredvid honom. Mannen ser ut att vara i min ålder och jag förstår inte varför han är ägaren för klubben.

 

”Hej” säger han till mig
”Hej, jag söker ett jobb” säger jag
”Vi går till mitt kontor” säger han

 

Jag nickar och plockar upp mina väskor från golvet innan jag börjar gå efter mannen mot hans kontor och när vi väl kommer in där sätter jag ner mina väskor på golvet och kollar på mannen igen. Mannen säger inget men han går runt sitt bord och sätter sig ner i stolen som han har där och jag sätter mig ner i stolen framför honom och korsar mina ben. Jag kollar försiktigt på mannen, men väntar på att han ska säga något först.

 

”Så du sökte efter ett jobb?” fråga han
”Ja, som strippa…” säger jag tyst
”Är du inte lite ung för det? Jag tar inte in minderåriga. 20år ska du vara eller äldre”
”20? I LA måste man bara vara 18 för att jobba…”
”Hur gammal är du då?”
”17…” svarar jag och det är ju sanningen
”Tyvärr, det går inte. 20 eller äldre” säger mannen
”Snälla. Bara för en natt eller något! Jag har ingen annanstans att ta vägen och jag behöver pengarna!”
”Tyvärr. Du får gå nu”

 

Jag stirrar på mannen men sen reser jag mig upp från stolen och går och lyfter upp mina väskor och börjar sen gå ut från hans kontor och jag fortsätter raka vägen ut från strippklubben. När jag kommer ut i ljuset drar jag ner mina solglasögon för ögonen igen och börjar bara gå – jag vet inte vart jag ska gå. Jag känner inte till New York och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen. Jag försöker se om jag kan hitta ett hotell att bo på, men jag ser inget jag kan tänka mig att gå in på. Dem flesta ser för dyra ut och även om jag har en del pengar så vill jag inte slösa det på att bo på hotell i en natt kanske. Jag sätter mig ner på en tom bänk som jag hittar och drar upp mitt cigarett paket och min tändare och när jag har satt cigaretten mellan läpparna och tänt den med tändaren lägger jag ner tändaren i paketet igen innan jag lägger ner paketet i andra fickan inne i jackan. Sen sträcker jag ner handen i andra fickan och drar upp min iPhone för att kolla om Samantha hade ringt mig något mer – men det hade hon inte. Så jag bestämde mig för att ringa det nummer jag inte kände igen istället.

 

 

”Hallå?” hör jag en mansröst svara
”Justin…?” frågar jag förvånat
”Hanna! För helvete!” hör jag honom säga och sen fortsätter han att svära i bakgrunden
”Justin!” utbrister jag
”Är du i New York nu?!”
”Ja, det är jag… Jag fattar fortfarande inte varför Samantha berättade det för dig! Jag ville inte att du skulle veta det!”
”Hon gjorde bara det hon trodde var rätt! Du behöver inte skälla ut henne för det!”
”Jag fattar inte ens varför jag ringde detta numret, bara glöm bort mitt nummer och glöm ännu en gång bort att jag finns!”
”Fick du ett jobb på en strippklubb?”
”Varför bryr du dig?”
”Jag bryr mig inte. Jag önskar bara att du inte behövde jobba som strippa. Du vill ju inte göra det”
”Du vet ingenting om mitt liv. Bara låt det vara”
”Jag vet mycket mer än du tror. Hade du bara släppt in mig i ditt liv så hade det kunnat vara du, som hade berättat allt för mig”
”Varför skulle jag vilja släppa in dig i mitt liv? Du är en idiot och har inte en chans att vara med i mitt liv”
”Vem har egentligen en chans till att vara i ditt liv? Vad jag har hört så har du till och med slängt ut Samantha och Tina från det”
”Dem babblade. Och jag kan inte vara vänner med personer som babblar så fort jag säger något”
”Dem ”babblade” för att dem bryr sig om dig. För att dem vill ditt bästa”
”Fuck you Justin” säger jag och sen lägger jag på

Jag släcker cigaretten jag har rökt på medan jag har pratat med Justin och sen slänger jag iväg den innan jag börjar resa mig upp från bänken och drar upp mina väskor för att börja gå iväg från bänken och går vidare runt i New York.

 

--

Detta är inte alls bra! Jag hatar verkligen detta kapitlet, men jag hoppas att ni tycker om det. Så skriv gärna vad ni tycker. Älskar er för det babes <3


Skapat FB-sida

Jag har skapat en Facebook sida för bloggen.
https://www.facebook.com/pages/badboyjustinbieberbloggse/349924401783011#
Hoppas ni följer den :)

Should be in bed now - nah...

Jag ber om förlåtelse för att det är ett sånt stort gap mellan mina kapitel! Jag försöker skriva på dem dagarna igenom, men jag mår inte alls bra just nu. Men jag håller i alla fall på med kapitel 6 så det borde komma snart - förhoppningsvis idag när jag förmodligen ändå kommer spendera hela dagen vid datorn.
Har varit vaken sen 3, och jag kände att fuck nu sätter jag mig bara vid datorn och börjar skriva på nästa kapitel istället. Det kändes lättare så.
 
Fortsätt gärna med att kommentera på mina förra kapitel och skriv gärna ner era tankar om vad ni vill ska hända och vem vet - det kanske händer? :)
 
Kramar till alla er babes där ute <3

Tankar

Ni får gärna ge mig feedback om vad ni tycker eller tror ska hända i novellen! Jag blir så himla glad för det, speciellt nu när jag inte är hemma och inte alltid på världens bästa humör. Tack för alla kommentarer som jag får! Älskar er <3


Kapitel 5

Jag bestämmer mig att gå till Sebastian för att kunna bli hög och sen förmodligen ha sex med honom. Det kan ju inte skada tänker jag – eftersom jag ska ge mig iväg till New York och då måste jag ändå ha ett avslut med honom också. För jag planerar inte att komma tillbaka till Los Angeles – jag har inget kvar här. Jag hoppas bara att jag får leva mitt liv ensam nu och inte behöva träffa fler idioter. Jag står snart utanför Sebastians lägenhet och jag knackar försiktigt på dörren och väntar på att han ska öppna dörren. Jag drar ett par djupa andetag när jag hör hur någon närmar sig på andra sidan dörren och när dörren öppnas – ler jag lite, men det försvinner lika fort när jag ser att det inte är Sebastian utan någon annan kille som jag inte känner till.
 

”Hanna. Jag letar efter Sebastian” säger jag
”Han är ute just nu, men du kan få komma in så länge. Jag heter Mark”
”Tack”

 

Jag går in till lägenheten och tittar mig runt, för en gångs skull verkar lägenheten städad – men jag kan tänka mig att det inte är Sebastian som har städat den. Jag går längre in till vardagsrummet och sätter mig ner i soffan och drar upp mina ben framför mig. Det känns konstigt att vara här utan Sebastian, fast Mark verkar trevlig.

 

”Så, varför ville du träffa Seb?” frågar Mark
”Bara en sak jag ville prata med honom om” säger jag
”Bara prata? Jag tror inte att du är en sån tjej” säger Mark med ett flin
”Vad tror du att jag är för slags tjej då?” frågar jag och kollar på honom med ett litet flin
”Ska vi testa om jag har rätt teori i huvudet?”
”Nej. Jag tänkte att jag skulle vänta på Sebastian för att få det”
”Kom igen. Jag kan visa dig att jag är hundra gånger bättre på det än Sebastian”
”Jaså, det säger du?”

 

Mark flinar bara och kommer närmare mig där jag sitter i soffan och han sjunker ner på huk framför mig och jag stirrar bara honom rakt i hans ögon. Mark lägger sina händer på mina ben och för ner dem på golvet och delar sen på dem medan han flyttar sig närmare mig.

 

”Om vi ska göra det, så har jag några regler” säger jag
”Okej, nämn dem” säger Mark
”Du får inte kyssa mig på munnen, du får inte komma i mig, du får inte kontakta mig efteråt och du får aldrig berätta det för Sebastian”
”Deal. Kan vi börja nu?”
”Har du någonstans där vi kan vara själva? Så inte att Sebastian kommer på oss”

 

Mark nickar och reser sig upp och tar tag i min hand och börjar dra mig mot ett av dem andra tomma sovrummen. Sebastian har alltid haft minst två sovrum tomma ifall det skulle komma någon som vill ha sex med någon annan som är i lägenheten. Jag säger inget medan jag går med honom och när vi väl kommer in till sovrummet lutar jag mig mot väggen och kollar på Mark med ett flin.

 

Mark flinar tillbaka innan han närmar sig mig och börjar kyssa mig längst halsen. Jag fattar inte hur dem lyckas, men så gott som alla killar hittar alltid min känsliga punkt på halsen och när Mark kommer åt den så biter jag mig hårt i underläppen och ger ett gnällande ljud ifrån mig och jag känner hur Mark flinar mot min hals och sen fortsätter han att kyssa mig längst halsen och sen biter han lätt tag i halsen.

 

”Inga märken…” gnäller jag fram
”Det ingick inte i dealen” säger Mark med ett flin
”Kom igen Mark. Inga märken!”
”Okej, okej…”

 

 

Mark fortsätter att kyssa mig på halsen och samtidigt börjar hans händer putta upp mitt linne. Han sjunker ner på knän innan han börjar kyssa mig på magen och biter sig nästan fast i den. Jag stönar lätt till och börjar dra mina fingrar genom hans hår och jag hör Mark stöna till när jag fortsätter dra mina fingrar genom hans hår och river lätt i hans skalpell. Mark börjar putta upp min kjol, och sen reser han sig upp igen och lyfter upp mig.

 

”Lägg dina ben om min midja” säger Mark

 

Jag gör som han säger och virar mina ben om hans midja och sen går han bort med mig till sängen. Jag fortsätter att dra mina händer genom hans hår och kysser han på kinden och ner mot halsen och sen upp igen till hans käkben, för jag vet att både halsen och käkbenen är en känslig punkt för killarna. Jag verkar komma åt en väldigt känslig punkt på hans hals och Mark stönar till. Jag flinar till mot hans hals när han släpper ner mig på sängen och jag rycker till när jag känner sängen mot min rygg men jag säger inget utan flinar bara mot Mark när han tittar upp på mig.

 

”Är du redo för det bästa sexet i hela ditt liv?” frågar han med ett flin
”Om du nu är det bästa jag någonsin har haft. Vilket jag tvivlar på” säger jag med ett flin
”Du ska få se”

 

 

Mark sjunker ner på golvet och puttar upp min kjol ännu längre och sen drar han ner mina trosor på samma gång. Jag tittar ner på honom och flinar och han böjer sig fram och börjar slicka mig direkt vilket gör att jag stönar högt till och jag tar min ena hand och för in den i hans hår och börjar dra i det medan jag stönar högt.

 

”Fuck Mark!” utbrister jag
”Kom för mig baby. Kom för mig så ska du få det ännu skönare sen” säger Mark

 

Jag fortsätter att stöna högt medan Mark fortsätter att slicka mig ännu mer och jag känner hur snart hur jag kommer över honom och jag lyfter upp min rygg och skriker nästan ut min njutning. När min rygg kommer ner på madrassen igen tittar jag ner på Mark igen och jag ser hur han slickar sig runt munnen innan han flinar mot mig. Jag flinar tillbaka, men säger inget om det utan lutar bara mitt huvud tillbaka på madrassen. Jag ser snart hur Mark kommer upp och lutar sig över mig.

 

”Så vad tyckte du baby?” frågar han med ett flin
”Jag tror aldrig att jag har kommit så hård innan” säger jag med ett litet leende
”Jag sa ju att jag skulle vara bra”
”Jag antar att du har slickat många tjejer under din tid”
”Kanske det” säger han med ett flin
”Vill du att jag ska återgälda det?” frågar jag med ett leende
”Efteråt. Nu ska jag knulla dig hårt och eftersom jag inte får komma i dig så får du suga av mig sen”

 

 

Jag flinar bara mot honom och han lutar sig över mig ännu mer innan han tar tag i sin manlighet och för den in i mig. Jag stönar högt och lutar huvudet tillbaka men han tar tag i mitt huvud med sin ena hand och för upp den mot sitt ansikte.

 

”Titta på mig medan jag knullar dig hårt baby” säger han

 

Jag svarar honom inte utan tittar bara in i hans ögon  medan han börjar föra sin manlighet fortare och hårdare in mig och det får mig att stöna högre.

 

”Fuck Mark, hårdare! Hårdare!” säger jag och för upp båda mina händer i hans hår och börjar riva honom i huvudet
”Lugn baby. Det kommer bli bättre” säger Mark och flinar

 

Jag stönar högt medan han börjar föra sig längre in men samtidigt saktare vilket gör mig lite irriterade och jag börjar jucka emot för att han ska göra det fortare. Mark flinar bara mot mig och tar ner båda sina händer och tar tag i mina höfter för att stoppa mig.

 

”Kom igen Mark, jag pallar inte det långsamma! Snälla öka takten!” ber jag honom medan jag drar mina fingrar genom hans hår
”Lugn baby, lugn” säger Mark och fortsätter att hålla fast i mina höfter
”Snälla…” gnäller jag fram

 

Mark flinar bara mot mig men fortsätter bara att föra sin manlighet fram och tillbaka sakta medan jag fortsätter att stöna och försöker få han att släppa taget om mina höfter. Jag hör snart på Marks röst hur han börjar närma sig sin ”avslutning”.

 

”Mark, du måste dra dig ur snart” stönar jag fram
”Jag vet, men lite mer kan jag fortsätta” säger han och flinar mot mig
”Jag lär slå ihjäl dig om du kommer i mig” stönar jag fram

 

Mark flinar bara mot mig medan han fortsätter att stöta i mig långsamt och jag lutar mitt huvud tillbaka ännu mer medan han stöter i mig och han släpper taget om min ena höft och för ner sin hand och börjar smeka mig.

 

”Kom för mig igen baby” säger Mark
”Mark…” gnäller jag fram och känner hur min orgasm närmar sig
”Kom baby. Kom för mig”

 

Jag känner hur min orgasm kommer och jag skriker ut min njutning och känner hur Mark lutar sitt huvud mot min hals och stönar högt mot min hals och jag känner hur hans säd kommer i mig.

 

”Fuck Mark!” säger jag och börjar putta undan honom
”Lugn baby” säger han och börjar kyssa mig på halsen
”Nej! Jag sa åt dig att du inte fick komma i mig! Fuck!” säger jag argt

 

Mark lyfter upp sitt huvud och kollar på mig. ”Inser du hur vacker du är?” frågar han
”Gå bort från mig” säger jag och puttar på honom igen
”Jag har sett dig så många gånger när du kommer in här för att besöka Sebastian och jag har alltid velat ha dig för mig själv”
”Gå av mig!” fräser jag bara utan att lyssna på vad han säger
”Babe, kom igen” säger Mark men han börjar backa undan från mig

 

När jag känner hur han glider ur mig så börjar jag direkt flytta mig bort från honom och går av sängen för att hitta mina kläder. Jag känner hur Mark kollar på mig – men jag vägrar att titta tillbaka på honom – jag är så grymt förbannad på honom.

 

”Hanna, kolla på mig” säger han
”När Sebastian kommer tillbaka – säg åt honom att ringa mig” säger jag
”Snälla Hanna… Jag är förälskad i dig och jag har varit det i många år”

 

Jag vänder mig mot honom när jag har dragit på mig underkläderna och skakar bara på huvudet innan jag börjar dra på mig mitt linne och min kjol. Skorna har jag haft på mig hela tiden och börjar sen gå ut från rummet. Jag märker att Mark reser sig upp och han drar på sig sina kalsonger och sen känner jag hans armar runt min midja, vilket jag direkt börjar dra bort mig från.

 

”Hanna…” säger Mark och vänder mig mot honom
”Släpp mig och försök aldrig att prata med mig igen” säger jag och drar mig loss från honom
”Snälla…” säger Mark

 

Jag går ut mot hallen och öppnar dörren och går sen ut genom dörren. Jag måste hem och ta ett p-piller för att inte bli gravid. Fan! Jag visste att det skulle hända när jag kom till Sebastian och han inte var där. Jag visste att jag inte skulle ha haft sex med Mark, jag är så jäkla dum i huvudet för att jag hade sex med honom – när jag inte ens hade lärt känna honom.
Fan – jag är så jäkla besviken på mig själv. Jag borde verkligen sluta tänka på att göra killar glada bara genom att ha sex med dem. Därför är det bäst nu att jag lämnar Los Angeles så fort som möjligt och kan undvika alla killar. När jag kommer in till lägenheten hemma hos Sam så drar jag av mig mina skor och går sen in till badrummet och plockar ner mina p-piller och trycker ut ett piller och sväljer sen det med vatten som jag har i ett glas i badrummet. Jag suckar högt när tabletten är svald och sen går jag och låser dörren till badrummet och sen börjar jag ta av mig kläderna för att duscha bort alla lukter av sex och Marks parfym.
Efter en halvtimme har jag stått i duschen och tillslut har jag fått bort alla lukter och jag går ut från duschen och tar fram en flaska för att kunna smörja in mig själv och få en annan lukt på kroppen. Lukten på krämen i flaskan luktar jordgubbe och jag tycker att det luktar så himla gott.

 

”Hanna är du hemma?” hör jag Sam ropa
”Ja jag är i badrummet. Jag kommer snart ut!” ropar jag
”Okej!”

 

Jag börjar dra på mig kjolen och linnet igen men jag tar inte på mig underkläderna för jag känner att jag inte vill ha på mig dem igen – på grund av vad som hade hänt nu precis med Mark. Jag öppnar snart dörren när jag har slängt mina underkläder i min egen tvättkorg och sen går jag ut och börjar leta efter Sam.

 

”Sam, vart är du?” frågar jag
”I köket!” ropar Sam till mig
Jag börjar gå mot köket och kommer snart in där och jag ser Sam stå lutad mot köksbänken och jag ler lite mot henne. ”Var det något speciellt du ville?” frågade jag
”Jag hörde från Tina att du planerar att flytta till New York”
”Hon kan verkligen inte vara tyst om någonting” suckar jag fram
”Men du är allvarlig? Du tänker verkligen flytta till New York?!”
”Ja, jag kommer inte ha råd att betala hyran till dig, jag har inget jobb längre – jag har absolut inget kvar här längre”
”Snälla, vi kan komma på hur vi kan göra så att du kan stanna här”
”Nej, det är dags för mig att gå vidare nu. Jag kommer fortfarande hålla kontakt med dig och Tina – men jag känner att det är dags att gå vidare”

 

Sams Perspektiv

 

Jag kan inte fatta det – Hanna tänker bara försvinna – hon flyr från Los Angeles och allt som händer här. Jag drar ett par djupa andetag innan jag tittar på Hanna igen.

 

”Jag kan kontakta Justin eller Alfredo – så att du ändå kan få jobba ikväll!” utbrister jag
”Jag vill inte jobba hos honom. Jag har fått min sista lön av John och nu ska jag iväg härifrån” säger Hanna och ler
”Men Hanna… Du kan inte bara fly igen. Jag vet varför du flydde från början – men du kan inte göra det mer nu. Du måste våga möta dina rädslor – vad det nu än kan vara”
”Nej, det kan jag inte. Jag måste åka vidare Samantha och nu är det dags. Jag kommer fortfarande ha kontakt med er – så tro inte att jag kommer glömma er” säger Hanna med ett leende
”Snälla Hanna., gör inte det…” säger jag tyst
”Jag åker ikväll och jag hoppas verkligen att du inte berättar för någon att jag har åkt till New York. Jag kommer ringa er när jag är framme så vet ni det i alla fall”
”Men vart ska du bo i New York då? Du har ju ingen lägenhet!”
”Jag tänkte att jag skulle försöka hitta ett hembärge där jag kan bo medan jag letar efter ett jobb”
”Vart tänkte du jobba då?”
”På en strippklubb. Det är ju det enda jobbet jag riktigt känner att jag kan så varför inte fortsätta med det?”
”Du är för ung för att jobba på det och det vet du. Tänk så säger dem att du är för ung och att du inte får ett jobb? Vad gör du då?”
”Då får jag väl börja gå runt på gatorna och sälja mig själv för sex och få pengar för det”
”Du kan inte göra det Hanna! Har du ens råd att fly till New York?”
”Jag flyr inte Sam! Jag flyttar! Och ja, jag har råd. Tack vare alla pengar jag har fått när personer har haft sex med mig och min lön som jag fick idag så har jag råd!”
”Du flyr visst det! Är det Justin du flyr ifrån?!”
”Fuck you Sam. Det har inget med Justin att göra och det vet du!”
”Nej, jag vet ingenting! För du berättar aldrig något för mig eller Tina!”
”Jag måste gå och packa klart nu” säger Hanna och sen går hon ut från köket

 

Jag stirrar efter Hanna och suckar. Jag måste iväg och hitta Alfredo eller Justin och berätta för dem att hon flyr sin väg. Men för det första så vet jag inte vart dem bor och jag kan inte Alfredos nummer heller. Så antingen måste jag försöka sno Hannas mobil eller så får jag ge mig ut på gatorna och försöka hitta dem. Men det är lättare sagt än gjort liksom. Jag suckar och lutar mig ännu mer tillbaka på bänken och försöker komma på vad jag ska göra.

 

Justins perspektiv

 

Jag har bestämt mig för att ännu en gång åka till Hanna för att prata med henne – jag vet inte vad som har hänt i min hjärna, det är som att jag har blivit besatt av henne och jag känner henne inte helt och hållet. Vad jag däremot vet är att hon är väldigt besatt av sina regler, speciellt den att man inte får kyssa henne på munnen och jag fattar inte varför. Nolan pratar inte med mig så jag kan inte fråga honom om det heller och jag tror även att om jag pratade med honom så är det inte säkert att han skulle veta eftersom han inte träffade sedan hon var 14år. Jag kan fortfarande inte förstå att han inte har pratat med henne, hade jag haft en syster som hade försvunnit när hon var så ung hade jag gjort allt för att kunna hitta en. Familjen betyder alltid mest – jag har egentligen inte så mycket att säga om det, men jag tycker att det borde vara så i alla fall.
Jag satte mig i min bil och jag körde nästan för snabbt, men jag brydde mig inte. Jag hade fått adressen av Chaz för första gången när jag hade åkt hit och sen hade den fastnat i huvudet. Jag vet att Hanna är säkert inte är speciellt glad på mig för att jag hade sex med hennes rumskompis – men varför bryr jag mig egentligen? Hennes kompis hade slängt sig på mig och jag säger ju inte nej till sex. Speciellt eftersom jag inte kommer ha sex med Caroline ikväll – det finns inte en chans till det och jag känner att det har något med Hanna att göra.
Jag förstår mig inte på den tjejen, hon ville ha sex med mig när vi var hemma hos mig, men när jag var hos henne tidigare idag så vägrade hon att ha sex med mig och hon försökte många gånger att få ut mig från hennes rum och speciellt när hon bet mig hårt i underläppen när jag kysste henne och det började till och med blöda och jag blev riktigt förbannad på henne då. Va fan, är hennes problem?

 

Jag har snart anlänt till Hanna och när jag parkerar bilen när jag tycker att jag känner igen hennes rumskompis som stormade in på rummet för att kräva hyran sist jag var där och jag stannar bilen och rullar ner rutan.

 

”Hallå?” ropar jag mot tjejen

 

Tjejen stannar och kollar mot mig och hon går fram till rutan.

 

”Ja?” frågar hon
”Du är Hannas rumskompis, eller hur?” frågar jag henne
”Ja, jag är Samantha. Justin, eller hur?”
”Japp, det är jag det. Är Hanna hemma?”
”Ja, men hon lär inte släppa in dig. Hon vill verkligen inte se dig”
”Det har aldrig stoppat mig innan”
”Jag behöver ändå prata med dig om festen ikväll”
”Okej, hoppa in” säger jag

 

Samantha öppnar dörren och sätter sig bredvid mig i bilen innan hon stänger dörren. Jag rullar upp rutan och börjar köra iväg.

 

”Så, vad har du att säga?” frågar jag
”Hanna behöver verkligen jobbet ikväll. Finns det någon chans att både Hanna & Caroline kan jobba hos dig?” frågar Samantha
”Jag tror inte det. Det är idioten Fredo & Nolan som har valt bort Hanna”
”Varför har dem gjort det? Jag menar, Hanna var så gott som överlycklig när hon fick veta att hon skulle få jobba hos dig”
”Nolan är Hannas storebror och Alfredo lyssnade på honom – när han ville att vi skulle byta tjej”
”Hannas storebror? Hon har aldrig sagt något om att hon har en storebror. Eller jo, det sa hon nog – men jag fick aldrig veta namnet”
”Okej. Nolan berättade heller aldrig att han hade en lillasyster – men han ringde henne och sen berättade han det för oss och sen slogs han och jag”
”Varför måste ni killar alltid slåss? Jag menar – diskutera det ni vill prata om istället för att slåss!”
”Fuck off. Om du bara vill säga åt mig att slåss – så kan du hoppa ut”
”Okej, sorry. Jag vill att du ska övertala Alfredo att Hanna ska få komma och jobba hos er ändå. Hon behöver jobbet och pengarna”
”Jag kan inte ändra på något. Var det allt du ville?”
”Kan du köra mig hem till dig så att jag kan få prata med Alfredo?”
”Nej, han är inte hemma. Du kan hoppa ut här”

 

Samantha bara stirrar på mig och jag flinar och sen öppnar hon bara dörren för att gå ut men innan hon hinner gå ut så tar jag tag i hennes handled vilket får henne att titta på mig.

 

”Vad?” frågar hon
”Om du inte vill att jag ska ha sex med dig” säger jag med ett flin
”Usch, släpp taget om mig. Jag måste hem igen”

 

Jag flinar bara mot henne innan jag släpper taget om hennes handled och hon går ut från bilen och hon smäller igen dörren bakom sig. Jag trycker hårt på pedalen och kör iväg från henne – jag bryr mig inte riktigt om hon kommer hem eller inte, jag behöver bara lite avlastning och jag vet vart jag kan få det.

 

Hannas perspektiv

 

Jag håller fortfarande på att packa ner mina saker i väskor och samtidigt som jag gör det – håller jag på att leta efter lägenheter i New York och även leta efter strippklubber där jag kan söka jobb. Jag har även kollat mitt konto och ser att jag har ungefär 15 000$ på kontot och innan det hade jag 17 000$ men jag betalade 2000$ för att kunna flyga till New York i privatklass.

 

”Hanna” hör jag Samantha ropa när hon kommer in
”Vad?” ropar jag tillbaka
”Här är ett brev till dig!”
”Kan du komma in med det?”

 

Samantha svarar inte men jag hör hur hon kommer till mitt sovrum och sen öppnar hon dörren och jag kollar upp på henne när hon kommer in.

 

”Det står ingen adress på baksidan så jag vet inte vem det är ifrån, men det är något i det i alla fall” säger Sam

 

Jag sträcker fram min högra hand och tar emot brevet och börjar sen öppna det medan Samantha står lutad mot dörren. När jag har fått upp brevet stirrar jag bara rakt in i det.

 

”Hanna?” frågar Sam
”Har du pratat med Alfredo idag?” frågade jag
”Nej, men jag träffade Justin nästan precis. Varför? Vad är det i det?”

 

Jag tar upp det som ligger i paketet och det visar sig vara 9000$ dollar och jag kollar på Samantha med chockade ögon och jag ser hur Sam stirrar tillbaka på mig med lika chockade ögon.

 

”Vem skulle lämna så mycket pengar till dig?” frågar Sam
”Jag har ingen aning, men jag tänker inte säga något om det. Det ska inte du heller göra – jag kommer behålla det tills jag anländer till New York – det kan vara bra att ha” säger jag
”Så du tänker fortfarande åka?”
”Ja, absolut. Detta ändrar inget”
”Men…”
”Vänta lite nu. Sa du precis att du träffade Justin?” avbröt jag henne
”Ja… Jag frågade honom om det fanns någon chans att du ändå kunde få jobba ikväll…”
”Då är detta pengar från honom. Pengar han hoppas gör att jag ändrar mig och fortfarande kommer till honom ikväll. Han är en jävla idiot!”
”Hanna… Tänk så vill han verkligen ha dig där?”
”Jag bryr mig inte. Du kan ta pengarna” säger jag och sträcker dem mot henne
”Jag vill inte ha dem. Dem är dina”
”Ta den Sam, annars bränner jag upp dem”
”Du kan inte bränna upp dem…”
”Jag skulle ändå ut och röka nu, så då kan jag lika gärna bränna upp dem”
”Gör inte det Hanna. Behåll pengarna och eftersom du ändå ska till New York så kan du lika gärna behålla pengarna”
”Fine. Men, du har inte sagt något till Justin om att jag flyttar eller hur?”
”Nej, det har jag inte. Och om du inte vill att jag ska säga det så gör jag inte det”
”Tack” säger jag och nickar

 

Jag reser mig upp från golvet och ler lite mot Samantha innan jag lägger ner pengarna på sängen och tar upp mina cigaretter från sängbordet och även min tändare innan jag går ut från rummet och jag märker att Samantha följer efter mig. Jag går ut på balkongen och tänder en cigarett när jag har satt mig ner vid bordet. Samantha sätter sig bredvid mig och jag räcker mitt paket och tändare till henne och hon nickar när hon tar emot det och tänder en cigarett innan hon lägger ner det på bordet.

 

”Har du hittat någonstans att bo?” frågar Sam
”Jag tror det, men jag tänkte att jag får kolla ännu mer när jag väl anländer till New York. Nu när jag har fått dem extra pengarna så kan jag kanske ta in på ett hotell tills jag har hittat ett jobb och en lägenhet” säger jag
”Ja, det vore kanske bättre… Men jag kommer sakna dig Hanna”
Jag vänder mig och ler mot henne. ”Jag kommer sakna dig också Sam. Och även Tina. Men det är det enda jag kommer sakna här”
”Men du har ju fortfarande saker kvar här…”
”Som vadå?”
”Din bror Nolan” säger Sam
Jag stirrar argt på henne. ”Jag har ingen bror och det är bäst för dig om du glömmer det”
”Okej, okej”

 

Jag vänder fram blicken igen och röker vidare på cigaretten, jag vill inte prata om han som säger sig vara min bror. Jag har ingen bror – han övergav mig när jag flyttade hemifrån. Han letade aldrig efter mig och jag kommer aldrig släppa det. Jag bryr mig inte om vad våran pappa sa om mig när jag flyttade, men jag vet att han inte sa något om vad som hade hänt. Och eftersom min bror aldrig fick reda på det så kommer jag inte kunna förlåta honom för det.
När jag har släckt min cigarett börjar jag resa mig upp och tar mitt paket och även min tändare innan jag går in till lägenheten igen och jag kollar inte på Samantha. Jag kollar inte ens efter mig ifall Sam kommer in utan jag går raka väggen in på mitt rum och där plockar jag upp min mobil för att endast kolla vad klockan är men då ser jag att jag har fått ett sms från okänt nummer.

 

Okänt nummer:
Hanna, Justin här. Jag tänkte bara säga att jag hoppas att du fick pengarna och jag vill att du kommer ikväll. Du behöver inte strippa men du kan ju komma & ha sex med mig. Ja jag fick ditt nummer från Fredo, så jag tackar honom för det. Kontakta mig sen. Justin

 

Jag stirrar bara på smset och sen raderar jag det. Jag tänker inte ens spara Justins nummer. Han har ingen rätt till att smsa mig och försöka tvinga mig till att komma till festen för att ha sex med honom. Så jag vägrar att göra det. Jag ska ta flyget om tre timmar och innan det måste jag ha hunnit packa klart. I och för sig så har jag endast lite kläder kvar att packa så det är inte så farligt. Jag låser upp mobilen igen och ringer en taxi firma och beställer en bil som kommer och hämtar mig om 45 minuter och efter det är klart så packar jag ner det sista i min sista väska. Jag har fyra väskor fyllda med saker och jag börjar plocka upp dem och hänger dem på min axel innan jag går ut från mitt sovrum – som nu egentligen inte är mitt sovrum längre. Jag går och ställer väskorna i hallen innan jag går ut till köket för att dricka upp mina två sista Smirnoff innan jag ska iväg, mest för att kunna hålla mig lugn när jag väl flyger till New York.
Jag märker att Samantha kommer ut till köket och jag vänder mig mot henne och då ser jag även att Tina har kommit med henne in. Jag ler lite mot dem båda innan jag tar upp båda mina flaskor och öppnar den ena innan jag börjar dricka av den.

 

”Måste du verkligen flytta Hanna?” frågade Tina
”Ja det måste jag. Jag är klar med Los Angeles och nu är det dags för New York” säger jag
”Men ringer du oss när du landar?”
”Ja Tinis, det gör jag”
”Usch, kalla mig inte det. Du vet att jag hatar det smeknamnet”
”Jag kommer verkligen sakna er” säger jag och ler mot dem båda
”Vi kommer sakna dig med” säger Sam och ler mot mig

 

Jag dricker upp det sista ur min Smirnoff och sen tar jag den andra flaskan och öppnar den innan jag börjar dricka ur den snabbt för jag känner att snart anländer taxin. Precis när jag har ställt ner andra flaskan så hör jag hur taxin trycker på sin tuta nere från gatan. Jag kollar en sista gång på Sam och Tina och ler mot dem innan jag går ut till hallen och plockar upp mina väskor innan jag går ut från lägenheten. Jag har redan lagt ifrån mig mina nycklar till lägenheten och när jag kommer ner ser jag taxin stå utanför. Jag går fram till taxibilen och chauffören öppnar bagageluckan så att jag kan lägga in mina väskor. När det är klart sätter jag mig i passagerarsätet i bakre delen av bilen. Chauffören sätter sig i förarsätet och börjar sen köra iväg. Jag lutar mitt huvud mot fönstret och blinkar hårt några gånger för att tårarna inte ska börja falla ner för mina kinder.
Jag förstår inte ens varför jag gråter – det är en svaghet och jag kan inte visa mig svag. Jag kan verkligen inte göra det – för gör jag det så kommer det bara skada mig själv ännu mer. Jag fortsätter att sitta lutad mot fönstret medan bilen kör vidare.

 

--

 

Här slutar kapitlet. Jag är rätt nöjd med detta kapitlet så jag hoppas att ni också är det :)

Jag tackar för alla kommentarer som jag får! Tack <3


Kapitel 4

Efter två timmar när jag inser att jag har för mycket kläder för att det allt ska passa i mina väskor reser jag mig upp. Jag hatar att kläderna inte får plats i mina väskor, jag hatar att Justin har bytt ut mig mot Caroline, jag hatar att jag inte vet vem det var som ringde mig igår, jag hatar att jag förmodligen måste lämna Los Angeles och jag hatar att jag inte har någon aning om vart jag ska ta vägen.
Medan jag sitter och tänker på allt det så hör jag hur det ringer i hela lägenheten – jag inser att det är någon som trycker på ringklockan på dörren och jag suckar. Jag känner på mig att det är Justin och jag vill inte se honom, så jag sitter kvar på golvet och snart hör jag hur det slutar ringa på dörren, vilket får mig att lägga mig ner på golvet och dra ett par djupa andetag, vilket gör att jag inte reagerar på när min dörr öppnas. Jag fortsätter att ligga på golvet, men jag hoppar till när någon lutar sig över mig.

 

”Vad gör du på golvet?” frågar Justin med ett flin
”Jag väntar inte på dig om det är det du tror” säger jag tillbaka till honom
”Det var du som sa det, inte jag”
”Fuck off” säger jag och börjar sätta mig upp. ”Vad gör du ens här?”
”Jag tyckte jag sa att du skulle komma till mig för att få pengarna”
”Jag vill inte ha dina pengar”
”Jaså det säger du?”
”Ja, så gå din väg. Vem släppte in dig föresten?!”
”En tjej med brunt hår”
”Frågar du inte efter namn när du blir insläppt?”
”Nej, det var ju inte du så varför skulle jag fråga?”
Jag reser mig upp från golvet. ”Gå din väg Justin. Jag vill inte se dig”
”Kom igen. Även om du inte ska strippa på festen, så kan vi väl ändå ha kul?” frågar Justin och han kommer närmare mig
”Fuck off Justin. Jag säger det inte fler gånger – bara gå din väg”

 

Justin svarar mig inte och jag hinner knappt reagera fören han står rakt framför mig och har tagit tag om min midja. Jag vänder bort mitt huvud, jag vill inte titta på honom och jag sätter samtidigt upp mina händer mot hans bröst för att putta bort honom. Justin flinar bara ner mot mig medan jag fortsätter att putta på honom.

 

”Justin, släpp mig! Och gå sen din väg!” säger jag argt
”Nej” säger Justin och han håller hårdare fast i min midja
”Justin, jag vill inte ha dig här och jag tänker verkligen inte ha sex med dig!”
”Du hade kul när vi höll på förra gången”
”Det var inte kul, det var mer som att jag var tvingad till att ha sex med dig för att du skulle inse att jag var bra att ha på festen – men nu är jag utbytt så då tänker jag inte ha sex med dig”
”Jag tänker inte ha sex med Caroline på festen om det är det du tror”
”Jag bryr mig inte”
”Det tror jag att du gör. Jag ser det i dina ögon”

 

Jag stirrar argt på honom och sen trampar jag honom på foten, men eftersom han har skor på sig och jag inte har det så får han inte ont men han tittar bara ner på mig med ett flin.

 

”Trodde du verkligen att det skulle göra ont?” frågar Justin med ett flin
”Om du inte hade haft skor på dig så hade det gjort det!” säger jag argt
”Kom igen babe, en gång”
”Om du inte går nu – så ringer jag Alfredo, eller polisen. Du väljer”

 

Justin flinar bara – vilket gör mig ännu mer irriterad och jag börjar putta på hans bröst igen och jag funderar på att skrika så att Tina kommer in på rummet och precis när jag öppnar munnen för att skrika efter henne böjer Justin ner sitt huvud och kysser mig rakt på munnen och mitt skrik kommer ut som ett gnällande. Jag kysser inte killar på munnen och jag biter han hårt i hans underläpp så att han flyttar undan sin mun från mig och jag puttar bort han helt och hållet när han släpper tag om min midja.

 

”Va fan var det bra för?!” frågar han argt när han lägger sina fingrar mot sin underläpp
”Jag kysser inte killar på munnen! Försvinn härifrån nu!” säger jag argt
”Du har ingen rätt att bita mig i läppen bara för att jag kysste dig!”

 

Jag svarar honom inte utan går bort till sängen och drar upp min mobil för att ringa Alfredo och jag sätter på högtalaren så att Justin hör det.

 

”Alfredo” svarar Alfredo
”Alfredo. Du kommer till mig nu & hämtar Justin” säger jag argt
”Är han hos dig?!”
”Ja. Har du ingen koll?!” frågar jag och vänder mig om för att kolla på Justin – men då är han inte kvar. ”FAN!” skriker jag till
”Hanna?!”
”Han har stuckit. Håll koll på dina killar Alfredo! Kommer han hem till mig fler gånger – så ringer jag polisen!”
”Okej, okej…”

 

Jag svarar inte Alfredo utan lägger bara på och går sen ut från sovrummet för att se om Justin är kvar i lägenheten eller om han verkligen har gått ut. Han står i hallen och inte i vardagsrummet. Jag går ut till köket och där sitter Tina & pratar med Justin.

 

”Tina…” säger jag med lugn röst
Tina kollar upp. ”Hej Hanna” säger Tina och ler
”Kan jag få prata med dig, själv?”
”Kom hit och sätt dig. Justin berättade precis en jätterolig historia”
”Jag vill prata med dig Tina, helt själv”
”Okej…” säger Tina och hon ställer sig upp

 

Jag går ut från köket och Tina går efter mig och jag ställer mig mot väggen i hallen och kollar argt på henne..

 

”Vad är det?” frågade Tina försiktigt
”Varför släppte du in han innan?!” frågar jag argt
”För han sa att han ville prata med dig. Gjorde jag något fel?”
”Jag vill inte se han Tina. Han bytte ut mig mot Caroline för att komma och strippa på hans fest ikväll”
”Oh… Förlåt Hanna… Jag insåg inte det…“
”Få bara ut han härifrån”
”Men om du inte tänker ha sex med honom…”
”Vad?” frågade jag och kollade på henne och insåg sen vad hon menade. ”Oh, fine. Gör som du vill Tina. Håll mig bara utanför det”
”Okej” säger Tina och ler innan hon går in till köket igen.

 

Jag drar ett par djupa andetag innan jag också går ut till köket för att ta fram frukost men stannar sen när jag ser hur Tina hånglar med Justin.

 

”Tina… Gör det på ditt rum – inte i köket. Folk äter här ute” säger jag

 

Tina kollar upp på mig och rodnar lite innan hon reser sig upp från Justins knä och tar hans hand innan hon börjar gå ut från köke.t Justin kollar på mig snabbt och jag vrider bara bort huvudet och hör sen hur han går ut efter Tina. Fucking skit – hur fan ska jag förklara det för Alfredo. Jag tar upp mobilen igen och tar ännu en gång upp hans nummer för att ringa honom.

 

”Hanna?” frågar Alfredo
”Han är fortfarande här och har sex med min rumskompis” säger jag
”Sorry… Jag och Chaz är på väg till dig nu”
”Okej. Ring på dörrklockan när ni är här”
”Okej. Hej”

 

Jag lägger på och lutar mig mot diskbänken och drar ett par djupa andetag och sen hör jag hur det har börjat i Tinas sovrum. Jag suckar högt för mig själv innan jag går och öppnar kylskåpsdörren och drar fram en Smirnoff Ice flaska och när jag har fått av korken så börjar jag dricka ur flaskan och efter bara några minuter så har jag tömt den och jag ställer den åt sidan. Alkoholen går inte direkt upp i huvudet längre och oftast behöver jag dricka mer för att kunna bli påverkad. Jag öppnar kylskåpsdörren igen och drar fram ännu en Smirnoff Ice och stänger sen dörren. När jag har öppnat flaskan, hör jag hur det ringer på dörrklockan så jag börjar gå mot ytterdörren med flaskan i handen.

 

Alfredos perspektiv

 

Jag och Chaz sitter i bilen på väg mot Hannas lägenhet, jag är så jävla frusterad på Justin. Jag sa åt honom att inte åka till Hanna – för jag är bara rädd att han ska avslöja vad vi har fått veta om Nolan & Hanna. På Nolan verkade det som att han inte har haft kontakt med Hanna på länge och när vi äntligen fick Nolan & Justin att slåss på natten hade jag bestämt mig att vi fick byta bort Hanna. Jag vet att Justin inte var glad för att vi gjorde det – men jag vet att Justin hade känt samma sak som Nolan om det hade visat sig vara hans syster.

 

”Sväng in här” säger Chaz

 

Jag nickar och svänger in vad han säger åt mig att svänga in och snart parkerar jag bilen och både jag & Chaz börjar gå mot lägenhetshuset och snart kommer vi in och vi går upp mot 3dje våningen och stannar snart utanför dörren där Hanna bor. Chaz trycker på ringklockan och snart öppnas dörren av Hanna. Jag reagerar direkt på att hon håller i en Smirnoff flaska men jag säger inget om det.

 

”Dem håller fortfarande på i Tinas sovrum” säger hon med äcklad röst
”Släppte hon in honom?” frågade jag och började gå in
”Ja. Tydligen hade han sagt att han ville prata med mig och Tina är så himla snäll att hon går med på allt. Jag menar – hade någon ställt sig utanför dörren för att vilja prata om Jehovas vittnen eller något sådant så hade hon släppt in dem – fast hon inte tror på det”
”Okej. Vart kan vi sitta så länge?”
”Vi kan sitta i köket”

 

Hanna börjar gå mot köket igen och både jag och Chaz följer efter henne och snart sitter vi alla i köket. Hanna dricker ur sin Smirnoff, medan jag och Chaz sitter bara tyst vid bordet. Det är lite väl tyst för vi hör Hannas rumskompis Tina och även Justin.

 

”Så, vad hände Alfredo?” frågar Hanna när hon tillslut har ställt ner flaskan
”Vad menar du?” frågar jag och kollar på henne
”Bytandets av mig mot Caroline”
”Vi kan inte diskutera det Hanna”

 

Jag ser hur Hanna drar ett par djupa andetag och sen när hon öppnar munnen för att säga något tillbaka så hör vi att en dörr öppnas. Chaz ställer sig snabbt upp och går ut från köket och jag tittar bara försiktigt på Hanna innan jag också reser mig upp och går ut från köket. Hanna går efter mig hör jag, och hon kollar över min axel där jag står och kollar på Justin och vad jag antar är Tina.

 

”Dags att åka hem Justin” säger jag och kollar på honom
”Tack” säger Justin bara till Tina och böjer sig ner och kysser henne på munnen innan han går mot ytterdörren.
”Tack för att du ringde Hanna” säger jag och kollar på henne

 

Hanna nickar bara och sen går hon in till köket igen. Jag och Chaz börjar gå efter Justin när han går ut från lägenheten och vi nickar bara snabbt mot Tina innan vi kommer ut från lägenheten. Tina stänger dörren bakom oss och jag går ifatt Justin.

 

”Vad fan tänkte du med Justin?!” frågade jag argt
”Vad?” frågar han bara och går vidare mot bilen
”Tänkte du fråga Hanna om hon kände Nolan?!”
”Ja, men jag fick inte chansen till det”
”Du är så jäkla dum i huvudet! Vad skulle du ha sagt? Att hennes bror som inte har haft kontakt med henne sen hon var 14, bor hos dig?”
”För ditt eget bästa Fredo – shut up!” säger Justin och kollar argt på mig innan han sätter sig i bilen

 

Jag drar några djupa andetag innan jag sätter mig i förarsätet och undviker att kolla bak på Justin. Chaz sitter bredvid mig och undviker oss båda – jag vet att han trivs med Hanna och då undviker han helst att hamna i bråk om henne eller om saker som handlar om henne. Jag kör raka vägen hem och när vi kommer fram till huset ser jag Nolan stå utanför huset och han ser förbannad ut. Jag tittar på Chaz och han rycker på axlarna innan han hoppar ut från bilen för att gå fram till Nolan och ta in honom så att han inte hoppar på Justin igen. Jag vänder mig om och kollar på Justin.

 

”Säg inte till Nolan att du har varit hos Hanna” säger jag lugnt
”Han behöver inte bry sig om jag sticker till henne” säger Justin och hoppar ur bilen

 

Jag hoppar ut från bilen och låser den innan jag går snabbt efter Justin och stoppar honom.

 

”Justin, kom igen. Var lite schyst. Hur skulle du känna om det var din syster som Nolan var hos?” frågar jag
”Jag har inga systrar” säger Justin surt
Jag håller upp min ena hand mot hans bröst och stoppar honom. ”Justin, tänk på Nolan. Han fick precis veta att hans syster är här i Los Angeles”
”Han kunde ha letat upp henne tidigare om han ville veta att hon levde, men det gjorde han inte. Fuck off Fredo, du har inte med detta att göra”

 

Jag tittar efter Justin och ger ifrån mig en irriterad suck innan jag går efter Justin och in till huset. När jag väl kommer in och har fått av mig skorna hör jag varken Nolan, Chaz eller Justin så det verkar som Justin för en gång skull har lyssnat på mig och inte berättat något för Nolan.

 

Nolans perspektiv

 

Jag märkte direkt när Alfredo och Chaz kom tillbaka till huset med Justin och jag visste direkt vart Justin hade varit. Han hade varit hos min syster – och jag hatade honom för det. Han har ingen rätt att umgås med min lillasyster, det borde vara jag som är hos henne – för det är min lillasyster, men jag vet också att hon säkerligen hatar mig för att jag aldrig letade efter henne. Jag trodde på min pappa när han sa att hon hade lämnat oss för att bo hos vår moster & morbror i London. Jag ville inte tro på att hon bara hade lämnat oss, lämnat mig… Jag satt på trappan när bilen stannade framför huset och jag såg Chaz hoppa ur bilen och han sprang mot mig.

 

”Kom igen Nolan, vi går in” säger Chaz och börjar dra in mig

 

Jag försöker dra mig loss från hans grepp men Chaz fortsatte att dra in mig och sen in mig på mitt rum.

 

”Fuck Chaz, släpp mig!” utbrister jag
”Chaz släpper taget om mig. ”Gå inte till Justin och bråka med honom”
”Han var hos Hanna, eller hur?”
”Nolan, låt bli det. Bara låt det vara”
”Varför skulle jag Chaz?! Det är för helvete min syster det handlar om!”
”Då skulle du ha letat upp henne, när hon försvann. Du skulle inte ha väntat tills nu! Du vet mycket väl själv att Hanna kommer vara grymt förbannad om hon kommer på att du har bott här och att du är vän med Justin!”
”Han är inte min vän…” grymtar jag argt fram
”Lägg av Nolan” säger Chaz innan han lämnar rummet

 

Jag stirrar argt efter Chaz innan jag sätter mig ner på min säng och drar ett par djupa andetag innan jag drar upp mobilen för att ringa Hanna. Jag vill bara höra hennes röst, fast hon kanske inte kommer ihåg mig. Jag letar upp hennes nummer och trycker sen på ring knappen.

 

”Hallå?” frågar Hanna

 

Jag svarar inte henne utan sitter bara tyst på min säng, det var skönt att få höra hennes röst igen – jag kan fortfarande inte fatta att min lillasyster är här – i Los Angeles.

 

”Vem du nu än är – sluta ring mig om du inte tänker berätta ditt namn! Och om du inte har tänkt på det så kan jag gå ut på internet och söka på ditt mobilnummer för att komma på vem du är! Så sluta ring mig! Jag vet att du bor hos Justin och är vän med honom och då tycker jag att du kan säga åt honom att han inte ska träffa mig fler gånger!” säger Hanna argt innan hon lägger på.

 

Jag stirrar bara på telefonen när Hanna har lagt på och jag suckar för mig själv, jag hatar att jag är en sådan fegis som inte vågar prata med henne. Jag vet inte hur jag ska förklara för henne att jag inte vågade leta efter henne när hon försvann. Jag trodde som sagt på vår pappa att hon hade åkt till vår moster & morbror i London. Jag hade ingen anledning till att inte tro på pappa – så jag vet fortfarande inte varför Hanna försvann.

 

Hannas perspektiv

 

Hemma i lägenheten hade jag undvikt Tina sedan Justin hade åkt iväg med Alfredo och Chaz. Jag var arg på henne, men varför förstod jag inte för det är inte som att jag vill ha en relation med Justin – för han är en idiot och jag trivs verkligen inte ha honom runt mig. Och jag var grymt arg på honom för att han hade kysst mig på munnen. Jag hade sagt åt honom att jag inte kysser killar på munnen – det är en av mina största regler.

 

”Hanna…?” frågar Tina utanför min dörr
”Gå din väg Tina” säger jag och suckar
”Du sa att det inte var något problem att jag hade sex med Justin”
”Det var det inte heller. Jag behöver bara lite tid för mig själv”
”Kan vi inte gå och köpa kaffe?”
”Jag har inte råd Tina. Plus att jag måste leta efter något nytt ställe att bo på…”
”Vadå nytt ställe?”

 

Jag reser mig upp från golvet där jag sitter och går sen fram till dörren och öppnar den och kollar på Tina.

 

”Jag har inte råd att betala den nya hyran till Sam inom två dagar och då måste jag hitta ett nytt ställe att bo på…”
”Du kan ju bo kvar här ändå. Sam är ju inte så hård på hyran”
”Skojar du med mig?! Hon stormade in här häromdagen när Justin var här och krävde hyran för dem senaste två månaderna av mig. Det var tur att jag hade fått pengar av Justin”
”Men vi kan lösa det Hanna…” säger Tina ledsamt
”Nej, det är dags för mig att flytta vidare ändå. Jag har bott här allt för länge” säger jag
”Vart tänkte du flytta då?”
”Jag tänkte New York. Det verkar vara en fantastisk stad”
”Tänkte du lämna Los Angeles helt och hållet?!”
”Ja, jag kände att jag var klar här nu. Jag är helt & hållet över Los Angeles”
”Och det beror inte alls på en viss Bieber?”
Jag stirrar på Tina. ”Va fan skulle det bero på den idioten förr?!”
”Förlåt… Det var inte meningen att dra upp honom…”
”Det är okej”

 

Tina ler mot mig och jag ler tillbaka, det finns inte så mycket mer att säga. Precis när Tina öppnar munnen för att säga något så hör vi båda hur det bankar på dörren och jag kan nästan direkt tänka vem det är på andra sidan dörren.

 

”Fucking idiot!” säger jag för mig själv
”Jag öppnar inte för honom igen. Jag kommer inte kunna hålla mig ifrån honom” säger Tina

 

Jag suckar bara innan jag går ut från mitt rum och mot ytterdörren och jag drar upp den för att skrika rakt i Justins ansikte när jag inser att det inte är Justin som står framför mig – utan att det är en annan kille.

 

”Hanna?” frågar killen
”Vem e du och hur vet du mitt namn?” frågar jag och stirrar på honom
”Känner du inte igen mig?”
”Nej. Borde jag?”
”Jag är din storebror…”
”Jag har ingen storebror” säger jag och tittar argt på honom
”Jag heter Nolan. Kan du inte se att jag är din bror?”
”Du ljuger. Min bror övergav mig den dagen jag lämnade vårt hem. Min storebror insåg inte vad som pågick i det huset som vi båda bodde i”
”Va?”
”Min storebror var så blind att han inte såg att jag blev utnyttjad av vår egen pappa”
”Vänta… Va? Vadå blev utnyttjad?”
”Gå din väg och även om du hade varit min storebror så vill jag inte se dig fler gånger”
”Jag kan bevisa att jag är din bror”
”Gå din väg annars ringer jag polisen!” säger jag argt
”Snälla Hanna… När pappa sa att du hade flyttat till London så trodde jag honom – men jag insåg nu att han ljög. Jag vill gärna prata med dig och jag vill veta vad som hände – när du lämnade oss, eller rättare sagt mig…”
”Snälla, gå din väg och leta aldrig mer efter mig” säger jag och sen börjar jag stänga dörren
Killen – Nolan sätter sin fot i vägen så att jag inte kan stänga den. ”Snälla, ge mig en chans”
”Är det sex du är ute efter – så säg det bara. Men kom inte och ljug för mig och säg att du är min bror”
”Jag är inte ute efter att ha sex med dig. Jag försökte till och med stoppa Justin från att ha sex med dig”
”Var det du som fick Justin att byta tjej för ikväll?! Och det var du som ringe mig igår och sen var det du som ringde mig innan – som bara satt tyst i andra sidan av luren!”
”Jag ville inte se dig strippa på hans födelsedag. Du är min lillasyster och jag skulle aldrig klara av det. Snälla, försök förstå mig!”
”Dra åt helvetet! På grund av dig har jag inte råd att betala hyran för att bo här och även på grund av mig så har jag inget jobb längre!”
”Jag kan hitta en lägenhet till dig och även ett nytt jobb. Bara ge mig en chans!”
”Och du vill ha sex för det du gör för mig?”
”Nej, jag vill bara att du ska ge mig en chans att tro att jag är din storebror!”
”Vid just detta tillfälle litar jag nog mer på Justin än vad jag litar på dig!”
”Snälla… Han, jag ber dig”
”Fuck off!”

 

Jag tror inte att killen reagerar på att han har flyttat sin fot för just då smäller jag igen dörren rakt framför hans näsa. Fuck, varför kan inget vara lätt just nu? Jävla fucking Justin Bieber och även Alfredo som var tvungna att komma in i mitt liv. Nu känns det ännu bättre att fly till New York – och ja, det är exakt det jag gör. Jag flyr från alla mina problem och jag hoppas verkligen att jag slipper allt som har med Justin att göra när jag väl kommer ifrån Los Angeles. Jag måste till klubben för att hämta min sista lön och förhoppningsvis så är det tillräckligt mycket pengar på den lönen så att jag kan flyga till New York.

 

”Hanna?” frågar Tina bakom mig
Jag vänder mig om och kollar på henne. ”Jag sticker till klubben och hämtar ut min sista lön” säger jag
”Okej… Vill du ha skjuts?”
”Nej, det är okej. Tack ändå” säger jag och ler mot henne

 

Tina ler tillbaka och jag drar på mig mina skor innan jag öppnar ytterdörren igen och ser att killen inte står kvar så jag suckar lättat innan jag börjar snabbt gå ner för trappan för att komma ut. När jag väl står utanför lägenhetshuset drar jag in ett par djupa andetag innan jag börjar gå mot klubben. Klubben ligger ungefär 45 minuter från där jag bor om man går – annars tar det bara 10 minuter med bil.
Jag går vidare mot klubben och när jag väl är framme går jag mot personaldörren för att gå in, men framför personaldörren blir jag stoppad av en biffig vakt som jag inte alls kan komma på vad han heter.

 

”Vart tror du att du ska gå?” frågar vakten
”Jag ska träffa John och få min sista lön” säger jag
”Du har inte jobbat här”
”Gå och fråga John så ska du få se att jag visst har jobbat här”
”Stå still här, så ska jag gå och prata med honom”

 

Jag nickar bara och kollar efter vakten när han går in genom dörren och jag lutar mig mot väggen och väntar på att John ska komma ut så att jag kan prata med honom och få min sista lön – eftersom jag inte få jobba där längre. Efter några minuter öppnas personaldörren igen och John kommer ut så jag ställer mig rakt upp igen.

 

”Hanna” hälsar John
”John” hälsar jag tillbaka
”Var det något speciellt du ville?”
”Jag skulle vilja hämta min sista lön”
”Ja absolut, kom in”

 

Jag nickar och går med John när han börjar gå in och jag tittar runt när vi kommer in – jag kommer sakna detta stället. Lyssnar man väldigt noga så hör man musiken komma från det stora rummet och man hör männens jubel när kvinnorna dansar. Jag går med John in på hans kontor och jag sätter mig i stolen framför hans skrivbord. John sätter sig i sin stol och börjar direkt leta igenom alla sina papper för att hitta min lön. Jag säger inget medan han letar, utan sitter bara tillbaka lutad i stolen och jag krossar mina ben framför mig. Efter cirka 5 minuter har John hittat rätt papper och han kollar noga på det innan han sträcker fram det till mig. Jag tar emot lönelappen och kollar på det och summan stämmer så jag nickar bara mot John innan jag reser mig upp från stolen.

 

”Tack John” säger jag
”Det har varit en ära att ha dig jobbandes där” säger John

 

Jag nickar bara och börjar gå mot dörren och eftersom John inte säger något så fortsätter jag att gå ut och jag går vidare. Jag hatar att jag inte har något jobb längre – va tusan jag ska göra nu – det vet jag inte. Jag har fortfarande planer på att lämna Los Angeles för New York och hoppas att jag kan få jobb som strippa i New York istället. Den enda som vet om att jag flyttar eller rättare sagt flyr det är Tina och ingen annan kommer få reda på det heller. Jag kommer säga till Samantha att jag har hittat ett nytt ställe där jag ska bo – men jag kommer inte säga vart det är.


 

Jag kommer avsluta kapitlet här för jag har verkligen ingen inspiration och jag hoppas att ni förlåter mig för att jag inte har skrivit så bra den senaste tiden. Men jag hoppas även att ni gillar kapitlet och ger mig feedback :) Jag ursäktar även för att det inte finns några bilder, men som sagt inspiration har inte varit på topp och eftersom kapitlet är det värsta så fanns det inga bilder jag kunde lägga in där.
Älskar er alla <3


Hmmm...

Nu tänker jag berätta en sak för er alla som ni kanske inte tycker passar in här - men jag tänker säga det ändå så att ni kanske förstår varför uppdateringen är seg.
Sanningen är att jag har en psyskisk sjukdom och den har fått mig att må dåligt den senaste månaden - idag fick jag nog och min nya läkare bestämde sig för att jag skulle bli inlagd på en avdelning. Så just nu sitter jag i ett tråkigt vitt rum och skrver detta. Jag får lov att ha min egen data så jag kommer ändå försöka skriva vidare på kapitlet. Men jag tänkte att jag var tvungen att berätta det så att ni vet.
 
Jag hoppas att nu när jag ska försöka fokusera mer på mig själv för att jag ska må bättre - kan få mer inspiration till att skriva. Så jag kommer försöka fokusera mer på skrivandet och er - för ni som läser min blogg och kommenterar - ni gör mig så otroligt lycklig. Jag skulle inte våga att skriva vidare på novellen om det inte vore för er! Så jag är evigt tacksam till er alla!
 
Men håll tummarna och fortsätt att gå in här för att läsa och kommentera för det gör mig så lycklig och då kommer det kanske ett kapitel fortare :)
 
Älskar er alla <3

From the bottom of my heart - I apologize!

Jag är så himla ledsen att det inte har kommit upp något kapitel än! Jag planerade att försöka skriva klart det i tisdags när jag kom hem - men jag hade sån ångest och jag kände just då att om jag skrev på novellen så skulle det inte alls bli lika bra som jag hade planerat!
Jag ska på ett läkarmöte snart och jag kommer försöka säga till er om det blir så att ni får vänta ännu längre. Jag pratar inte så mycket om mitt privata liv här inne - men det pågår rätt mycket just nu och det gör så att jag inte har så mycket inspiration.
Men jag jobbar på för fullt! Så jag hoppas att läkarmöte går bra och att jag sen kan komma hem och fortsätta skriva. Men jag hör av mig till er :)
 
Jag älskar er som läser min novell även om uppdateringen kanske inte är världens bästa just nu! Tack för all support och allting <3
 
 

...

Jag har just nu ingen inspiration till att skriva. Jag har skrivit 4 sidor - men jag kommer ingenvart med delen. Jag ska försöka skriva vidare och jag hoppas att jag får klart den imorgon - men jag ska iväg hela dagen så det är inte helt säkert, men förhoppnings på kvällen eller kanske på onsdag. Men jag kan inte lova något! Men fortsätt att kommentara så ska jag försöka skriva klart den fortare :)
 
Vad tycker ni om denna bilden? Det är bara kladd - inget bra. Säg gärna vad ni tycker :)
 

Sorry...

Tyvärr så kommer det inget kapitel idag! Jag har jättemycket ångest och tänker bara gå och lägga mig. Men jag kommer försöka komma med nästa kapitel imorgon - om jag mår bättre!
Hoppas ni har förstående. Tack babes!

Uppdatering

Jag håller på att skriva på kapitel 4 just nu - men jag måste städa klart min lägenhet inför imorgon och då hinner jag inte skriva lika mycket. Men jag ska försöka få upp det ikväll eller imorgon bitti antingen innan Once Upon A Time börjar eller efter att delen är slut.
 
Kramar till alla er som kollar & läser! Ni betyder mest för mig <3

Kapitel 3

Jag sitter inne i mitt badrum i badkaret och har huvudet lutat mot badkarskanten och jag ligger bara och njuter. Jag har fyllt badkaret med en massa olika badbomber som luktar gott och som även kommer göra min hy mjuk. Jag hör snart hur dörren till mitt sovrum öppnas.

 

”Hanna?” frågar Sam från mitt sovrum
”I badrummet” säger jag tillbaka

 

Jag lyfter upp mitt huvud från kanten av badkaret och kollar mot Sam när hon kommer in till badrummet och jag ler lite mot henne, men leendet försvinner när jag ser att hon inte är glad.

 

”Vad har hänt?” frågar jag försiktigt
”Sebastian är grymt sur på dig” säger hon
”Varför det?”
”För både han och jag var här innan – för att du hade sagt att du skulle vara hemma och ha en mysig kväll med dig själv. Men när vi väl kom hit så var du inte hemma”
”Okej… Vart är Sebastian nu?”
”Hos sig. Hanna, vart var du?”
”Lova att du inte berättar för någon!”
”Jag lovar” säger Sam och hon sätter sig på toalettstolen bredvid badkaret
”Jag var hos Justin”
”Han som du ska till imorgon för att strippa på hans fest?”
”Ja… Han ville ha en privat show och jag kände – varför inte liksom?”
”Fick du betalt för det?”
”Fan! Jag visste att det var något jag hade glömt!”
”Hanna! Du vet att du måste ta emot pengarna innan du gör något! Har jag inte lärt dig något?”
”Jo… Jag vet – förlåt Sam…”
”Smsa honom, eller något och få han att komma med pengarna idag. För du är för sen med hyran och det är inte bara för denna månaden utan även för förra månaden. Och du vet att jag skulle ha pengarna idag”
”Hur mycket är jag skyldig dig…?” frågar jag tröttsamt och kollar på Sam
”6000$”
Jag suckar och kollar sen på Sam igen. ”Kan du ge mig min mobil? Den ligger på nattduksbordet”

 

Sam nickar och reser sig upp och går ut från badrummet för att hämta min mobil och jag drar upp händerna från badkaret och tar tag i min handduk och torkar av mina händer tills Sam kommer in igen och ger mig mobilen. Jag låser upp den och letar upp Alfredos nummer, och sen kollar jag upp på Sam.

 

”Tänker du lyssna på mitt samtal?” frågar jag
”Ja, så att jag vet att jag får mina pengar idag” säger Sam

 

Jag suckar och nickar innan jag trycker på ring knappen och jag sätter även på högtalaren och väntar sen på att Alfredo ska svara.

”Alfredo” svarar Alfredo och han låter stressad
”Hej, det är Hanna” säger jag
”Hanna, jag ringer dig om 5 minuter!”

 

Jag tänker precis svara honom när jag hör ett skott avlossas i bakgrunden och sen läggs telefonen på och jag vänder blicken mot Sam – som ser lika chockad ut som jag nog känner mig. Jag lägger ner mobilen på badkarskanten och vänder sen blicken fram igen.

 

”Vad vet du egentligen om Alfredo?” frågar Sam
Jag vänder mig mot henne. ”Inget direkt. Jag vet bara att dem har en jäkla massa pengar…”
”Hur mycket kommer du tjäna för strippningen imorgon?”

 

Jag skulle precis svara henne när mobilen ringde. Jag plockade upp den och såg Alfredos namn och jag svarade direkt.

 

”Alfredo?” frågar jag långsamt
”Ja, nu kan jag prata” säger han och han låter glad
”Vad hände när jag ringde dig?! Va fan håller ni på med?!”
”Chill Hanna. Det är ingen fara. Jag hörde att du hade väldigt kul med Justin ikväll”
”Jag vill diskutera pengarna jag inte fick idag av Justin. Min rumskompis vill ha sina pengar som jag är skyldig henne för hyran”
”Hmm… Jag kan skicka över Justin med pengarna, jag är säker på att ni inte var klara”
”Alfredo. Släpp det. Säg till din polare att jag vill ha mina pengar idag och det är bäst om du kommer med dem själv. Jag vill inte se honom”
”För att ni blev avbrutna mitt i det roliga?”
”Alfredo – jag menar allvar! Kom förbi med pengarna din polare är skyldig mig och gör det nu”
Alfredo skrattar bara och sen hör jag hur han ropar till Justin i bakgrunden. ”Justin – Hanna vill ha pengarna du är skyldig henne!”
”Säg att jag kommer med dem om två timmar! Och säg också till henne att jag inte är klar med henne!” ropar Justin tillbaka
Jag suckar bara där jag sitter i badkaret. ”Alfredo, för helvete. Kan du bara komma förbi med pengarna?”
”Justin kommer om två timmar. Vi ses imorgon snygging” säger Alfredo

 

Jag hör på hans röst att han flinar och jag lägger bara på istället och lägger tillbaka mobilen på badkarskanten och kollar upp på Sam som fortfarande sitter på toalettstolen och jag ser hur hon flinar.

 

”Vad?” frågar jag irriterat
”Hade du sex med Justin?” frågar hon med ett flin
”Nej, som du kanske hörde av Alfredo – så blev vi avbrutna. Men jag tänker inte ha sex med honom fören imorgon på hans fest”
”Är han stor?”
”What?!” skrek jag mot henne
”Ja, är han stor?”
”Om du vill veta, så kan väl du ligga med honom”

 

Sam skrattar bara och sen lämnar hon mitt badrum och jag hör hur hon stänger min sovrumsdörr också. Jag lutar mig tillbaka i badkaret ännu en gång och innan jag lägger ner händerna i badkaret så flyttar jag mobilen upp till handfatet så att den inte trillar ner i badkaret.
När vattnet börjar bli kallt i badkaret och jag börjar känna mig lite som ett russin så börjar jag dra mig ut ur badkaret och jag tar en handduk och fäster den som en turban runt mitt huvud och sen tar jag min lila morgonrock och drar på mig den, innan jag tömmer badkaret på vattnet. När vattnet har runnit ut, går jag ut från badrummet och jag hoppar till när jag inser att Justin sitter på min säng.

 

Justin on my bed - scaring the hell out of me

 

”Va fan gör du här?!” säger jag argt
”Jag skulle komma förbi med pengarna” säger Justin
”Nej. Alfredo skulle komma förbi med pengarna”
”Jag sa till han att jag skulle komma förbi med dem och jag sa också att vi inte hade avslutat det vi hade påbörjat innan”
”Berättade du för alla?!”
”Nej… Bara Alfredo, Kenny, Chaz, Ryan, Nolan & Mitch”
”Fuck off”

 

Jag går bort till min garderob och börjar ta fram kläder utan att kolla på Justin, men jag hör när han reser sig upp från sängen och hur han börjar gå mot mig. Jag vägrar vända mig mot honom, utan drar bara fram en svart bh, svarta string och dem drar jag på mig under morgonrocken och sen börjar jag leta efter något att ha på mig.

 

”Kom igen, vi kan väl avsluta vad vi började med innan?” säger Justin bakom mig
”Nej. Lägg pengarna på sängen och gå sen din väg” svarar jag honom utan att vända mig om

 

Jag drar fram ett par gråa mjukisbyxor och drar på mig dem innan jag tar fram en stor t-shirt och tar av mig morgonrocken och drar på mig den och sen vänder jag mig om och ser att Justin fortfarande står bakom mig.

 

”Vad vill du?” frågar jag irriterat
”Kom igen Hanna” säger Justin med ett leende
”Tro inte att du kan få mig att ändra mig bara för att du ler”
”Jag kan kanske göra något annat”

 

Jag tittar bara på honom men säger inget, och när han inte har gjort något på fem sekunder så går jag förbi honom och börjar gå mot min stol som står vid det stora fönstret i rummet och när jag sätter mig i den ser jag att Justin har flyttat sig tyst efter mig och nu sitter han på min säng igen.

 

”Justin, gå hem med dig” säger jag bara
”Berätta lite om dig själv” säger han och ler mot mig
”Varför skulle jag göra det?”
”Eftersom du inte vill ha sex med mig idag, så kan vi lika gärna lära känna varandra lite innan vi ska ha sex imorgon på min fest”
”Ge mig mina pengar först” säger jag och sträcker fram min hand för att få mina pengar
”Fine” säger Justin och han plockar upp sin plånbok och ger mig sen en bunt med sedlar
Jag tar emot pengarna och börjar räkna. ”Här är 8000$” sa jag chockat och kollade på honom
”Ja, så vadå?”
”Nej… Inget…”
”Så berätta något om dig”
”Vad vill du veta?”
”Varför började du strippa när du var 14?”
”Vi går inte in på mitt gamla liv. Det kan du bara glömma och om det är det enda du vill veta så kan du gå”
”Okej, då släpper vi det. Vad hade du velat göra om du inte hade varit en strippa?”
”Jag hade velat jobba som skådespelerska” svarar jag ärligt
”Varför gör du inte det då?”
”Kommer man hit som 14-åring och aldrig har haft någon träning för skådespelande och sen inte har någon som hjälper en att leta – så är det rätt så svårt”
”Vart är dina föräldrar?”
”Gammalt liv” säger jag och drar upp mina ben framför mig och vänder blicken mot fönstret
”Du har mycket hemligheter, eller hur?”
”Har inte du med att göra. Jag fattar inte ens varför du kom hit. Jag menar – jag kommer se dig imorgon på festen och sen är det över och då behöver jag aldrig mer se dig”
”Men om jag vill se dig igen”
”Du vet vad jag sa innan. Ingen kontakt efter festen”

 

Han skulle precis svara mig när dörren smälls upp och Sam kommer in och han tittar argt på mig och reagerar inte ens på att Justin sitter på min säng.

 

”Pengarna Hanna” säger hon
Jag suckar och drar fram 6000$ ur bunten jag fick av Justin och sträcker fram dem. ”Här”
”Detta är din sista chans Hanna. Jag ska ha nästa hyra om två dagar och får jag inte den direkt så är du ute”
”Ja, jag vet Sam”

 

Sam nickar bara och sen lämnar hon rummet och smäller igen dörren bakom sig. Jag tittar ut genom fönstret igen och suckar innan jag vänder mig mot Justin igen.

 

”Vem var det?” frågade Justin
”Min så kallade hyresvärd” säger jag
”Hon verkar bossig”
”Hon är också en av mina bästa vänner. Det var hon som fick in mig på strippklubben”
”Kommer du ha råd med nästa hyra?”
”Ja, jag kommer ju tjäna en himla massa imorgon så det är lugnt”
”Ja, för annars kan du ju flytta in hos oss”
Jag stirrar på honom och börjar skratta. ”Lägg av Justin”
”Jag är allvarlig”
”Nej. Jag har bott här sen jag kom hit och jag lär inte flytta härifrån på ett bra tag. Detta är mitt hem”
”Fine, din förlust. Tänk bara att få vara omkring snygga killar hela dagarna”
”Hmm… Ja, Alfredo är ju grymt snygg” säger jag och ler lite
”Fredo? Jag syftade faktiskt på mig” säger Justin
Jag märker att han  blev förolämpad men jag fortsätter att le bara. ”Hm, du är väl okej”
”Jag kan visa dig att jag är mer än okej”

 

Jag flinar bara mot honom innan jag vänder blicken mot fönstret igen när jag märker hur Justin reser sig från sin säng och kommer närmare mig. Jag kollar upp på honom och ser att han har ett flin på läpparna och innan jag ens hinner reagera har han lyft upp mig och fått ner mig i sängen.

 

”Justin!” utbrister jag
”Jag ska visa dig att jag är mer än okej. Jag ska visa dig att jag är det bästa du någonsin kommer att ha” säger han med ett flin

 

Jag vrider bort mig från honom och sätter mig mot min sängkant och stirrar bara argt på honom.

 

”Kom igen Hanna! Det kommer bli kul” säger Justin

 

Han kommer efter mig i sängen och innan jag hinner flytta iväg mig från honom så tar han tag i mig och han börjar kyssa mig längst halsen och han hittar min känsliga punkt och jag biter mig hårt i underläppen för att inte ge ifrån mig några ljud. Jag vägrar låta Justin tro att han kan ha någon kontroll över mig. Jag vänder bort huvudet och jag tänkte nog inte riktigt på när jag gör det, för det ger Justin mer tillstånd att kyssa min hals och han fortsätter att göra det, medan han börjar föra upp min t-shirt och smeker min mage.

 

”Justin… Snälla” säger jag
”Du gillar det och jag har inte kunnat sluta tänka på dig” säger han
”Vad gjorde ni när jag ringde Alfredo?”
”Va?” frågar Justin medan han fortsätter att kyssa min hals
”Jag hörde ett skott avlossas i bakgrunden innan Alfredo hann lägga på” säger jag och puttar undan Justin
”Du behöver inte bry dig om det babe”

 

Jag ska precis svara honom när han tar tag i mina händer som håller på att putta undan honom och han håller i dem hårt innan han flyttar sig närmare mig igen och börjar kyssa mig på halsen igen. Jag biter hårt i min underläpp för jag vägrar erkänna att han gör mig upphetsad när han kommer åt min känsliga punkt. Jag känner hur han fortsätter att kyssa längst ner mot mina nyckelben och hans hand som inte håller i mina händer för den mot min t-shirt och sen under t-shirten och jag ryser till när jag känner hans hand på min mage. Justin ler mot mig och släpper sen taget om mina händer och han börjar dra av mig min tröja.

 

”Nej!” säger jag då och puttar undan honom och reser mig upp från sängen
”Varför inte?” frågade Justin och kollar på mig
”Vi kommer göra det imorgon och det får räcka”
”Men, om vi gör det nu så blir det kanske bättre imorgon”

 

Jag stirrade bara på honom men svarade inte utan började gå mot dörren för att komma ut från sovrummet och Justin hoppade upp från sängen och började gå efter mig. Jag går vidare ut från sovrummet och börjar gå mot hallen och där stannar jag när Justin har hunnit fatt mig.

 

”Vi ses imorgon” säger jag och nickar mot dörren för att han ska inse att han ska gå
”Okej” säger Justin

 

Jag öppnar dörren och Justin flinar mot mig innan han lutar sig fram och kysser mig på kinden, men jag säger inget om det och Justin går ut. Jag stänger dörren bakom honom och låser dörren innan jag sjunker ner på golvet. Jag kan fortfarande inte fatta att han anlände själv med pengarna, när jag speciellt hade sagt till Alfredo att han skulle komma med pengarna. Jag tycker inte om Justin, men man ska inte säga något sådant – för då kan man råka illa ut. Medan jag sitter vid dörren kommer Sam fram till mig och hon tittar ner på mig där jag sitter på golvet.

 

”Vad?” frågar jag och tittar upp på henne
”Var det Justin som var här?” frågar hon
”Ja och jag är chockad över att du inte såg honom, när du stormade in till mitt rum. Vem släppte egentligen in honom?”
”Jag tror det var Tina. Hon sitter i köket, om du vill fråga henne”
”Nej, det pallar jag inte. Jag tror att jag går in och lägger mig istället” säger jag och reser mig upp
Sam kollar på mig. ”Hade du sex med honom?”
”Nej, det hade jag inte. Jag sa till honom att vi kommer ha sex imorgon och det får räcka”
”Okej. Men, när ska du till honom imorgon?”
”Jag tror Chaz skulle hämta mig vid 6 tiden på kvällen”
”Okej…” säger Sam och nickar

 

Jag ler lite mot henne innan jag går bort från hallen och in till mitt sovrum igen och där slänger jag mig på sängen och då hör jag mobilen vibrera från nattduksbordet och jag suckar innan jag drar mig till den. Det står okänt nummer och det skulle inte förvåna mig om det antingen var Justin eller Chaz. Jag svarar medan det fortsätter att ringa.

 

”Hallå” säger jag
”Hanna?” hör jag en röst fråga och jag kan inte placera den
”Ja, vem är detta?”
”Ingen speciell”
”Varför ringer du mig, om du inte är någon speciell? Hur fick du tag på mitt nummer?”
”Jag… Jag fick det av en kompis till både dig och mig”
”Låt mig gissa. Alfredo?”
”Ja… Jag fick höra från honom att du kommer komma och strippa imorgon på Justins födelsedag”
”Ja, så vadå?”
”Jag vill bara säga att när du kommer, fokusera endast på Justin och ingen annan”
”Vad menar du med det?”
”Lova mig Han…”
”Vad kallade du mig precis?” frågade jag långsamt
”Inget. Kan du bara lova att du inte kommer fokusera på någon annan än Justin?”
”Visst. Whatever”
”Tack”
”Okej. Hej då”

 

Jag lägger på innan han hinner säga hej då och sen går jag in på min kontaktlista och tar fram Alfredos nummer och jag trycker på ring knappen och väntar bara på att han ska svara., men jag får inget svar så jag lämnar bara ett medelande.

 

”Alfredo, det är Hanna. Varför lämnar du ut mitt nummer till folk? Det var en kille som ringde mig precis och han sa att jag bara skulle fokusera på Justin imorgon när jag kommer för att strippa. Jag menar, bara om han känner mig så borde han i alla fall ge mig hans namn, men inte ens det fick jag. Så det jag försöker säga är att sluta ge bort mitt nummer! Jag gav det endast till dig för att du skulle kunna kontakta mig angående festen. Så ja, det var allt. Hej då” säger jag och lägger på.

 

Justins Perspektiv

 

Jag har precis kommit tillbaka till huset från när jag var hos Hanna, och jag är så jäkla frustrerad på henne. Men inte bara på henne, utan även på Chaz och Ryan som hade avbrutit oss. Jag menar, om dem aldrig hade avbrutit oss så hade vi kanske fortfarande hållit på. Jag slänger mig i soffan när jag kommer in till vardagsrummet på nedervåningen och drar till mig fjärrkontrollen till tv:n och slår på den – men tittar inte riktigt på det som är på. Mina tankar är helt fokuserade på Hanna, vilket jag tycker är väldigt konstigt för jag har inte ens känt henne en hel dag. Jag ville ju inte ens ha henne på min fest från början – men jag kan bara säga att när hon strippade för mig i mitt sovrum så blev jag stenhård och jag tänkte direkt att hon var grymt snygg – både med kläder på & kläder av.
Jag suckar och drar en kudde över mitt huvud – jag måste släppa tankarna om henne, hon hade så gott som fått mig att lova att inte ha kontakt med henne efter festen, något som jag inte förstår. Medan jag fortsätter att tänka känner jag någon ta tag i kudden och slänger av mig den, vilket får mig att öppna ögonen och kolla & då ser jag att det är Alfredo, Chaz, Ryan., Nolan & Mitch och jag suckar högt.

 

”Vad?” frågar jag frustrerat
”Hur gick det hos Hanna?” frågar Ryan med ett flin
”Fuck off”
”Så bra?” säger Alfredo och nu flinar han också
”Vem är denna tjej ni pratar om?” frågar Nolan och han kollar på mig
”Hanna som ska strippa på min fest imorgon” säger jag och blundar igen
”Vad heter hon i efternamn?” frågar Nolan
Jag öppnar ögonen och kollar på honom. ”Jag vet inte, varför?”
”Strunt samma. Hur gammal är hon?”
”17… Nolan, va fan pågår?”
”Jag är inte säker… Är hon blond?”
”Ja… Känner du henne?”
”Kanske… Har hon sagt något om sitt förflutna?”
”Nej, hon vägrar att prata om det”
Nolan nickar och vänder sig mot Alfredo. ”Kan jag få hennes nummer?”
”Visst” säger Alfredo och han tar fram sin mobil och ger den till honom
Jag börjar sätta mig upp och kollar på Nolan som skriver in numret i sin egen mobil. ”Nolan, berätta vad det är som händer!” säger jag frustrerat
”Jag berättar senare” säger Nolan och sen ger han tillbaka mobilen till Alfredo innan han lämnar rummet

 

Vi stirrar alla efter honom och sen suckar jag bara igen och lägger mig ner ännu en gång i soffan. Jag blundar igen och jag hör bara hur dem andra killarna pratar – men jag vet inte om vad & just nu orkar jag inte bry mig. Efter några sekunder i soffan känner jag hur någon smäller till mig i bakhuvudet. Jag öppnar ögonen snabbt och ser Nolan stå bakom mig och jag reser mig snabbt upp.

 

”Va fan var det bra för?!” frågar jag irriterat
”Du är en jävla idiot! Varför valde du Hanna som strippa?!” säger han lika irriterat tillbaka
”Det var inte jag, det var Fredo som valde henne!”
”Det är min syster!”

 

Jag stirrar bara på Nolan och jag märker att dem andra också har slutat prata när Nolan sa vad han sa. Jag öppnade munnen för att säga något, men inget kom ut och jag fortsatte bara att stirra på Nolan.

 

”Vänta, va? Din syster?!” frågar Alfredo och det får mig att vakna till igen
”Ja, min lillasyster!” säger Nolan argt
”Sen när har du en syster?!” frågar Chaz och kollar på Nolan
”Jag har alltid haft en syster, men om någon av er hade lyssnat på mig så hade ni vetat att hon försvann när hon var 14!”
”Hanna började jobba som strippa när hon var 14…” säger jag tyst
Nolan vänder blicken mot mig. ”Byta tjej! Jag vägrar se min lillasyster strippa för dig!”
”Nej!” säger jag argt
”Du ska byta, eller så gör jag det! Jag vägrar se min syster här imorgon och fast jag sa till henne att hon bara ska fokusera på dig – så vill jag inte ha henne här. Och snälla säg att du inte hade sex med henne”
”Vad gör du om jag säger ja?”

 

Jag hann inte ens reagera fören Nolan hade smällt till mig med sin knytnäve i mitt ansikte och när jag väl reagerar hoppar jag på honom och vi börjar ett vilt slagsmål på golvet. Efter några sekunder känner jag hur jag blir bortdragen av någon av dem andra, vem vet jag inte av för jag fokuserar på att fortsätta slå Nolan.

 

”Fuck, lugna er!” skriker Alfredo och han ställer sig mellan oss
”Byta tjej!” skriker Nolan
”Nej!” skriker jag tillbaka
”Jag är allvarlig Justin. Jag vill inte se min syster här!”
”Då får kanske du gå!”
”Jag kommer hata dig för evigt Justin” säger Nolan och sen drar han sig loss från Ryan och Mitchs grepp

 

Jag svarar honom inte utan drar mig bara loss från Chaz, som jag inser har hållit i mig hela tiden. Jag har nog aldrig fattat att Chaz har varit så stark, men nu vet jag det i alla fall. Jag fortsätter att stirra på Nolan och jag ser att han öppnar sin mun för att han ska säga något när Alfredos mobil ringer vilket får oss alla att rycka till. Alfredo tar upp mobilen, men han svarar inte – vilket är väldigt konstigt för Alfredo svarar alltid på alla samtal – ifall det skulle vara något livsviktigt.

 

”Vem?” frågar jag och kollar på Alfredo
”Hanna” säger han
”Hon måste ju ha insett att du har gett hennes nummer till honom”
”Ja, hon lämnade precis ett medelande”
”Lyssna på det”

 

Alfredo säger inget men han går in för att lyssna på medelandet och han sätter igång högtalaren så att vi alla kan höra det och snart hört man Hannas röst.

 

”Alfredo, det är Hanna. Varför lämnar du ut mitt nummer till folk? Det var en kille som ringde mig precis och han sa att jag bara skulle fokusera på Justin imorgon när jag kommer för att strippa. Jag menar, bara om han känner mig så borde han i alla fall ge mig hans namn, men inte ens det fick jag. Så det jag försöker säga är att sluta ge bort mitt nummer! Jag gav det endast till dig för att du skulle kunna kontakta mig angående festen. Så ja, det var allt. Hej då”

 

Sen var medelandet slut och jag stirrade mot Nolan, jag tänkte säga något till honom men bestämde mig istället för att knipa igen och jag kollade på alla andra istället.

 

”Så vad gör vi nu?” frågar jag

 

Chaz öppnade munnen som att han tänkte säga något, men stängde sen munnen igen och ryckte bara på axlarna. Jag kollade runt på dem andra men ingen sa något och jag ryckte då på axlarna och gick ut från vardagsrummet och började sen gå mot trappan för att komma upp till mitt sovrum. Jag är så grymt argt på Nolan, som inte har sagt något om att hans syster bor i Los Angeles. Men nu när jag tänker efter – så visste han kanske inte om det. Jag menar, om han menar att hans syster försvann när hon var 14 hur hade han då kunnat hålla kontakten med henne? Något måste ju ha hänt i deras familj – eftersom Hanna lämnade den när hon var 14 och Nolan vägrar att prata om hans familj. Något måste ju verkligen ha hänt…

 

NÄSTA DAG Hannas perspektiv

 

När morgonen kommer så ligger jag fortfarande vaken i sängen och jag är inte på gott humör nu. Jag vet inte hur många gånger jag försökte ringa Alfredo igår men han svarade inte. Jag vägrade att lämna fler medelande efter det första jag hade lämnat, och Alfredo vet inte hur sur jag kan bli när jag inte får något svar när jag ringer folk.

Jag sträcker på mig i sängen innan jag börjar resa mig upp från sängen. När jag sitter uppe i sängen drar jag min mobil till mig för att se om Alfredo har försökt kontakta mig – men inget. Jag drar ett djupt andetag och låser sen upp mobilen och går direkt in på kontakter och Alfredos namn och sen ringer jag han. Jag drar ett djupt andetag och sen hör jag att han svarar.

 

”Alfredo…” säger han tröttsamt
”Fan!” säger jag högt
”Hanna?”
”Nu kan du svara mig. Fattar du hur många gånger jag ringde dig igår? Inte en enda gång svarade du!”
”Jag var upptagen. Men nu när jag ändå pratar med dig så har jag något viktigt att säga”
”Vadå? Vad kan vara så viktigt att du inte kunde svara i mobilen igår och pratade med mig det då”
”Hanna, lyssna på mig nu”
Jag drar ett djupt andetag. ”Okej, jag lyssnar”
”Du kommer inte komma på festen ikväll”
”Va?” frågar jag chockat
”Vi har bytt tjej”
”Nej, du kan inte göra så. Du sa till mig att jag skulle komma på festen och strippa. Jag behöver pengarna Alfredo!”
”Tyvärr. Det var inte min idé att byta ut dig. Det var Justins”
Jag drar ännu ett djupt andetag för att jag inte ska börja skrika på honom. ”Gå upp och ge telefonen till Justin nu”
”Hanna, det är grymt tidigt på morgonen…”
”Alfredo… Jag vill inte börja skrika på dig – men ger du inte telefonen till Justin nu så lär jag skrika på dig”
”Okej…”

 

Jag hör hur han reser sig ur sängen och jag fortsätter att dra djupa andetag så att jag inte börjar skrika på Alfredo eller på Justin när jag väl har han i telefon. Jag hör hur Alfredo öppnar en dörr och snart hör jag Justin grymta i bakgrunden och snart hör jag hans röst i telefonen.

 

”Hallå?” säger han med sin morgonröst
”Justin?” frågar jag
”Hanna. Vad är klockan?”
”Jag vet inte, 8 kanske”
”Vad vill du?”
”Bytte du ut mig mot en annan tjej för ikväll?”
”What?”
”Justin, svara på frågan. Bytte du ut mig?”
”Vadå bytte jag ut dig?”
”Mot en annan tjej som ska komma och strippa på din fest ikväll?”
”Oh…”
”Ja just det, oh! Så det är sant? Varför?! Bara för att jag inte ville ha sex med dig igår kväll?”
”Nej Hanna. Det var inte på grund av det. Det var en massa andra saker som kom upp”
”Som vadå? Berätta sanningen för mig Justin! Jag vill inte bara höra en massa lögner!”
”Jag kan inte säga mer än så Hanna…”
”Du vet att jag behöver pengarna som jag skulle ha fått ikväll!”
”Du kan få dem pengarna ändå…”
”Fuck Justin, du är så jävla… Oh! Jag har inte ens ett ord för att beskriva dig! Vet du vad, säg åt Alfredo att ta bort mitt nummer och kom aldrig mer in på klubben… Jag vill aldrig se dig, Alfredo, Chaz eller någon av er andra igen!”
”Hanna… Kom förbi vid lunch och du får pengar av mig”
”Glöm mig Justin. Glöm allt!” säger jag bara och sen trycker jag av samtalet

 

Jag funderar på att slänga ifrån mig mobilen, men sen ändrar jag mig och går in på kontakter igen och börjar leta upp min mangagers John nummer och trycker sen på ring och jag väntar bara på att han ska svara.

 

”John” säger han
”John, det är Hanna” säger jag
”Du jobbar på klubben ikväll va?”
”Det var inte det jag ville diskutera. Ringde Alfredo dig och bytte ut mig mot någon annan?”
”Ja, han ringde igår ikväll och sa att han ville ha Caroline istället”
”Fan… Okej… Vilken tid ska jag jobba idag?”
”Jag ska kolla ditt schema”

 

Jag hör hur han börjar bläddra bland sina papper och medan jag väntar lägger jag mig ner i sängen igen och jag hör hur det piper i min telefon och jag är säker på att det är Justin som försöker komma igenom, men jag tänker inte prata med han längre.

 

”Hanna” säger John
Jag rycker till. ”Ja?”
”Jag hittar inte ditt schema, men jag hittade ett brev där det står att du slutar”
”Va? Nej, jag tänker inte sluta. Jag behöver detta jobbet”
”Det står på pappret att du slutar idag och eftersom det är signerat av dig så kan jag inte låta dig jobba ikväll”
”John, snälla! Jag behöver detta jobbet!”
”Tyvärr Hanna. Du får inte komma tillbaka till klubben och jobba”
”Men… Vad ska jag göra då?”
”Jag vet inte Hanna. Men tyvärr så är det här nu. Jag kan inte ändra på det”
Jag drar ett djupt andetag. ”Okej… Tack John…”
”Hej då Hanna”
”Hej då…”

 

Jag lägger på och drar sen några djupa andetag för att inte börja gråta. Sam förväntar sig att få pengarna till hyran imorgon och jag kan verkligen inte betala. Jag förstod att detta livet skulle ta slut förr eller senare och nu är det över. Jag reser mig upp från sängen och börjar gå mot min garderob för att dra fram mina två resväskor för att börja packa. Medan jag står och viker ner alla mina kläder så hör jag hur mobilen vibrerar på sängen men jag vägrar att gå och svara – för jag känner på mig att det är Justin.

Han har förstört hela mitt liv och det finns inte en chans att jag någonsin kommer prata med honom eller med någon annan från hans gäng någonsin igen.

 


 

 

Avslutar kapitlet här, annars vet jag inte hur jag skulle fortsätta. Vad tyckte ni? Snälla kommentera! Jag vill gärna veta vad ni tycker om novellen!

Jag kan säga att det kommer inte bli kärlek mellan Justin och Hanna direkt – speciellt inte nu när Hanna är så förbannad på Justin.


Uppdatering

Skriver på kapitel 3 nu och jag tror att ni som läser kommer bli väldigt överraskad av vad som avslöjas i detta kapitel. Jag tänker inte säga för mycket men det handlar om Hanna & en av killarna som bor i samma hus som Justin :) Hoppas det gör er lite intresserade i alla fall :)

Kapitel 2

Nästa morgon ligger jag bredvid Sebastian i sängen och han har sin ena arm runt min midja och jag börjar dra mig loss när jag hör min mobil ringa. Jag kommer tillslut loss från Sebastians grepp och sjunker ner på golvet och börjar dra upp min mobil. På telefonen står det Alfredo och jag drar ett djupt andetag innan jag svarar.

 

”Hallå?” säger jag
”Hanna?” frågar Alfredo
”Ja, hej Alfredo”
”Jag vill träffa dig om en timme – på Starbucks”
”En timme?”
”Ja, det går väl bra. Du vill väl fortfarande ha detta jobb?”
”Ja absolut. Jag är på Starbucks om en timme”
”Bra, då ses vi där”
”Ja. Hej då”
”Hej då” säger Alfredo

 

Jag lägger på och lutar mig mot sängen innan jag drar ett par djupa andetag och reser mig för att börja dra på mig kläderna och sen vänder jag blicken mot Sebastian.

 

”Sebastian. Vakna!” säger jag och börjar putta på honom
Sebastian grymtade till och sen öppnade han ögonen. ”Vad?”
”Du måste köra hem mig! Jag måste byta om!”
”Men jag är inte klar med dig än”
”Sebastian! Upp!”
”Okej!”

 

Jag drar på mig min skinnjacka och väntar bara på att Sebastian ska klä på sig så att han kan köra hem mig och snart är vi utanför hans lägenhet och vi sitter båda i hans bil och han kör hem mig. När han har stannat utanför min lägenhet ler jag snabbt mot honom och tänker hoppa ur bilen, men Sebastian stoppar mig genom att ta tag i min hand och jag vänder mig mot honom.

 

”Ses vi ikväll?” frågar han
”Det är fredag idag… Jag börjar jobba midnatt idag – så nej jag tror inte det går” säger jag
”Vi kan träffas innan”
”Jag måste gå nu Sebastian. Men jag hör av mig”

 

Han tänker precis svara mig men jag hoppade ur bilen och sprang mot lägenheten och sen upp för trappan till tredje våningen och jag drog upp nyckeln och låste upp dörren och sprang in och smällde igen dörren bakom mig. Jag sparkar av mig mina skor innan jag springer in till mitt sovrum och smäller även den dörren igen bakom mig och börjar dra av mig kläderna. Jag kollar på min mobil och ser att jag har 45 minuter på mig innan jag ska träffa Alfredo och jag drar upp en handduk från golvet och springer in till mitt privata badrum och startar duschen och duschar sen snabbt. Jag hatar att jag sov så länge som jag gjorde hos Sebastian – nu när jag tänker efter så kan jag inte förstå varför jag gjorde det. Jag brukar aldrig sova hos någon av mina kunder och speciellt inte hos Sebastian.
Jag kommer snart ut från duschen och torkar av min kropp snabbt och sätter upp håret i en turban innan jag går ut till sovrummet igen och bort till garderoben och drar fram ett svart linne som visar magen, ett par svart/gråa korta shorts, som har ett bält fast i sig och sen även en killskjorta som jag drar på ovanpå linnet. Jag slänger ifrån mig handduken som jag har runt håret och låter det bara hänga över axlarna. Jag tar även ett hårdband och drar det på min högra handled innan jag tar upp min mobil och ser att jag har 30 minuter kvar. Jag drar ett par djupa andetag. Det tar max 15 minuter att gå från oss bort till Starbucks så jag försöker ta det lugnt, innan jag ska träffa Alfredo. Jag går fram till min spegel och kollar på mig, så att jag ser bra ut. Jag tar fram min mascara och drar några drag på båda ögonlocken och sen även liten läppglans på läpparna för att se lite mer vaken ut och sen tar jag fram mina pilot solglasögon och sätter på mig dem innan jag går ut från rummet. Jag går ut till hallen och drar på mig mina knähöga stövlar och sen lägger jag ner mobilen i fickan på shortsen innan jag går ut från lägenheten och låser dörren igen.

 

Walking to meet Alfredo at Starbucks
 
Jag börjar gå mot Starbucks och är framme 5 minuter innan jag ska vara där, men jag går ändå in och kollar om jag ser Alfredo – men jag ser honom inte så jag går fram till kassan och beställer en chailatte och en chokladmuffins. Jag betalar det och sen går jag och sätter mig vid ett bord och väntar på Alfredo. Efter 10 minuterser jag hur Alfredo kommer in och jag höjer hand för att han ska se mig och han nickar mot mig. Han går och beställer vad han ska ha och sen kommer han fram till mig.

 

”Hej” säger jag
”Hej. Sorry för att jag är sen. Har du väntat länge?” frågar Alfredo
”5 minuter och det är absolut ingen fara”
”Okej, bra. Jag försökte få med Justin och har vi tur så kommer han komma in här när som helst”
Jag skrattar till lite. ”Så, ska vi vänta på Justin eller ska vi prata om det du ville prata om?”
”Nej, vi kan prata ändå. Jag tänkte mest att vi skulle diskutera vad du ska göra när du anländer imorgon”
”Okej. Jag menar, ska ni ha min adress så att ni kan hämta mig eller ska jag komma till er med en taxi?”
”Nej, vi hämtar dig. Jag har redan din adress på mobilen så det kommer gå bra. Vår vän Chaz kommer komma med bilen och hämta dig och han kommer även ha med sig kläder till dig som du ska ha på dig under festen”
”Okej. Så jag ska inte ha samma kläder som jag hade när du träffade mig igår?”
”Nej, det ska du inte. Och det är meningen att du ska träffa Chaz idag och gå och handla med honom”
”Jag ska jobba idag”
”Jag har pratat med John och du behöver inte jobba idag. Du ska spendera dagen med Chaz och tro mig när jag säger att det kommer ta hela jävla dagen. Chaz är som ett monster när han får gå och shoppa”
”Okej…” säger jag och drar ett djupt andetag

 

Alfredo ler mot mig och sen dricker han lite av sitt kaffe och jag lyfter upp min kopp med chailatte i – men märker att den är tom så jag ställer ner den igen och drar istället upp mina ben framför mig. Ja, jag vet att jag hade köpt en muffins – men den gick inte ner. Alfredo kollar på mig.

 

”Vad?” frågar jag när jag märker hans blick på mig
”Du äter inte som du ska eller hur…” säger Alfredo
”Det har väl inte du med att göra?”
”Jag menar bara att du lät stressad när jag ringde dig och du kan inte ha hunnit äta frukost på den tiden”
”Jag var inte stressad”
”Okej. Och ja, just det. En helt annan sak. Eftersom du ska vara med på festen på lördag och ha sex med Justin så får du inte träffa någon kille ikväll. Jag skulle rekommendera dig till att ta ett långt bad ikväll och bara fokusera på dig själv och sen endast fokusera på Justin och oss andra killar imorgon”
”Ja, du betalar ju. Hur mycket får jag i betalning?”
”För strippningen får du ungefär 15 000$ och sen får du ju 1000$ extra för varje timme du har sex med Justin. Så om du har sex med honom, på nästan direkten när du anländer även innan festen börjar så får du 1000$. Men det är Justin som måste berätta för oss om ni har haft sex annars får du inte dem pengarna”
”Får jag dem 15 000$ eller går dem till klubben?”
”Nej, dem går till dig. Så fort festen är slut lär du få pengarna”
”Får jag lov att ställa en annan fråga?”
”Absolut, fråga på”
”Hur tusan kan ni betala 15 000$ till mig direkt när festen är slut? Jag menar – jag har hört från mina vänner att när dem har varit på t.ex. en svensexa eller något sånt så har dem aldrig kunnat få pengarna direkt”
”Vi är speciella”
Jag skrattar lite. ”Du är rolig Alfredo. Okej, jag har en fråga till då”
”Okej”
”Varför valde du mig över Caroline? Jag menar, Caroline är oftast de personerna väljer oftast”
”Jag ska dig sanningen. Jag var på klubben kvällen innan jag kom för att beställa en tjej. Jag satt rätt långt bak, men jag märkte att så fort männen hörde att du skulle vara den nästa personen på scen så flyttade dem sig närmare. Dem nästan slogs om vem som kunde få sitta närmast dig och jag frågade en av männen varför det var så – och det jag fick höra var att du var den yngsta och även den bästa. Och det hade tydligen inte bara med själva strippandet att göra. Du gav bästa lap-dances och du var så gott som den enda dem kunde få att följa med hem – om dem gav dig 1000$ efter att dem hade haft sex med dig”
”Oh…” säger jag och kollar ner i bordet och drar ett par djupa andetag innan jag tittar upp igen och biter mig själv i underläppen
”Sen när jag såg dig, männen har helt rätt. Jag menar – du verkade så himla bekväm där uppe när du dansade runt pålen och ålade på golvet. Jag menar – det var som det var ditt liv. Att kunna göra mannen nöjda”
”Det är ju mitt liv. Det är det enda sättet jag kan tjäna pengar på. Och så länge jag är den yngsta och männen blir nöjda så kommer jag fortsätta att göra det”
”Men hur kommer det sig att du började när du var 14?”
”Det är en lång historia och jag diskuterar inte det med vem som helst”
”Vet någon på klubben om varför du började när du var 14?”
”Ja, mina två bästa vänner – och enda orsaken till varför dem vet det är för att dem fick mig introducerad till klubben. Dem introducerade mig för John och han sa att så länge han inte blev tagen av polisen för att ha en underårig på klubben så fick jag vara med. Och än så länge har polisen inte kommit för att ta hand om mig eller John. Plus att jag fyller 18 om 4 månader och då har jag den rätta åldern för att vara där”
”Okej” säger Alfredo och han vänder sig om när dörren öppnas och han vinkar direkt till personen som kommer in. ”Nu ska du få träffa Chaz och Justin.”

 

Jag nickar bara men hinner inte säga något mer fören två killar kommer fram till Alfredo och dem hälsar med någon handslag som tydligen endast killar kan. Dem sätter sig ner vid bordet och sen ser dem mig och jag ler lite.

 

”Justin, Chaz – detta är Hanna” säger Alfredo och nickar mot mig
”Tja – så det är dig jag ska shoppa med idag?” säger Chaz
”Ja, tydligen” säger jag och ler mot honom
”Det är du som ska strippa på min fest?” frågar Justin
Jag vänder mitt huvud mot Justin. ”Ja det ska jag. Har du några problem med det?”
”Du ser rätt ung ut”
”Justin. Jag sa åt dig att jag skulle välja den som var bäst på klubben och du sa att åldern inte spelar någon roll” säger Alfredo och kollar på Justin
”Hur gammal är du? 15?” frågar Justin och kollar på mig och verkar inte ens reagera på vad Alfredo sa
”Jag är 17. Men jag har strippat sen jag var 14” säger jag till honom och vänder sen bort blicken från honom
”Alfredo. En 17åring? Det måste ha funnits någon snyggare och bättre” säger Justin och kollar på Alfredo
”Ge dig Justin. Jag sa åt dig att komma till klubben i förrgår och sett för att kunna välja själv, men du var upptagen med vem det nu än var” säger Alfredo
”Jag tänker inte ha henne på min fest. Hon är säkert till och med en oskuld”
Jag vänder blicken mot Justin. ”Vill du testa om jag är oskuld eller inte?” frågar jag och kollar argt på honom
”Det skulle du vilja va?”
”Jag tror du är för rädd för att göra något. Jag tror att nu när du blir 18 så är du rädd för den vuxna världen som kommer”
”Alfredo. Byt henne mot någon annan” säger Justin och vänder bort blicken från mig
”Nej Justin.. Hanna kommer komma på din fest och jag kommer betala henne den summan du sa att vi skulle betala” säger Alfredo
”Jag tror det är dags för mig att gå innan lilla Justin här blir mer aggressiv” säger jag och reser mig upp

 

Justin kollade upp på mig när jag hade rest mig upp och jag flinade bara mot honom innan jag log mot Alfredo och Chaz och sen lämnade jag Starbucks.

 

Justins Perspektiv

 

Jag kollar efter tjejen när hon går ut från Starbucks och sen vänder jag mig mot Alfredo. ”Va fan tänkte du med Fredo?”
”Vad?” frågade Alfredo och vände sin blick mot mig
”Jag vill inte ha någon flicka på min fest. Jag vill ha en kvinna”
”Okej. Du ska få se en sak” säger han och tar upp sin iPhone

 

Han ger mig iPhonen och jag trycker igång ett filmklipp och såg att det var Hanna som vi precis hade pratat med uppe på scenen på klubben och hon åmade och höll på och jag vet inte hur många killar som sträckte fram buntar med sedlar för att stoppa på henne. När filmen var slut gick Hanna av från scenen och jag hörde hur alla männen buade när hon gick av. Jag sa inget men sträckte bara till iPhonen till Alfredo.


”Så?” frågade Alfredo
”Jag vill ha en privat show av henne ikväll och bestämma mig” säger jag bara
”Det kan vi nog fixa. Men då får du vara beredd på att ge henne minst 2000$ för ikväll. Jag menar, dem männen som sitter närmast scenen kan ge henne upp mot 5000$ per show som hon gör på klubben. Plus att hon får 1000$ extra av varje kille/man som hon har sex med”
”Jag är inte speciellt fattig. Jag fixar dem pengarna – så länge du får henne att hålla tyst om allt som händer”
”Deal” säger Alfredo och sträcker fram sin hand som jag greppar och skakar
Jag vänder blicken istället mot Chaz. ”Hur lång tid kommer er shopping att ta?”
”Det beror på vad du vill att hon ska på sig på lördag och kanske även ikväll” säger Chaz
”Håll det simpelt och svart. Hon passar i det”
”Ska bli boss. Priset?”
”Spelar ingen roll”
”Okej. Men då får jag väl dra mig iväg för att kunna fixa allt. Fredo, du skickar hennes nummer till mig?” säger Chaz och kollar på Alfredo
”Jag tror inte det behövs. Hon står fortfarande utanför Starbucks och pratar i sin telefon” säger Alfredo och både jag och Chaz kollar mot dörren och ser att hon står där
”Okej. Då drar jag iväg med henne nu” säger Chaz och reser sig upp

 

Vi gör vårt vanliga handslag och sen går han ut från Starbucks och jag ser direkt hur Hanna hoppar till när hon känner hur Chaz rör vid hennes arm men sen ser jag hur hon ler mot honom och sen går dem båda bort från Starbucks. Jag kollar efter dem, men säger inget mer utan lutar mig bara tillbaka i stolen.

 

Hannas perspektiv

 

Jag vet inte hur många affärer Chaz har dragit in mig och hur mycket kläder jag har tackat nej till och mycket kläder han har sagt nej till. Vi har verkligen inte samma smak och jag vet inte hur många gånger jag har försökt säga till honom att jag bara kan använda mina egna kläder.

 

”Hanna, lägg av. Justin betalarför vad du än köper” säger Chaz
Jag kollar på honom. ”Jag vill inte att den idioten ska betala för mina kläder” säger jag argt
”För helvete Hanna. Du kan ta hur mycket som helst. Justin har alltid pengar och han vill aldrig ha kvitto på vad vi handlar”
”Okej. Vart vill du gå nu då?”
”Victoria Secrets”

 

Jag nickar bara och går med Chaz bort mot affären och när vi kommer in går jag och kollar på underkläderna, för att se om jag kan hitta något snyggt. Jag kollar igenom stringtrosorna och hittar några röda & svarta som jag gillar som jag lyfter upp för att visa Chaz, men han står inte kvar vid mig längre.

 

”Chaz?!” ropar jag när jag inte ser honom
”Vad?!” ropar han tillbaka
”Kan du komma och kolla?”
”Okej!”

 

Chaz kommer bort till mig och jag visar honom stringen jag hade hittat.

 

”Grymt snyggt Hanna. Jag såg några bh:ar som kan passa, så vi går och tittar på det” säger han
”Okej” säger jag

 

Vi går bort mot bh:arna och Chaz börjar visa mig vad han tyckte var snyggt och kunde passa till det jag hade hittat. Jag hittar snart 4 bh:ar som jag gillar och som även passar och Chaz nickar och sen går vi vidare inne i affären för att kolla vidare. Jag vill inte ha något mer så vi går bort till kassan och där betalar Chaz kontanter och sen får jag påsen med underkläderna i.. Vi går båda ut från affären och går vidare till nästa affär.

 

Efter cirka 2 timmar är jag trött på allt shoppande och jag sätter mig på en bänk och kollar efter Chaz som forsätter att gå för han har inte märkt att jag har stannat. Jag tar upp min iPhone och går in på sms och börjar skriva till Sebastian.

 

Till: Seb
Kan inte träffas ikväll. Ska ha en tjejkväll med Sam & Tina. Vi får höras efter helgen istället.

 

Jag lutar mig tillbaka på bänken jag sitter på och drar upp mina ben framför mig och har påsarna på golvet framför mig och jag väntar bara på att antingen få svar från Sebastian eller för att Chaz ska reagera på att jag inte går efter honom längre. Jag hoppar till när min mobil vibrerar och jag kollar ner på den och ser att jag har fått svar från Sebastian.

 

Från: Seb
Fan va du ljuger Hanna. Samantha är här
eller inte precis bredvid mig. Hon ligger i mitt sovrum, med Josh. Men säg sanningen till mig i alla fall.

 

Jag suckar och svarar på hans sms.

 

Till: Seb
Jag ska ha en hemmakväll, ta ett långt bad, ge mig själv en hårinpackning och bara ta det lugnt. Och föresten så äger du inte mig.

 

Jag lägger ner mobilen i fickan på shortsen och lutar mig mer på bänken och snart hör jag hur någon kommer springandes tillbaka och jag tittar upp och ser Chaz.

 

”För fan Hanna! Du kan inte bara stanna!” säger Chaz argt till mig
”Du såg ju att jag var trött, men nej. Du ville bara gå vidare och handla. Jag har 4 påsar här – det räcker!” utbrast jag
”1 affär till!”
”Vem är det egentligen kläderna ska vara till? Dig eller mig? Eller gör du det bara för att Justin inte ska bli arg på dig?”
”Hanna, släpp det”

 

Jag suckar men reser mig inte upp från bänken. Chaz sätter sig ner bredvid mig och jag drar ut mina ben och lägger dem på hans ben och lutar mig tillbaka med en lättnadssuck.

 

”Okej, vill du åka hem?” frågar han
”Ja tack!” utbrister jag och kollar upp på honom igen
”Okej då gör vi det” säger Chaz och flyttar bort mina ben och reser sig upp

 

Jag reser också på mig och börjar plocka upp mina påsar men Chaz sträcker fram sina händer och tar tag i påsarna och börjar gå ut och jag går efter honom. Jag visste att jag inte skulle haft dessa skor på mig, för nu håller mina fötter på att dö och allt jag vill göra är att komma hem och lägga mig i badet – precis som Alfredo hade föreslagit. Jag går sakta efter Chaz och när vi kommer ut från gallerian drar jag ett djupt andetag. Det var skönt att få komma ut i den friska luften igen.

 

”Hanna! Kom igen!” ropar Chaz

 

Jag vänder mig om och ser Chaz stå vid en svart BMW och jag går bort till honom och han öppnar dörren för mig till passagerarsidan och när han gör det ser jag att Alfredo sitter vid ratten. Jag suckar och kollar på Chaz, men säger inget utan sätter mig bara på sätet och Chaz ställer in påsarna vid mina fötter.

 

”Vi ses senare Chaz” säger Alfredo
”Ja. Kul att shoppa med dig Hanna” säger Chaz och ler mot mig
”Detsamma Chaz” säger jag och ler mot honom

 

Chaz stänger dörren bakom mig och sen ser jag han gå iväg och jag vänder blicken mot Alfredo och han flinar lite.

 

”Vad vill du att jag ska göra nu?” frågar jag
”Justin vill ha en privat show ikväll” säger Alfredo med ett flin
”Nej!”
”Jo. Om du fortfarande vill ha jobbet, så ska du göra detta”
”Det var du som sa att jag skulle ta det lugnt ikväll och bara ta ett långt bad”
”Jag vet, men tyvärr så kan du inte göra det. Du kan möjligtvis duscha när du anländer till Justin – men annars så får det vänta tills imorgon innan du ska komma till oss igen”
”Så, jag ska till Justin nu?”
”Japp. Och det kommer endast vara du och Justin där”
”Hur mycket tjänar jag?”
”Det beror på vad Justin tycker om showen”
”Men som mest?”
”5000$ kanske”

 

Jag nickar bara men säger inget mer utan lutar mig bara tillbaka i bilen och lägger mitt ena ben över det andra. Jag vet inte hur jag kommer reagera när jag väl kommer till Justin och vad som kommer hända om han säger nej till att låta mig komma på festen. Jag behöver pengarna och jag vet att om jag inte får komma på festen så kommer dem säkerligen välja Caroline och då kommer hon reta mig för det i resten av livet.
Jag tittar lite snabbt mot Alfredo men han är helt fokuserad på vägen och jag vänder fram min blick igen och kollar rakt fram på vägen. Jag vet inte riktigt vart vi är, eftersom jag inte har körkort själv.

 

”Är vi framme snart?” frågar jag
”Ja, nu” säger Alfredo och pekar mot ett hus och jag drar efter andan
”Bor han där? Jag menar, är det inte för stort för honom?”
”Han bor inte där själv. Vi bor alla med honom, men har en hel våning för sig själv”
”Oh…”

 

Alfredo flinar och parkerar bilen och jag fortsätter att stirra upp på huset och märker inte att Alfredo att hade gått ur bilen, fören han öppnar dörren för mig. Jag kollar på honom och börjar gå ut från bilen och tar mina påsar med mig. Jag vet inte riktigt varför, men jag kände att det var något jag bara var tvungen att göra. Jag går efter Alfredo när han har stängt dörren och låst bilen och jag kollar mig runt för att se om jag kan komma på något som gör så att jag vet vart jag är. Alfredo öppnar dörren och jag går in före honom och fortsätter att kolla mig runt.

 

”Justin!” ropar Alfredo
”Kommer!” ropar Justin

 

Jag lutar mig mot väggen och ställer påsarna framför mig och jag funderar på om jag ska ta av mig skorna men gör inte det, utan står bara lutad. Jag hör snart hur Justin kommer ner för trappan och jag märker att han inte har någon tröja på sig, men jag tänker inte mer på det utan vänder bara bort blicken. Jag märker att Alfredo går fram till Justin och dem börjar prata med varandra, men om vad hör jag inte om. Och jag vet att jag inte ska lyssna på privata samtal heller – det lärde jag mig när jag var liten och bodde hemma.

 

”Hanna!” säger Alfredo högt
Jag rycker till och kollar mot dem. ”Ja?”
”Justin ska visa dig vart du ska ha showen för honom och så”
”Okej…” säger jag och kollar ner på mina påsar med kläder
”Jag tar hand om påsarna” säger Alfredo
”Okej…”

 

Justin nickar mot mig och sen börjar han gå upp för trappan och jag går efter honom efter att jag hade fått ett leende av Alfredo. Jag log tillbaka mot Alfredo innan jag fortsatte att gå efter Justin. Snart var vi högst upp i huset och jag kollade runt, helt fascinerad. Jag trodde inte att någon kunde ha råd med ett sånt stort hus, även om man delade med andra. Jag menar – jag bor i en liten 3:a med Sam & Tina och vi har problem med att betala hyran fast vi jobbar.

 

”Hanna?” säger Justin och knäpper med sina fingrar framför mitt ansikte
”Vad?” frågar jag irriterat och kollar på honom
”Ska vi starta?”
”Visst. Vart vill du att vi ska vara?”
”Vad säger du om mitt sovrum?”
”Visst varför inte. Det är ju inte som att jag aldrig har varit i en killes sovrum innan”

 

Justin säger inget men börjar gå mot sitt sovrum och jag går efter honom, med huvudet lite sänkt. Jag har lärt mig att när en kille är äldre och har mer makt så ska man alltid ha huvudet böjt, det är inga dumheter. Killar eller män som är äldre har alltid mer makt. Medan jag går och tänker på det så har jag inte märkt att Justin har stannat så jag går rakt in i honom och håller nästan på att trilla men Justin tar tag i mina armar innan jag hinner falla. Det känns som något brinner i mina armar när han tar tag i mig så jag drar tillbaka mina armar fort och fortsätter att hålla huvudet nere.

 

”Okej. När du är redo” säger Justin
Jag kollar upp på honom. ”Bestäm vad du vill ha för musik så kan vi börja” säger jag bara

 

Justin nickar och går bort till vad jag tror är hans högtalarsystem och han trycker på det och en låt kommer ut – en låt jag inte känner igen. Jag nickar lite försiktigt och Justin sätter sig ner bekvämt på sin säng. Jag blundar och låtsats att jag är tillbaka på klubben och så börjar jag.
När den första låten är slut fortsätter jag bara med dansen och nu endast i underkläderna. Både skjortan, linnet och shortsen har kommit av och jag kommer inte sluta fören Justin säger stopp. Jag känner hur ont jag har i fötterna, för detta är inte dem vanliga skorna jag brukar ha på mig när jag dansar, utan dessa skorna är mest när jag är ute och försöker hitta någon att ha sex med under natten.

 

”Tack” säger Justin helt plötsligt

 

Jag reagerar direkt på när han säger det och jag stannar och kollar bara på honom. Jag har haft ögonen på honom hela tiden, men jag har inte riktigt sett honom framför mig. Jag har bara haft tankarna på klubben och hur alla männen jublar för mig. Jag tittar nu försiktigt på Justin och jag ser att han har ett litet leende på läpparna.

 

”Bra. Du var väldigt duktig” säger han och han fortsätter att le
”Tack…” säger jag försiktigt
”Jag har något annat jag också vill testa”
”Du bestämmer. Du valde att jag skulle göra detta ikväll”

 

Justin flinar bara och han reser sig upp från sängen och börjar gå mot mig. Jag vänder genast ner mitt huvud igen, när jag märker hur han kommer närmare mig. Jag känner hur han för upp mitt huvud med två av sina fingrar och han kollar på ansiktet.

 

”Jag kan inte tänka mig att du är den blyga typen” säger han
”Det är jag inte” säger jag direkt tillbaka
”Så, varför vänder du ner huvudet direkt när någon kommer närma dig eller pratar med dig?”
”Det är privat och jag vill inte diskutera mitt privatliv med dig”
”Fair enough”
Jag backar undan från honom när jag kommer på att han fortfarande har sina fingrar under min haka. ”Vad ville du testa mer?”
”Jag tror jag väntar med det tills imorgon”
”Så jag får fortfarande komma?”
”Ja”

 

Jag nickar som ett tack och ger han ett litet leende innan jag börjar gå och plocka upp mina kläder. Men innan jag hinner ta på mig linnet känner jag Justins hand runt sin midja.

 

”Vad gör du?” frågar jag förvånat
”Jag sa inte att du fick gå” säger han bara och börjar dra sin andra hand upp för min rygg
”Men…”

 

Justin vänder mig mot honom så att jag kollar in i hans ansikte och jag ser att han har ett stort flin på läpparna.

 

”Vad?” frågade jag och började dra mig loss från honom
”Jag tänkte bara att vi kanske kunde testa det andra, nu när du ändå är här”
”Du menar att du vill ha sex med mig? Gjorde jag dig så upphetsad?”
”Jag kan inte ljuga och säga att du inte har en snygg kropp”
”Du svarade inte på min fråga”
”Du kan nog märka att jag är upphetsad”

 

Jag flinar bara och för min ena hand ner mot hans manlighet och flinar ännu mer när jag känner hur hård han är. Han ger ifrån sig ett litet ljud när jag börjar smeka han utanpå hans jeans.

 

”Om vi nu ska göra detta så ska jag bara säga en sak” säger jag och tar bort min hand från hans manlighet
”Vad?” frågar Justin och kollar på mig
”Inga kyssar på munnen, du får inte komma i mig och du får inte försöka ta kontakt med mig efter festen imorgon”
”Om jag gillar vårt sex då, får jag inte kontakta dig då för att ha det fler gånger?”
”Nej. Och om du säger att du kommer vilja göra det, så kommer jag inte kunna ha sex med dig eller imorgon”
”Jag går med på dem två första. Den tredje får vi se efter jag har haft sex med dig”

 

Jag suckar men nickar sen och Justin tar tag i min hand igen och för ner den mot sin manlighet igen och jag börjar föra min hand över hans manlighet igen. Justin börjar backa mot sängen och jag går efter honom. Det var ju hans idé nu att vi skulle ha sex, jag hade tänkt vänta tills imorgon – men fine.

 

”Vänta” säger jag helt plötsligt och stoppar
Justin grymtar till. ”Vad nu?”
”Betalning”
”Vi tar det sen, bara låt mig få ligga med dig nu”
”Nej, jag vill ha betalningen nu”
”Jag lär smälla till dig”

 

Jag ryckte till när han sa det och backade undan från honom och vände ner huvudet igen. Jag känner hur Justin stirrar på mig, men jag vägrar vända upp blicken igen. Jag hör hur Justin drar ett djupt andetag och sen känner jag två av hans fingrar under min haka igen och han lyfter upp mitt ansikte för att jag ska se rakt in i hans ansikte.

 

”Jag skulle inte ha sagt så. Om du har sex med mig nu, så får du 7000$ när vi är klara” säger Justin
”Okej…” säger jag bara tyst

 

Justin nickar och ler mot mig innan han börjar kyssa mig på kinden och sen ner mot halsen. Han hittar min känsliga punkt på halsen och ett jämrande ljud kommer ut från min mun och jag lutar mitt huvud bakåt och åt sidan så att han ska kunna kyssa mig vidare på halsen. Jag känner hur Justin flinar mot min hals, medan han kysser vidare och fortsätter snart ner mot mina bröst och han börjar knäppa upp min bh och slänger sen iväg den. Jag drar upp mina händer och tar tag i hans hår och börjar dra lite lätt i det och även drar med mina naglar genom hans hårbotten och jag hör hur han stönar mot min hals. Jag har lärt mig att många killar och män gillar när man drar i deras hår och drar med naglarna genom hårbotten. Jag börjar sen dra mina händer ner mot hans rygg och börjar sakta dra dem över hans rygg och sen mot framsidan och drar det över hans mage och jag känner hur han ryser i hela kroppen.

 

”Lägg dig ner” viskar jag i hans öra

 

Justin tittar upp på mig från där han fortfarande kysser på min hals och mina bröst och flinar mot mig, vilket får mig att börja putta honom mot sängen igen och när han faller ner på sängen lutar jag mig över honom och börjar kyssa på hans mage och ner mot hans byxlinning och jag börjar även knäppa upp hans jeans. Det känns lite orättvist att jag bara har mina trosor på mig och han har fortfarande på sig sina jeans och kalsonger, så det måste bli lite mer rättvist. Jag får snart upp knappen för jeansen och drar av honom dem. Jag fortsätter att kyssa han på magen och drar även mina naglar över hans mage, bara för att känna hur han ryser i hela kroppen. Jag känner när Justin tar tag i mina armar och försöker dra upp mig men jag vägrar och börjar istället ställa mig upp för att dra av mig mina knähöga stövlar och jag känner bara hur Justin stirrar på mig och jag flinar bara mot honom. När skorna väl är av lutar jag mig över Justin igen och börjar kyssa han på magen men denna gången upp mot hans hals och snart kysser jag honom på halsen och när jag kommer åt hans käkben stönar han till. Tydligen är det hans känsliga punkt och det får mig att flina.

 

”Nu har du retat mig nog” säger Justin och han har ett litet flin på läpparna

 

Jag flinar tillbaka mot han och han tar tag i mig och vrider runt så att jag hamnar under han och han börjar kyssa mig över mina bröst igen och jag stönar till när han tar min ena bröstvårta i munnen och börjar sakta slicka och suga på den om vartannat.

 

”Justin…” gnäller jag fram
”Inte än…” säger han och jag känner hur han flinar mot min bröstvårta

 

Han flyttar snart sin mun till min andra bröstvårta och ger denna samma behandling som han gjorde med den första och jag gnäller och försöker få honom att gå längre ner. Men han fortsätter bara att suga på mina bröstvårtor.

 

”Justin, kom igen…” gnäller jag fram
”Otålig, är vi?” frågar han med ett flin
”Snälla… Knulla mig eller något, bara låt mig komma!”

 

Han svarar inte mig och jag känner hur han börjar släppa min bröstvårta och börjar sen kyssa mig över magen och ner mot mina trosor. Jag andas häftigare när jag känner hur han andas mot mina trosor, men snart känner jag hur han börjar dra ner trosorna och jag biter mig hårt i min underläpp när jag känner hur han börja föra ett av sina fingrar in i mig och jag biter hårdare i min underläpp tills jag känner hur det kommer blod in i munnen.

 

”Jag vill höra dig stöna snygging” säger Justin

 

Jag släpper min läpp när han för in ännu ett finger i mig, vilket får mig att stöna högt. Visst har folk gjort så här innan mot mig, men det känns annorlunda när Justin gör det. Han fortsätter att föra sina fingrar fram och tillbaka och jag stönar högt och känner hur han andas mot mitt underliv och även det får mig att andas häftigare.

 

”Justin…” gnäller jag fram
”Lugn snygging, det kommer gå” säger han
”Jag vill känna dig slicka mig…”
”Sen snygging. Kom för mig så här först”

 

Jag gnäller och Justin för sina fingrar fram och tillbaka fortare och jag känner snart hur jag kommer och jag lyfter upp min rygg och slänger tillbaka huvudet medan jag kommer. Jag känner hur Justin drar tillbaka sina fingrar och jag lägger mig ner igen och jag andas häftigt. Jag kollar ner på honom och han flinar mot mig och börjar resa sig upp och lutar sig över mig när hans mobil ringer. Han grymtar till, men går inte för att svara utan kollar bara ner på mig.
Jag snurrar runt så att han hamnar under mig igen, när min mobil börjar ringa och jag suckar men gör inget utan börjar dra av Justins kalsonger och tar min hand och rör vid hans manlighet och börjar föra min hand upp och ner och han stönar. Jag ler och fortsätter att smeka honom sakta. Jag hör hur han grymtar fram ”Fortare” men jag vill reta honom tillbaka, som han gjorde med mig innan. Han fortsätter att stöna medan jag sakta för min hand upp och ner och ingen av oss märker att dörren smäller upp längst ner i hallen.

 

”Fan, nu räcker det med retandes. Jag vill ha dig” säger Justin och snurrar runt oss

 

Jag släpper taget om hans manlighet och flinar mot honom när han ligger lutad över mig och precis när han ska föra in sin manlighet i mig smälls dörren upp. Jag hoppar till och Justin vrider sig runt och stirrar mot personen som står i dörröppningen och det visar sig vara Chaz & en annan kille.

 

”Vad fan!” utbrister Justin
”Justin täck dig själv” säger Chaz

 

Justin grymtar något som man inte förstår innan han drar på sig sina boxers igen och jag drar ett lakan över mig innan jag sätter mig upp och kollar mot Chaz och den andra killen.

 

”Va fan gör ni här?” frågar Justin och stirrar argt på dem
”Du svarade inte i din mobil och när jag ringde Hanna så svarade inte hon heller och ni hörde ju verkligen inte när vi bankade på dörren eller ens när vi gick in” säger Chaz
”Du svarade inte på min fråga!”
”Vi tänkte att du ville med ut och ja…”
”Men vi ser att du är upptagen” säger den andra killen med ett flin
”Fuck off Ryan” säger Justin argt
”Nej, han är inte upptagen. Jag skulle precis gå hem” säger jag och reser mig upp från sängen med lakanet runt mig

 

Justin vänder sig mot mig och ska precis säga något men jag skakar bara på huvudet och börjar sen gå runt och plocka upp mina kläder från golvet för att sen börja dra på mig dem medan alla killarna står kvar i rummet. Jag släpper ner lakanet på golvet när jag har på mig underkläderna och jag ser att den andra killen som Justin sa Ryan till stirrar på min kropp, men jag flinar bara innan jag börjar dra på mig mitt linne och även mina shorts och sen tar jag även upp min skjorta och drar den över mitt linnen innan jag tar upp mina knähöga stövlar i min hand och vinkar sen till killarna innan jag går ut från rummet.
Jag hinner inte komma ner för trappan innan jag känner någon ta tag i min arm och snurrar runt mig och jag ser att det är Justin.

 

”Ja?” frågar jag
”Stanna” säger han
”Nej. Gör vad du nu ska göra, så ses vi imorgon. Och jag lovar att din fest kommer vara den bästa någonsin”
”Vad jag ska göra tar inte mer än 10 minuter och du kan lika gärna så att vi avslutar det vi började med”
”Ses imorgon Justin”

 

Jag ler mot honom innan jag går ner för trappan och när jag står i hallen drar jag på mig mina skor och sen går jag ut.

 


 

Här slutar kapitel 2 :) 13 fucking sidor :) Jag tror aldrig att jag har skrivit så mycket för något kapitel och jag är bara så himla glad för det J Jag hoppas att någon läser min novell och ger mig kommentarer :)

Kramar


Kapitel 1

Jag springer genom en korridor för att hinna träffa min manager på strippklubben för att han hade ringt mig och bett mig komma in för att han ville diskutera något med mig. Jag kommer fram till hans stängda kontorsdörr och drog ett par djupa andetag innan jag fixar till mitt hår lite snabbt och knackar sen på dörren.

 

”Kom in” hör jag han säga inifrån

 

Jag öppnar dörren och går in och ler mot min manager John innan jag tittar åt sidan och ser en kille sitta på den enda stolen i rummet och jag ler mot honom innan jag vänder mig mot min manager igen.

 

”Du ville träffa mig…” sa jag försiktigt
”Ja, men först ska du gå & byta om till dina vanliga kläder och sen kan du komma tillbaka” säger John

 

Jag nickar igen och kollar snabbt på killen som fortfarande sitter i samma stol och sen går jag ut från rummet och bort mot omklädningsrummet. När jag kommer in till omklädningsrummet ser jag mina tjejkompisar som jag också delar lägenhet med och dem håller också på att byta om.

 

”Hej” säger jag förvånat och dem vänder sig om
”Blev du också inkallad?” frågar min ena kompis Samantha men kallas för Sam
”Ja. Jag fattar däremot inte vad det handlar om. Jag menar, hur många gånger brukar dem ropa in oss allihopa?”
”Det händer nästan aldrig, så jag undrar egentligen vad det handlar om” säger Tina – en av mina andra kompisar
”Jag var precis inne hos John, och där satt en ung kille inne på hans kontor. Kan det vara så att det handlar om en födelsedagsfest?” frågar jag och öppnar mitt skåp som jag har framför mig och börjar dra fram mina kläder
”Det kan det möjligtvis göra… Jag menar – jag tror sista gången ett helt gäng av oss blev inkallade, var när det var en svensexa” säger Sam

 

Jag kollar på dem båda och nickar innan jag börjar dra av mig mitt vita linne och mina höga svarta shorts och även mina underkläder och sen tar jag fram mina ”vanliga” kläder och börjar dra på mig dem. Det är en svart tajt korsett, ett par svarta string och sen ett par hotpants ovanpå dem och jag har även ett par svarta högklackade skor och sen vänder jag mig mot mina vänner igen. Samantha har likadana kläder som mig fast i stark rosa och Tina har på sig en lila bandeau och även hon har ett par hotpants på sig men i lila.

 

Dem andra 4 tjejerna i rummet har också på sig sina kläder, några liknar mina & Samanthas kläder och några andra har samma kläder som liknar Tinas. Vi går alla ut från omklädningsrummet och går sen tillbaka till Johns kontor. Vi står utanför Johns kontor och jag tar upp min hand och knackar sen försiktigt på dörren. Dörren öppnas och John tittar på oss alla.

 

”Kom in” säger han och öppnar dörren för oss och vi går alla in och ställer oss runt om i rummet.

 

John vänder sig mot killen som jag såg innan och som fortfarande sitter i samma stol och han ler mot oss alla. Jag kollar snabbt ner i golvet och drar ett par djupa andetag innan jag kollar upp på John igen.

 

”Okej tjejer. Alfredo som är här, vill ha en strippa på en kompis födelsedagsfest. Alfredo, du kan få komma fram och bestämma själv” säger John och han vänder sig om mot Alfredo som reser sig upp
”Hmm… Ja, nu är det så att min polare Justin fyller 18 på lördag och vi vill fira det stort. Som jag redan har sagt till John – så spelar inte priset någon roll. Festen kommer börja 20.00 och vi vet inte när den slutar. Så vi kommer vilja ha en tjej där som kan vara där från det att den startar till att den slutar” säger Alfredo och börjar gå runt bland oss och jag märker att han stannar framför mig vilket får mig att kolla upp. ”Hur gammal är du?” frågar han
”17” svarar jag ärligt och ler lite mot honom innan jag biter mig i underläppen
”Sätt upp ditt hår” säger han och sträcker fram ett band till mig och jag kollar på honom innan jag gör som han säger och sätter upp mitt blonda hår i en hög hästsvans. ”Det är bättre om man kan se era ansikten” säger han och går bort från mig och kollar sen på alla. ”Så, vad väntar ni på? Sätt upp håret” säger han

 

Alla tjejer börjar sätta upp sitt hår, antingen med hjälp av ett band eller något gammal gummiband som dem hittar på golvet och sen kollar alla på Alfredo igen.

 

”Jag skulle vilja prata med två av dem” säger Alfredo och kollar på John
”Vilka?” frågar John
”Hon” säger han och pekar på mig. ”Och… Hon” säger han och pekar på min största rival Caroline
”Okej. Resten av er kan gå tjejer” säger John

 

Samantha och Tina kollar på mig och jag ler lite mot dem för att dem ska förstå att jag är okej och sen går dem ut från rummet och bara jag och Caroline står kvar och jag undviker att titta på henne och håller mina ögon på Alfredo och John.

 

”Lämna oss ifred John” säger Alfredo och John nickar innan han går ut och Alfredo kollar på oss båda igen. ”Okej. Som jag sa så fyller min polare 18 år på lördag och han har haft ett jävla år förra året och han skulle behöva lite uppmärksamhet. Hur länge har du jobbat här?” frågar han och pekar på Caroline
”I 2 år. Jag menar, det kanske inte är det mest glamorösa jobbet, men vad gör man inte för att göra folk lyckliga? Jag menar, jag var på väg att bli en skådespelerska men sen går ju inte alltid livet som man vill” säger Caroline
”Jag frågade dig hur länge du hade jobbat här. Jag vill inte ha hela din livshistoria. Var bara tyst nu” säger han och sen vänder han sig mot mig och jag biter mig lätt i underläppen för att inte visa att jag flinade. ”Du då. Hur länge har du jobbat här?” frågade han och kollar på mig
”4 år” säger jag rätt och slätt och lutar mig lite mot väggen bakom mig
”Du är duktig. Du förstår order” säger han och jag ler mot honom, men vänder sen ner blicken igen
”Hon kanske förstår order, men jag är bra mycket snyggare än henne. Och det är väl det du vill ha?” frågar Caroline och kommer fram till Alfredo och rör vid hans arm
”Sa jag åt dig att prata?” frågar han och kollar på henne och hon drar ett djupt andetag men fortsätter att le bara. ”Du förstår verkligen ingenting. Ska man komma på festen så måste man förstå order och kanske till och med stå tyst under ett par timmar. Du verkar ju inte fatta det” säger han och jag flinar lite när jag kollar snabbt upp och ser Carolines ansikte

 

Caroline drar ett par djupa andetag och sen backar hon undan från Alfredo och jag tittar ner i golvet igen, men jag märkte att Alfredo hade sett mitt flin och han ler lite mot mig och det var då jag förstod att han hade valt mig för att komma på festen. Alfredo går bort till dörren och han ropar på John som kommer snabbt in på rummet igen. Jag ställer mig rakt upp igen, men jag har fortfarande blicken ner i golvet. Carolin däremot står i närheten av Alfredo igen och han suckar irriterat innan han kollar på John.

 

”Jag har bestämt mig John” säger Alfredo och ler
”Va bra. Jag antar att det är Caroline du har valt” säger John och ler mot Caroline som står nära Alfredo
”Nej det är det inte. Jag har valt henne” säger han och pekar mot mig och jag kollar försiktigt upp
”Hanna? Du förstår att Hanna är yngst?”
”Ja, och eftersom Justin fyller 18 så tror jag ändå att det vore bra med någon i hans egen ålder. Och som sagt, är du inte nöjd med vem jag väljer så tänk bara på att det finns fler strippbarer här omkring”
”Såklart får du välja vem du vill” säger John snabbt och jag flinar lite innan jag vänder ner blicken igen
”Bra. Då tar jag med Hanna till ett privat rum för att diskutera mer saker med henne” säger Alfredo

 

Jag tittar upp och John nickar och Alfredo börjar lämna rummet och jag börjar gå efter honom sakta. Vi kommer snart in till ett annat tomt rum och Alfredo sätter sig i stolen som finns i rummet. Detta rummet är ett av dem vi brukar använda när gästerna vill ha privata lap-dances. Jag lutar mig mot väggen i rummet, eftersom Alfredo inte har sagt något om han vill ha mig i närheten av honom.

 

”Så, du har jobbat här sen du var 14?” frågar Alfredo
Jag kollar upp på honom. ”Ja, det har jag” säger jag lugnt
”Hur kommer det sig?”
”Lång historia, och det är väl inte det vi är här för att diskutera?”
”Helt rätt. Okej, så som jag sa så börjar festen 20.00 och vi vill helst att du ska vara där två timmar innan, så jag eller en av Justins andra polare kommer och hämtar dig 18.00. Sen kommer du förmodligen få dansa runt hela natten och in till tidig morgon – för att göra Justins födelsedag så bra som möjligt. Sen finns det en annan liten grej också”
”Okej…” säger jag lite fundersamt
”Du kommer att ha sex med Justin – kanske flera gånger under natten”
”Det kommer kosta extra”
”För dig eller för din manager?”
”För mig. Jag gör inget sådant om jag inte får extra pengar”
”Hur mycket?”
”1000$ per timme”
”Deal”
”Perfekt. Men det får inte komma tillbaka till John att jag ber om extra pengar. Jag kan inte bli utslängd”

 

Alfredo nickar bara och jag ler lite mot honom. Vi fortsätter att prata och han får mitt mobilnummer för att han ska kunna kontakta mig på lördagen och kanske även tidigare ifall han behöver diskutera något. Efter cirka två timmars av pratande så är det dags för mig att börja jobba och jag reser mig upp.

 

”Då ses vi på lördag Hanna” säger Alfredo
”Det gör vi. Tack så mycket” säger jag och ler

 

Alfredo nickar och sen reser han sig upp och lämnar rummet och jag kollar efter honom och räknar till 10 innan jag lämnar rummet. När jag har kommit ut från rummet så går jag mot det stora rummet där alla våra shower utspelas och där ser jag Sam & Tina som precis har gått av scenen. Jag går sakta fram till dem och ler mot dem och när dem ser mig så ler dem tillbaka.

 

”Hur gick det?” frågade Sam
”Jag ska vara strippa på Justins 18 års dag” säger jag med ett leende
”Kul” säger Tina och ler mot mig
”Ja, det ska faktiskt bli kul”
”Hur mycket tjänar du?” frågade Sam

 

Jag tittar snabbt runt och ser ingen annan runt omkring oss så jag nickar för att vi ska gå och sätta oss i stolarna som vi sitter i när vi tar en paus och vi sätter oss i dem.

 

”Jag vet inte hur mycket jag tjänar för själva strippningen och dansen – men jag kommer tjäna extra pengar där” säger jag
”Vadå extra pengar?” frågar Tina
”Alfredo sa att jag måste ha sex med Justin – förmodligen flera gånger under natten”
”Allvar?” frågar Tina chockat
”Ja. Och jag sa att jag måste få extra pengar för det”
”Hur mycket får du?” frågade Sam
”Jag sa att jag ska ha 1000$ per timme och han gick med på det”
”Allvar?! 1000$?!” skriker Tina
”Shh… Tina är du helt från vettet?! Skrik inte det!” säger jag till henne
”Förlåt… Men du tänker alltså göra det?”
”Jag gör det ju redan med våra gäster här och då får jag 1000$ för en gång”
”Men det vet inte John om… Vet han om detta?” frågade Sam
”Nej. Och Alfredo lovade mig att han inte skulle säga något heller” säger jag

 

Sam och Tina nickar och sen börjar vi resa oss upp, för om 5 minuter är det min tur att gå upp på scenen och dansa för våra gäster. Samantha är klar för natten och hon ska hem, men Tina ska vara kvar för att hon ska köra hem mig sen.

 

”Hanna! 2 minuter!” hör jag John ropa
”Okej!” ropar jag tillbaka

 

(Ignorera mikrofonen)

 

Jag går snabbt in till omklädningsrummet och drar fram mitt smink och börjar sminka mig med mitt svarta smink och när jag är nöjd ser jag att jag har 30 sekunder kvar innan jag ska upp på scenen och jag drar ett par djupa andetag och sen skyndar jag mig bort till bakom scenen. Snart hör jag hur mitt namn ropas upp och hör vrålen av killarna/männen framför scenen och jag ler för mig själv innan jag går ut på scenen. Jag börjar dansa runt strippålen, ålar mig på golvet och flörtar med dem manliga gästerna och jag vet inte hur mycket pengar dem stoppar på mig.
Eftersom jag är den yngsta på klubben är det klart att dem är lite mer glada över det, och jag är nöjd så länge jag får mycket pengar. Efter en timmes dansande och ålandes över scenen är jag klar för natten och jag går av scenen och fortsätter bara att le medan jag hör männen bua och försöka få mig tillbaka ut.
Jag ser Tina stå bakom scenen och jag ler mot henne och sen börjar jag plocka upp pengarna jag har i både mina hotpants och i min korsett och jag blir genast mycket nöjdare med min kväll när jag ser hur mycket jag har tjänat.

 

”Ska vi åka hem nu?” frågar Tina
”Kan vi åka inom Sebastian?” frågar jag
”Måste du verkligen köpa?”
”Ja, för jag måste kunna sova i natt. Du vet om att jag inte har sovit bra den senaste veckan”
”Okej. Då sticker vi till Sebastian”

 

Jag ler mot henne som ett tack och vi sticker in till omklädningsrummet och jag byter om till mina andra kläder och sen sticker vi ut från klubben och bort till Tinas bil. När vi sitter i bilen sätter Tina på radion och vi sjunger med högt medan vi kör till Sebastian. Klockan börjar dra sig mot 2 på morgonen och om jag har rätt för mig så har Sebastian precis gått upp. Jag drar upp min mobil från jeansfickan och trycker in Sebastians nummer och trycker sen på ringknappen och Tina sänker ljudet på radion och jag trycker på högtalarknappen för att vi båda ska höra honom.

 

”Hallå?” säger Sebastian med sin sexiga morgon röst
”Hej Seb. Det är Hanna” säger jag
”Och Tina!” säger Tina
”Jag har precis vaknat Hanna” säger Sebastian
”Och jag har precis slutat jobba. Vi är på väg till dig” säger jag
”2000$ är det jag behöver för att du ska få”
”Hur länge räcker det då?”
”1 månad. Och det är egentligen inte ens det rätta priset, men du är ju min lilla ängel”
”Jag älskar dig också Sebastian. Vi ses snart”
”Det gör vi. Kom in från baksidan. Inte framsidan”
”Okej. Hej!” säger jag och Sebastian säger också hej då och sen lägger jag på

 

Jag tittar på Tina och ler och hon skakar lite på huvudet innan hon vrider upp ljudet på radion igen och vi börjar båda sjunga igen och efter 5 minuter är vi framme och Tina kör in på baksidan och stannar bilen.

 

”Jag väntar här” säger hon

 

Jag tittar på henne och suckar innan jag går ut från bilen och börjar småspringa mot bakdörren och öppnar den och tittar bak en sista gång på Tina innan jag springer in. Jag börjar gå mot det stora rummet och jag ler när jag ser Sebastian sitta i det stora rummet i bara ett par mjukisbyxor.

 

”Hej snygging” säger jag och ler
Sebastian tittar upp. ”Hej. Har du pengarna?” frågar han
”Ja det har jag” säger jag och drar upp 2000$
”Bra” säger Sebastian men reser sig inte upp
”Vart har du mina tabletter?” frågar jag försiktigt och kollar på honom
”I sovrummet”
”Varför?”
”Varför? Måste du fråga såna dumma frågor Hanna. Jag ser dig inte på två veckor och när du väl kommer så frågar du varför?”
”Oh… Ehm… Tina väntar på mig utanför…”
”Ring henne och säg att du stannar här” säger Sebastian och kollar på mig med ett flin
Jag nickar och tar upp min mobil och ringer Tina.

 

”Tina” säger Tina
”Du kan köra hem. Jag stannar här” säger jag
”Hanna…”
”Det är okej Tina. Jag kommer hem senare”
”Okej. Hälsa”
”Det ska jag. Hej då” säger jag och Hanna säger också hej då innan jag lägger på och vänder mig mot Sebastian igen.

 

Sebastian börjar resa sig upp och jag lägger ner mobilen i min jeansficka igen och kollar sen upp på honom. Han sträcker sig fram mot mig och tar tag i mina pengar och tar sen tag i min arm och börjar dra mig mot hans sovrum. Jag går bara med honom och sätter mig sen ner på sängen i hans sovrum och ler mot honom innan jag biter mig lätt i underläppen.

 

Sebastian går bort till sin byrå och drar ut den översta lådan och sen kastar han ett paket mot mig och jag sträcker ut min hand och tar emot det. Man lär sig mycket under sina år och jag tar paketet och stoppar det i min andra jeansficka och kollar sen på Sebastian som står lutad mot byrån. Jag reser mig upp  och går bort till honom och börjar dra mina fingrar längst hans bröst så att han ryser och jag ler bara mot honom och forsätter att göra det innan jag böjer mig fram och börjar kyssa han på halsen och upp mot hans käkben och sen ner igen, för att jag gillar att känna hur han ryser i hela sin kropp. Det får mig at känna mig stolt när jag får killar att känna så.
Sebastian börjar snart dra sina händer längst min rygg och drar sen av mig min jacka och slänger den åt sidan innan han börjar kyssa mig längst halsen och ner mot bröstet och han börjar även dra upp mitt linne och snart drar han av mig det när jag böjer mig bakåt och han knäpper även upp min bh och slänger iväg den och börjar sen kyssa mig på brösten igen och jag tar tag i hans hår och drar lite lätt i det och stönar när han kysser upp mig på halsen igen och kommer åt min känsliga punkt och jag böjer mitt huvud bakåt för att han ska komma åt bättre.
Snart hamnar vi i sängen och Sebastian börjar kyssa mig ner för magen och han knäpper snart upp mina byxor och börja dra av mig dem och jag vrider oss om så att han hamnar på ryggen och jag börjar kyssa han ner för magen och knäpper upp hans byxor. Jag börjar dra ner hans byxor och även hans kalsonger och jag tar tag i han i min hand och börjar röra handen upp och ner och jag flinar nöjt för mig själv när han börjar stöna och jag kollar upp på han och ser hur han har slängt sitt huvud bakåt med han fortsätter att stöna. Jag släpper taget om honom och reser mig sen upp för att dra av mig mina byxor och underkläder och sen kryper jag över Sebastian och flinar mot honom och han vrider runt så att jag ligger under ännu en gång. Han smeker mig sakta och för in två fingrar och jag stönar högt till. Sebastian flinar och kommer närmare mitt ansikte och tänker kyssa mig på läpparna men jag vrider bort huvudet. Jag kysser inte killarna jag har sex med – och det vet dem om, men Sebastian tycker inte om det för att han vill kyssa mig.

 

”Sebastian… Jag behöver dig, men inga kyssar på munnen” säger jag
”Hanna…” säger Sebastian bara men försöker inte kyssa mig igen

 

Han forsätter att föra sina fingrar inne i mig och jag stönar högt och jag ser hur Sebastian flinar mot mig och snart för han sina fingrar fortare i mig och jag känner hur jag kommer närmare och jag stönar bara högre och när jag känner att jag är på väg att komma stoppar Sebastian det. Jag stirrar bara på honom och han flinar mot mig innan han reser sig över mig.

 

”Är du redo Hanna?” frågar han med ett flin
”Reta mig inte Sebastian. Bara gör det” säger jag

 

 

Sebastian flinar och greppar tag i sin manlighet och stöter emot mig och jag öppnar upp mina ben mer och känner hur han glider in i mig och jag stönar högre av det. Sebastian stönar också högt och han börjar föra sig fram och tillbaka. Först långsamt men sen snabbare och hårdare vilket får mig att stöna högre och jag drar ner han mot mig för att kunna kyssa han på halsen och bita han lätt på halsen för att kunna göra någon liten markering vilket får Sebastian att stöna högre. Han älskar när jag biter honom i halsen och även när jag drar honom i håret, så jag gör det också och han stönar högre. Jag märker att han börjar närma sig slutet och jag börjar putta lite lätt på honom.

 

”Sebastian, du kan inte komma i mig. Du vet att du inte kan…” stönar jag fram
”Fan Hanna…” stönar han fram och börjar dra sig ut

 

 

Jag tittar på honom när han lägger sig ner på rygg och jag böjer mig över honom och tar honom i munnen och börjar suga och han stönar högt och efter några sugningar upp och ner så kommer han och eftersom jag inte är beredd på det så rinner lite av det utanför munnen men resten sväljer jag. Jag tittar upp på Sebastian och han suckar nöjt innan han tittar ner på mig och ler.

 

”Du var lika duktig som vanligt Hanna” säger han med ett flin
”Detsamma” säger jag och flinar tillbaka mot honom
”Stannar du över resten av natten?”
”Ja, varför inte. Du har väl inte ork att köra hem mig ändå”
”Nej och vem vet, det händer kanske mer spännande saker under natten”

 

Jag flinar bara mot honom innan jag reser mig upp från sängen. Jag kom inte när jag hade sex med Sebastian, men jag orkar inte säga det. Jag vet att jag säkert kommer komma någon gång under natten, om jag känner Sebastian rätt och tro mig – det gör jag. Jag sträcker på mig när jag har kommit ur sängen och jag märker hur Sebastian tittar på mig men jag vänder mig inte om. Jag drar ur bandet hur håret för nästan allt mitt hår har trillat ut medan jag och Sebastian hade sex, så när jag har dragit ut bandet skakar jag lätt på huvudet för att håret ska falla över mina axlar. Jag går bort mot spegeln som han har i sitt sovrum och jag ser att mitt smink ser inte lika perfekt ut längre så jag suckar innan jag börjar ta bort det med servetterna som ligger på bordet framför spegeln. Jag ser i spegeln hur Sebastian tittar på mig men jag säger inget.

 

”Babe, ska vi beställa något att äta?” frågar han
Jag vänder mig om och kollar på honom. ”Som vadå?”
”Pizza?”
”Visst… Varför inte” säger jag och vänder mig sen mot spegeln igen.

 

Jag märker att Sebastian reser sig från sängen och han drar på sig sina kalsonger innan han går fram till mig och kysser mig på halsen snabbt innan han går ut från sovrummet för att ringa och beställa pizza. Jag tittar efter honom och suckar och sen tar jag upp bandet och sätter upp mitt hår igen, innan jag sen börjar dra upp mina kläder från golvet och tar på mig det igen. Jag vet att Sebastian säkert skulle vilja ha mig naken, men jag går inte naken runt hela kvällen. Ja det låter säkert konstigt eftersom jag är en strippa – men så är livet.

 

”Babe!” ropar Sebastian utifrån vardagsrummet
”Ja?” ropar jag tillbaka
”Kan du komma ut här?”
Jag går ut från sovrummet och lutar mig mot dörrkarmen och kollar mot honom. ”Vad?”
Sebastian vänder sig om och kollar på mig. ”Vad vill du ha för pizza?”
”Välj du”
”Okej… Varför klädde du på dig?”
”Beställ bara pizzan”

 

Sebastian tittar på mig och nickar innan han tar upp sin mobil och börjar ringa en pizzeria för att beställa en pizza och jag gick längre in till sovrummet och satte mig ner i soffan och drog upp benen framför mig. Sebastian vänder sig mot mig när han har beställt pizzan och går fram till mig och sätter sig bredvid mig så jag sträcker ut mina ben och lägger dem över hans ben och lutar mig sen tillbaka.

 

”Vet du hur vacker du är?” säger Sebastian till mig
Jag kollar på honom. ”Sebastian… Du vet vad jag har sagt”
”Så jag kan inte ge dig en komplimang?”

 

Jag svarar honom inte utan drar bara tillbaka mina ben och sätter ner dem på golvet framför mig. Jag känner hur Sebastian stirrar på mig, men jag vägrar att vända mig om för att kolla på honom. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till Sebastian att jag aldrig kommer bli kär i någon – kärlek sårar bara folk och jag kommer inte följa den vägen. Sebastian säger att han inte är kär i mig, men jag ser det på hans blickar och hur han är runt omkring mig när jag väl kommer. Jag är med Sebastian kanske var fjortonde dag och då har vi sex och jag får också sömnpiller eller andra droger.
Sebastian har varit min langare sen jag var 15 år och blev introducerad in till det av Sam och hon hade känt Sebastian då i några år. Första gången jag träffade Sebastian var jag 14 år, men då var jag inte intresserad av att testa drogerna – men sen kände jag bara att jag var tvungen att börja med något, för att orka hålla på med både strippandet och allt annat.

 

”Babe?” frågar Sebastian
Jag kollar på honom. ”Vad?” frågar jag
”Nej… Det var inget”

 

Jag skulle precis svara honom när det knackade på dörren så Sebastian reste sig upp och tog upp pengarna jag hade gett honom och gick mot dörren för att betala för pizzan. Jag sitter kvar i soffan och kollar mot dörren och ser att det är en ung tjej som kommer med pizzan och jag skakar på huvudet när jag ser hur fascinerad hon blir av Sebastians kropp.

 

”Snygging, kommer du tillbaka?” ropar jag mot dörren och flinar när jag märker att tjejen hoppar till och bara sträcker fram pizzan till Sebastian innan hon springer iväg.
Sebastian stänger dörren efter henne och går sen tillbaka till mig. ”Vad handlade det där om?”
”Allvarligt? Du såg inte hur hon stirrade på din kropp?”
”Jag är snygg, men jag har bara ögonen för en tjej”
Jag suckar och vänder bort huvudet innan jag tittar på honom igen. ”Nej…”
”Ska vi äta?” frågar han bara och håller fram pizzan

 

Den luktar gott och jag hör hur min mage kurrar och Sebastian flinar mot mig. Jag reser mig upp och går bort till Sebastian och öppnar locket och ser att det är en kebab pizza. Jag märker också att Sebastian hade bett att dem skulle skära upp pizzan i förväg så jag sträcker in min hand och tar ut en pizzabit och går sen bort till soffan igen. Jag sjunker ner i soffan och börjar äta av pizzan.

 

”Mmm… Gud va god den var!” säger jag med ett leende
”Va bra” säger Sebastian och han sjunker ner bredvid mig och lägger pizza kartongen på bordet framför oss.

 

Jag fortsätter att äta min pizza och kollar på Sebastian som äter av sin egen och jag ler mot honom. Sebastian ler tillbaka och sen sträcker jag fram min hand och tar en till pizzabit och slänger iväg skorpan – för jag äter inte dem.. Sebastian stoppar min hand innan jag hinner ta en ny pizzabit och jag kollar på honom och ser hur han sträcker fram sin egen pizzabit för att jag ska ta en bit av den. Jag vet att Sebastian tänker att det betyder något annat, men jag bryr mig inte utan biter bara av en bit av hans pizza.
Sebastian ler mot mig och fortsätter att mata mig tills halva pizzan är borta och då lutar jag mig tillbaka och lägger min hand på min mage.

 

”Jag är så himla mätt!” utbrister jag
”Jag vet vad vi kan göra istället för att äta mer” säger han med ett flin
”Ge mig en timme så lär vi nog kunna göra det”

 

Sebastian flinar bara och lutar sig över mig och jag kollar upp på hans ansikte och han böjer sig ner för att kyssa mig på läpparna och jag vänder bort huvudet direkt och han kysser mig på halsen istället.

 

”För helvete Hanna!” utbrister han
”Jag har sagt inga kyssar på munnen!” utbrister jag och stirrar tillbaka på honom

 

Sebastian flyttar bort sig från mig och jag reser mig upp och börjar gå mot ytterdörren när jag känner hur Sebastian tar tag i min arm och vänder mig mot honom och vi stirrar bara på varandra.

----------------------------

 

Jag kommer avsluta kapitlet här. Jag har skrivit 10 sidor på word så jag hoppas det ser lika bra ut när det kommer på bloggen. Men jag hoppas att ni gillar denna novellen :) Och oroa er inte, Justin kommer komma in. Hanna ska ju till hans födelsedagskalas för att vara strippa – så han måste ju vara med.


Information om novellen:

Denna novellen kommer vara väldigt grov. Det kommer vara mycket sex, strippande, droger, drickandes och så vidare. Om ni inte tycker om det så behöver ni inte läsa den – men jag hoppas ändå att ni gör det för det skulle betyda väldigt mycket för mig :)

Så ja, nu har jag varnat er.


Personbeskriving - Hanna Jacobsson

Hanna Jacobsson

 

Hanna är en 17årig tjej som bor i Los Angeles med ett gäng tjejkompisar i en stor lägenhet. Hanna kom till Los Angeles när hon var 14, efter att hon hade rymt hemifrån. Hanna hade hoppats att när hon anlände till Los Angeles skulle hon få ett jobb som en skådespelerska bara för att kunna tjäna pengar – men det visade sig vara svårare än hon trodde. Så Hanna pratade med sina nya vänner och dem visade henne till en helt annan värld som ligger djupt långt i avgrunden. Hanna började jobba som strippa redan som 14åring och visst hon var rädd i början, men när hon märkte hur mycket hon tjänade så blev hon väldigt nöjd med det.
Men nu har Hanna sjunkit ännu djupare i det hon håller på med. Drogerna har hon åkt för långt ner i och hon har egentligen inte råd med det och därför har Hanna även börjat jobba som ”prostituerad” bara för att få ihop pengarna till drogerna, spriten och sina vanliga cigaretter.
Kommer hennes liv ändras när hon träffar bad boy Justin Bieber som försöker lägga av med alla saker eller kommer Hanna bara dra med honom ner igen?


Övrig information angående novellen: Justin är inte känd här och om ni tycker att det liknar någon annan
så ja, det kanske den gör. Men alla som skriver noveller eller till och med vanliga böcker får inspiration från andra.
Hoppas ni vill läsa denna novell :)


Novell - There Is No Point In Changing Me

Jag ska börja skriva en novell om bad boy Justin Bieber för jag tycker om han mycket mer, när det är lite mer strul i hans liv än att allt går bra för honom. Så snart kommer jag lägga upp personbeskrivningen på den kvinnliga huvudperson och jag hoppas verkligen ni gillar det :)
 
Och sen om någon kunde hjälpa mig så att den ser mer ut som en novell blogg och inte något annat så vore jag evigt tacksam!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.